Vihdoinkin Suomessa!

Minulla on kuukausia ollut ongelma. Vaikka kirjoittelen täällä Suomessa, luulee Blogsomen kello, että olen Lontoossa tai siellä päin. En ole millään onnistunut muuttamaan asetuksia niin, että kellonaika olisi oikein.

Onneksi ihmisellä on fiksuja ystäviä. Jani neuvoo yksityiskohtaisesti, miten kellon saa aikaan. Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos itsellä on ollut samanlaisia hankaluuksia kellon kanssa!

4 vastausta to “Vihdoinkin Suomessa!”

 1. mediaopettaja Says:

  Nyt kun on lomalla niin ihan kiva on ajatella olevansa milloin minkäkin maan ajassa. Vaan nyt alkaa suomalainen tipaton aika. Heti huomenna.

 2. Sun äitis Says:

  Meillä kyllä juhlitaan vielä tänään loppiaista ihan vieraiden kera. Vasta maanantaina arki (kun vpn-yhteys ei ole vörkkinyt, en ole edes voinut kurssejani valmistella. Maanantaina alkaa cold turkey!)

 3. Rita Says:

  Minulla on blogissa kello mutta taidan yleensä vain katsella sen kauniita vihreitä kehyksiä. Jotenkin tuntuu että blogosfäärissä on samantekevää missä päin maailmaa kukin on. Olemme aina tässä ja nyt. Sinäkin olet tässä heti kun tulet lukemaan kommenttisi. Heh heh.

 4. Sun äitis Says:

  Rita,
  totta, eipä sillä ajalla enää niin suurta väliä ole ollut. Mutta silloin elokuussa kun aloitin oli. Teen tunnustuksen: useimpien aloittavien bloginpitäjien tavoin olin aluksi kauhean utelias näkemään, lukeeko kukaan tekstejäni.

  Muissa blogeissa olin nähnyt NedStat-laskureita ja sellaisen asensin omallekin sivulleni. No tämä NedStat oli sellainen, että laski vuorokaudenvaihdokset blogin kellonajan perusteella. Kun vuorokausi jo oikeesti vaihtui, oli minun blogini vielä avoinna kolme tuntia (silloin oli kesäaika). Eihän tässä sinänsä mitään, vuorokaudessa oli edelleen 24 tuntia, ne vain sijaitsivat oudossa paikassa. Mutta kun katseli tilastoja siitä, lueskellaanko Sun äitiäs esim. töissä (jolloin pitäisi kirjoittaa lyhyitä, työn lomaan mahtuvia postauksia) vai iltasella kotona (jolloin pituusrajoitetta ei samalla tavalla ole), piti muistaa tehdä aikakorjaukset.

  Sittemmin vaihdoin laskuria enkä enää paljon ole miettinyt koko kelloasiaa (sitäpaitsi olen oleellisesti vähentänyt tilastojen kyttäämistä ylipäätään). Mutta ihan periatteessa oli kiva saada homma kuntoon. Kun kyllä se jurppii, jos ei itse pääse sen vertaa niskanpäälle jostain blogisoftasta, että onnistuisi kellonajan määräämään! (riittää, ettei osaa muokata noita tyylejä!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: