Olen törmännyt ongelmaan…

…jonka olemassaolosta en edes tiennyt ennen oman blogin perustamista. En näet enää osaa päätää, miten liikkuisin blogeissa!

On olemassa blogilistan suosikit, joka näppärästi näyttää, mikä suosikeistani on päivittynyt sitten viimeisen käyntini. Ja on olemassa oma listani tuossa sivupalkissa, liki identtinen edellisen kanssa. Kumpaa kuuluisi käyttää?

Blogilista olisi tavallaan kätevämpi, siitä näkee helposti, milloin on sopiva kyläilyhetki. Oman listan etuna taas on, että sen kautta kulkiessaan jättää jälkensä tutun laskuriin. En tiedä muista, mutta minua ilahduttaa valtavasti, kun näen päivästä toiseen tutut osoitteet kävijöiden joukossa! Eivät ne välttämättä kommentein kerro käynnistään, mutta hiljaa kyläilevät kumminkin. Kiitos teille.

Pinserin aikaan myös Pamauksen kautta tulleista näkyi käyttäjänimi, nykyisin näkyy vain, että 70 on saapunut suosikeista. Tämä tietysti takaa kävijälle intimiteettisuojan, mutta latistaa hiukan yhteisöllisyyttä.

Jollei sinun blogisi kävijäluettelossa näy Sun äitiäs, syynä voi olla, että olen tullut vierailulle blogilistan kautta!

Mainokset

5 vastausta to “Olen törmännyt ongelmaan…”

 1. Just Sopivasti Says:

  Ei se mitä kautta tulet vaan mitä kautta poistut.

 2. Just Sopivasti Says:

  Ei tuossa edellisessä kyllä ole mitään järkeä. Harvassa on.

 3. Sun äitis Says:

  Mut kiva, kun kävit kuitenski!

 4. Helen Says:

  En ollut edes ajatellutkaan että omiin suosikkiblogeihin kannattaisi mennä oman blogirollin kautta, siis niinkuin tuollaisen jäljen jättääkseen. Minä olen sellaiset jäljet tulkinnut ennemminkin niin, että kyseessä on joku lukija, joka jostain blogista pidettyään klikkailee myös tämän blogirollin. Ja vakkarilukijat nimenomaan tulee Blogilistan suosikkien kautta (pysyäkseen taatusti perässä päivityksissä).

 5. Sun äitis Says:

  Lohdullinen kommentti, Helen! Voinen lopettaa tämän nykyisen pöhköilyn: ensin kurkkaan blogilistalta päivittäneet ja sitten käyn niissä oman blogikeräni kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: