Pieni sisäinen bittinikkarini täällä vain aiheuttelee haamupäivityksiä

Jos joku on piipahtanut täällä viimeisen tunnin aikana, hän on saattanut hämmentyä vaikkapa siitä, että edellisen postauksen kommenttilootassa luki kolmetoista kertaa Kanslian Mummon viesti: Pihtari.

Siinä oli kysymyksessä yksi epäonninen koodausyritys, jonka onneksi sain peruttua. Houkutuin nimittäin Pauliinan opastamana hieman säätelemään tätä blogipohjaa. Eilen jo sain kuntoon Edellinen– ja Seuraava-linkit, niin että arkistossa pääsee myös kuukauden alkupään postauksiin. Tänään aloitin kommentointiohjeiden suomentamisen + esikatselun lisäämisen.

Melko hyvin onnistuin, paitsi edelleen ensimmäisessä kommentteihin ohjaavassa linkissä lukee Comments, enkä enää tiedä, minkä Comments-sanan voisin korvata koodissa suomenkielisellä aiheuttamatta kaaosta. Sama peli kommentoijan nimen edessä, siinäkin lukee sitkeesti comment. Ehkä joskus vielä kurkkaan tarkemmin, nyt ovat silmät niin sikkurassa, ettei mistään saa mitään selvää, joten paras lopettaa.

Mainokset

7 vastausta to “Pieni sisäinen bittinikkarini täällä vain aiheuttelee haamupäivityksiä”

 1. Sun äitis Says:

  Ihan itse kommentoin silleen testausmielessä. Laitanpa tähän vielä kokeeksi linkin Paulinaan, jotta näen, miten oivasti esikatselu toimii.

 2. Myy Says:

  Olen kuvitellut olevani ainoa, joka ei tajuatuja. Siis teknisessä mielessä. Neuvottu on, mutten osaa laittaa sivupalkkiin mitään, enkä saa näkyviin linkkejä kirjoituksiini. No, kellonajan sain sentään suomennetuksi. 🙂
  Nyt tuoksuu makaroonilaatikko houkuttelevasti ja näytti tytär kurvaavan pihaan poikasten kanssa…

 3. Pauliina Says:

  Mahtavaa, olet suosikkiopiskelijani! Kommenttiin ohjaava linkkisana on Posts filessä. Mutta tuo Comment nimen edessä… katsotaan.

  Hyvin tehty!

 4. minh Says:

  Minusta kuullostaa mahtavalle että spöget ovat ryhtyneet kehittämään HKL:n kuolemanpartion toimia. Hyvä Spöget!Olen samaan ongelmaan törmännyt Kaisaniemessä ja muutenkin tuntuu kuin ne valitsisivat mielestään pummillamatkustavan näköiset ihmiset ja sitten ryhmitytään kädet puuskassa vartoiden kyylätessä vieressä, kun näytät kännykkää, josta olet lähettänyt tekstiviestilipun, mutta joka ei ole tullut perille. Tarkastajat sanoivat minulle tekstarilippujen tultua, että välitystiedot ovat pakolliset puhelimessa tai muuten sakkolappu heilahtaa. Kiireessä on kiva odotella että lippu suvaitsee kännykkään saapua kun joillekin tarkastajille ei välitystiedot edes kelpaa. Eppää!
  -minh-

 5. Pauliina Says:

  Comments.html filessäsi (välilyönnit pois cite-tageista)

  {comment_type} {_e text=” ”} {comment_author_link}

  voidaan korvata esim. näin:

  Sanoi {comment_author_link}

  Joko tällä saa lunastettua kanijutun julki? 🙂

 6. Pauliina Says:

  Eihän se käy kuin elokuvissa. Mutta löytänet kohdan ilman cite-tagia, tai käy kurkkaamassa mun koodia.

 7. itte Says:

  Nyt kommenttilootan linkki on erittäin houkutteleva. Näethän, en voinut välttyä klikkaamasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: