Happy Hymen Club

Nyt vissiin pitää kirjoittaa seksistä ollakseen katu-uskottava. Minä kans! Eihän mikään voi kenestäkään olla mukavampaa, kuin viettää yhteistä iltaa äidin kanssa luontevasti seksistä jutustellen.

Kauan sitten ystävättärelläni oli ilmoitustaululleen kiinnitettynä sellofaaniin pakattu ilmapallo. Paketista riippui kortti, jossa luki Happy Hymen Club (tämä tapahtui amerikassa). 70-luvulla kruununhakalaisessa lukiossa ei käsitelty englannintunneilla ihmisen anatomiaa kovin kattavasti. En siksi lainkaan tunnistanut sanaa hymen (vasta jenkkilässä opin tietämään senkin, mitä fuck tarkoittaa. Niin viatonta oli elämä Helsingissä siihen aikaan).

Kysyin siksi ystävättäreltäni, mikä ihmeen ilmapallo hänellä roikkui ilmoitustaululla. Tässä vastaus:

”Luin kahden ystävättäreni kanssa tutkimuksen, jonka mukaan suuri osa amerikkalaisista naisista menettää neitsyytensä alle 18-vuotiaana. Koska me kaikki olimme jo yli kahdenkymmenen ja aina vain impiä, päätimme perustaa Immenkalvo-klubin. Siltä varalta, että houkutus klubin hylkäämiseen joskus tulisi ennalta varoittamatta, päätimme kiinnittää klubimerkkimme käden ulottuville ilmoitustaululle.”

Ei siitä minikokoisesta ilmapallosta paljon hyötyä olisi ollut tosipaikan tullen. Mutta jo ajatus seksiin ennalta varautumisesta oli siihen aikaan melko radikaalia keskilännen kirkkokansan jälkeläisille. Teiniraskaudet olivat silloin kovin yleisiä Yhdysvalloissa. Kunnon tyttö ei voinut ennen treffejä hankkia kortsuja, koska silloin kysymyksessä olisi ollut harkittu teko. Oli moraalisesti huomattavasti vähemmän tuomittavaa, jos naimapuuhiin päätyi hetken hurmasta, melkein kuin vahingossa. Haittapuolena oli, että näille liki viattomille aina silloin tällöin sattui vahinkoja.

Monilta oho!-raskauksilta olisi voitu välttyä, jos jo silloin olisin kertonut mainiosta sukkahousu-niksistäni. Tätä niksiä ei ole julkaistu Pirkassa. Tämä niksi on käytännössä testattu.

Bilettämään kannattaa lähteä sukkahousuissa, joiden haarakiila on valmiiksi rikki. Viettien viemä tulee äkkiä järkiinsä, kun tuntee käden kohoavan reittään pitkin kohden hameenalusta, ja yhtäkkiä muistuu mieleen rikkinäiset sukkahousut! Mikään ei suojele moraalia yhtä tehokkaasti, kuin risojen sukkahousujen häpeäminen (paitsi puuterinväriset punttikalsarit on kanssa aika tehokkaat!).

Ainoa vaan, ettei taitaisi sittenkään toimia nykyteineillä, kun niiden mielestä rikkiraastetut sukkahousut ovat sopiva asuste niin arkeen kuin juhlaankin!

Mainokset

5 vastausta to “Happy Hymen Club”

 1. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Siveyssukkahousut! :))

 2. Kuraattori Says:

  Hetkinen, valmiiksi haaroista rikki olevat sukkahousut? Tosiaan, se saattaisi vähentää niiden sukkahousujen käyttäjän intoa, mutta mitäs se saisi aikaan siinä toisessa osapuolessa? Valmiiksi rikki vai valmiiksi poissa tieltä… 🙂

 3. Blogstar Says:

  akuutti lorvikatarri

  ..ja muita vitsauksia.. että minä sitten inhoan byrokratiaaaaaaaaaargh. Inhoan papereiden täyttelyä ja niiden kaivelua ja kaipaan ilmestyskirjan manaamia mikrosiruja nahkani alle josta kaikki perustietoni saisi esiin lukijalla ilman että minun tar…

 4. Anni Says:

  Mmm, nykyteinit on tosiaan erilaisia tässä suhteessa.
  Mummo (kuoli jo 1960-luvun alussa, en tavannut) tapasi kuulemma korostaa ehjien ja puhtaiden alusvaatteiden merkitystä, jos sattuisi vaikka joutumaan onnettomuuteen. Luin sitten saman neuvon jostain tyttökirjastakin, lienee kansainvälistä naisviisautta 1800-luvun lopulta.
  Mutta puuterinvärisistä punttikalsareista sen verran, että 37 ikään päästyäni olen niihin päätynyt. Merkki on huokea Bond, materiaali jotakin keinosekoitetta ja varsinkin kesämekkosen alla oikein ihanat – eivät näy eivätkä tunnu ja ehkäisevät epäilemättä aivan samaan tapaan kuin rikkinäiset sukkahousut.

 5. Sun äitis Says:

  lienee kansainvälistä naisviisautta 1800-luvun lopulta

  Sisarellani oli 1990-luvulla raskaana ollessaan tapana kantaa uusia pikkupöksyjä käsilaukussaan. Jos olisi kaupungilla ollessa ilmennyt kiireellinen sairaalaan hakeutumisen tarve, olisi housut voinut vaihtaa yleisövessassa ennen henkilökunnan syyniin joutumista. Epäsiisteissä kalsareissa ei olisi kehdannut kohdata terveydenhuollon ammattilaista.

  Eli hyvin moninaisissa tilanteissa nainen on kovin tietoinen alusvaatetuksestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: