”Mitäs tämä on kokoajan blogilistan etusivulla?”

kysyy Tiia kommenteissa. Enkä yhtään ihmettele kysymystä! Eihän tässä mitään järkeä ole. Ihmiset kirjoittavat ja hiovat sujuvia ja sisällökkäitä tekstejä, jotka jäävät lukematta, kun kukaan ei löydä niitä. Samaan aikaan sankat kansanjoukot vaeltavat katsomaan tätä minun vastasyntynyttäni.

Joka on melko rääpäle, vaikka blogilista päivitystä pläikkää!Kuraattori keksi saman, mitä itsekin epäilin: haamu tulee, kun joku kommentoi. Kun kommentt laatikkoon kurkistaa, ymmärtää, miksi Sun äitis on pitkin päivää ollut vastapäivitettyjen joukossa!

Piti tuossa iltasella hoitaa parisuhdetta, nettisessio jäi tavallista lyhyemmäksi.

Ainakin näissä paikoissa piipahdin:

Timo viettää hääpäivää

Sekamediasoppa miettii koulun alkua ja pohtii kommentointia. Miten pitää joku roti siitä, missä kävi kommentoimassa? (Ei ainakaan minulta onnistu, puolet taisi nytkin unohtua!)

Blogistanin sotajalalla olo mietityttää satunnaista tarkkailijaa

MyösViistolla pinnalla mietitään kommentointia: onko trollien poisto toimittamista sensuurin sijasta?

Huom! Tämä kello on edelleen kolme tuntia jäljessä!

Mainokset

Avainsanat:

Yksi vastaus to “”Mitäs tämä on kokoajan blogilistan etusivulla?””

 1. Sun äitis Says:

  Aiemmin taisi Sun Äitis mainitakin, että koska täällä keskustelu on toistaiseksi myös (omasta mielestäni) suurempiarvoinen sisältö kuin postaukset (muuttuu jos muuttuu), tämä blogi ansaitseekin saada tuon “haamun” jokaisesta kommentoinnista, tästäkin. Luin myös tuon Viiston Pinnan delete/sensuuripostauksen. Siihen viitaten, ei nimettömiä kommentointia, niin ryhmäpaine hoitaa trollit.
  Tästä pitäisi jo ehtiä kirjoittaa aiheesta omaankin blogiin, mutta eipä tunnu ehtivän. Helpompi tietysti seurata keskustelua keskitetysti kuin pomppia blogista toiselle.
  Tuo oman kommentoinnin seuraamisesta meinasi tulla itsellenikin ongelma, mutta näin kommentointiuraohjuksen alkuvaiheessa yritän pitäytyä kommentoinnin esimerkiksi vain suosikki-listani blogeissa.
  Hups anteeksi Äiti, lipesi taas pitkäksi, ehkä sittenkin kirjoitan omalleni jotain. Huoks.

  Comment Kuraattori — 17.08.2005 @ 0:39 | Muokkaa

  Blogikommentoinneista
  Blogikommentoinneista sen verran, ett ptin ensin alkuun avata postauksen pelkksi kommentointikeskustelun kommentoinnin aloitukseksi. Jtn tmn jopa toistaiseksi sticky-pluginilla (voi kun en jaksanut suomentaa) blogini krkeen, vaikka kovasti e…

  Trackback Melkein Blogi — 17.08.2005 @ 1:04 | Muokkaa

  Hou mama!
  Vihdoinkin siis äidille oma blogi. Mielenkiintoista & terveisiä!

  Comment Johan — 17.08.2005 @ 8:13 | Muokkaa

  Rakas Äiti, uhkailuistaan huolimatta mukulat eivät sitten vastustaneetkaan liikaa Sun äitin bloggailua, sehän on tietysti meidän muiden voitto. Toivotan voimia lastujen repimiseen tai päreiden veistoon, kumpaa sitten teetkin:))

  Comment Hanhensulka — 17.08.2005 @ 10:32 | Muokkaa

  Pah, kaikki lastut ja päreet: Äiti lennättää tietenkin aurinkolaivaa.

  Comment PA — 17.08.2005 @ 12:05 | Muokkaa

  Huisaa, joko jostain ihan muusta johtuen, tai Sun Äitis suosiosta ja näista haamupäivityksistä syntyneestä keskustelusta, blogilista näyttäisi kehittäneen sinne haamupäivityksiä varten jotain. Hieno homma jos toimii oikein.

  Comment Kuraattori — 17.08.2005 @ 14:42 | Muokkaa

  Ja jos ei toimi, niin tarkista Äiti että siellä “Seurattavan tiedoston” kohdassa blogisi Blogilistan asetuksissa on rss-virtasi osoite, eli http://sunaitis.blogsome.com/feed/ – minulla haamupäivitykset ovat yleensä johtuneet virheestä siinä kohdassa.

  Comment Jani — 17.08.2005 @ 14:58 | Muokkaa

  Kirjoitin eilen tähän jotain noista haamuiluista, mutta se katosi, joten oletin sen joutuneen moderointiin, mutta kun sitä ei näy vieläkään niin pitää nyt testata tällä kommentilla, että joutuvatko nämä ihan kokonaan mustaan aukkoon.

  Comment Jani — 18.08.2005 @ 8:26 | Muokkaa

  Minä olen aina luullut, että Sun äitis on miespuolinen trolli. Älkää kysykö mistä moinen erehdys.

  Comment Mervi — 18.08.2005 @ 11:07 | Muokkaa

  joten oletin sen joutuneen moderointiin,
  Nyt ei enää pitäisi olla moderointia, mutta sellaisen vian huomasin itse kommetoidessani, että linkin sisätävää kommenttia se ei huolinut, vaan väitti spämmiksi.
  Yritän katsoa, kun kerkiin, tänään meni töissä 12 h. Ensin oli kahdeksan tuntia opetusta ja loppu meni win2000 koneita käsineen päivitellessä, kun keskitetty päivitys ei toiminut pääkonttorista. Eikä toiminut käsinkään, kun netti tökki. Saa nähdä, millaisen haittapopulaation edestään löytää huomenna!
  Hyvä, kun pääsit lopulta läpi. Kuten kommenttilaatikostasi huomaat, en ole ehtinyt edes normaaleihin seurustelurutiineihin viime aikoina, saati että olisin täällä ehtinyt puuhata. Kaikki ne kanssa lapsia hankkii, kun ei ehdi niistä huolehtia!

  Comment Administrator — 18.08.2005 @ 15:59 | Muokkaa

  Tervetuloa, Mervi!
  Vai miespuoliseksi ja trolliksi vielä! Pitää vissiin skarpata esitystapaa, ettei aiheudu enempää sekaannusta.

  Comment Administrator — 18.08.2005 @ 16:03 | Muokkaa

  Juu, minä melkein sen arvasinkin, että siitä linkistä se johtui, sillä semmoisen minä siihen panin. Mutta kyllä minä olen jo sen verran iso poika, että pärjään jonkin aikaa ihan ilman äitiäkin, niin että ota vaan ihan iisisti tämän pienokaisesi kanssa, mutsi!

  Comment Jani — 18.08.2005 @ 18:36 | Muokkaa

  kyllä minä olen jo sen verran iso poika, että pärjään jonkin aikaa ihan ilman äitiäkin
  Mutta pärjäänkö minä ilman sinua? Otin spamminaattorin pois käytöstä, kun pitäähän kommenteissa olla linkkausmahdollisuus. Just tähän hätään en millään osannut muokata mitään niin, ettei heti ensimmäisestä parista linkistä luulla spammiksi (ihan oikeesti luulen nähneeni jonkin sellaisen asetuskohdan silloin blogia pystyttäessäni, mutta nyt en enää millään löydä! Tutkitaan, kun aikaa on tulvinut tarpeeksi!)

  Comment Sun äitis — 19.08.2005 @ 8:20 | Muokkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: