Jäähyväiset Rouva Ruulle

Haikein mielin jätän jäähyväiset ystävälle viidakon reunalla. Jos joku ei vielä ole ehtinyt tutustua Mrs Ruu Morbidiin, niin nyt on kiire. Ruu lopettaa bloginsa, mutta lupasi pitää arkistot näytillä vielä muutaman viikon.

Arkeani koulumaailmassa elävänä olen erityisesti nauttinut Ruun kouluelämästä kertovasta tarinasta. Siinä on aivan hulvattoman hauskoja tyyppejä, suloisia sattumuksia ja mainiota vuoropuhelua. Suosittelen!

Mainokset

3 vastausta to “Jäähyväiset Rouva Ruulle”

 1. arttu Says:

  Hmph, ruuhun tutustuin vasta muutama päivä sitten, ja jo nyt alkaa finaali oli käsillä. Surkeaa.

  Ainiin, siulla on googlen julkimainos(?) ja siinä luki että kuinka pitkä matka on Lappeenrannasta Ouluun. Villiä lukea kotikaupungin nimi ihan oudossa yhteydessä8)

 2. Sun äitis Says:

  Jeps, surkeaa!
  Minulta esim. unohtui kommentoida Ruun pohjoista kurkkuääntä kertomalla, että minun kömpelö käännökseni blogitekstin pätkästä oli selkeästi maskuliinista kieltä. Ja Ruun lailla minäkin olen huomannut, että suomeksi puhun matalimmalta, sitten tulee englanti ja kaikkein heleimmin puhun ruotsia. Jos tämän kommentin lukija nyt ihmettelee, mitä oikein höpäjän, niin pikapikaa katsomaan tuolta linkistä!

  Ja Arttu, kylläpäs sulla on kiintoisa työ! Viimeksi kun kävimme Sveitsissä (ihan kuin meillä olisi jatkuvasti tapana parveilla siellä! Oikeesti kerran on käyty koko perheellä.), Gorba törmäsi toiseen laskijaan (se niistä turvallisuusvälineistä, kypärä vaimentaa tehokkaasti naapurin suksien suhinan ja lasit kaventavat näkökentän, jolloin sellaisen oho, olimmekin näin vierekkäin -onettomuuden riski kasvaa). Helikopterikyydit ja sveitsiläinen sairaala olivat kokemus, joka olisi kuluttanut vantaalaiskaksion verran, mutta onneksi oli vakuutus.

  Muistakaa kaikki ottaa matkavakuutus!

 3. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Heissunäitis! Arvasin, että olit kirjoittanut blogistani, niin kovasti oli linkattu blogiini sinun blogistasi!
  Kiitos muistamisesta! Pidän blogisi suosikkiblogilistallani!
  t. ruu (huhhuh, kun tuli HUUTOmerkkejä!:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: