Suojakelmu

Harvoin, jos koskaan olen kesken sunnuntain Hesarin lukemisen kävellyt mainoksen vuoksi keittiöstä huoneistomme multimediakeskukseen näytämään ilmoitusta sälleille. Tänään kävelin, ensin kerran, sitten vielä toisen.

En tiedä, mikä mainostoimisto on suunnitellut Snickers Workwearin uudet lehtimainokset. Minua ne huvittivat. Oma Snickers-mieheni oli hetkeä aiemmin lähtenyt haalareineen Lauttasaareen kölipuuhiin.

snickers

***

Snickers-mainoksen kunniaksi Sun äitiskin julkaisee kuplan. Kysymyksessä on Spögeiltä nimpparilahjaksi saadusta muovimollosta puhallettu pallura. Olen lukemattomia kertoja kertonut lapsille ihmeaineesta, josta minun lapsuudessani puhalleltiin pompottelunkestäviä kuplia. Nyt ne olivat löytäneet ainetta Kampin Heureka-kaupasta.

muovimollo_kupla

***

Palaan kahvin pariin.

Mainokset

7 vastausta to “Suojakelmu”

 1. Louhi Says:

  Heh, tuijottelin minäkin hetken mainoksia. Turvallisuudestahan molemmissa on kysymys. Ja molemmat on näköjään tarkoitettu miehille, ainakin mallinuken anatomiasta päätellen (näkyy, kun oikein tutkiskelee kuvaa).

  Ehkäpä mainosmiehet eivät tulleet ajatelleeksi, että ihan oikeasti on myös remontoivia naisia. Tätä pidän melkoisena puutteena. Samoin mainokset oli varsin ovelasti piilotettu urheilusivuille. Luulen, että olen varsin tyypillinen urheilusta piittaamaton nainen. Ehkäpä tällä halutaankin viestittää, että kunnon remonttimies harrastaa uhreilua, tai on ainakin kiinnostunut siitä, ja hän huolehtii myös turvallisuudestaan kaikilla elämänalueilla.

 2. Louhi Says:

  Hmm. Äiteelläkin on suojavarustus päällä ; ) Ei nimittäin näy kommenttiani, vaikka tein vaaditun numerontunnistustestinkin, mielestäni ihan kohtuullisen hyvin ; D

 3. Louhi Says:

  Siis sitä ihan ensimmäistä kommenttia. Missähän se piileskelee…? *ihmeissään*

 4. Louhi Says:

  Hävisiköhän se ihan kokonaan taivaan tuuliin…? Yritänpä uudelleen, jos vaikka muistaisin, mitä kirjoitin suojavarustusmainoksista:

  Heh! Katselin minäkin mainosta vähän ihmeissäni aamulla. Mainoksen sijoittelu urheilusivuille viestitti minusta sitä, että kunnon remontoija on mies (miehinen anatomia näkyy housuista, jos oikein tarkasti katsoo) ja hän on kiinnostunut urheilusta. Remontoija huolehtii myös turvallisuudestaan kaikilla elämänaloilla.

  Kumma vaan, että mainostoimiston ihmisillä ei ole juolahtanut mieleen se mahdollisuus, että remontoija voi olla myös nainen, jota ei urheilu kiinnosta pätkänvertaa. Minäkin eksyin ihan vahingossa urheilusivuille.

 5. Sun äitis Says:

  Louhi,
  eka kommenttisi juuttui jostain syystä arviointiin (vielä kun osais ymmärtää, millä perusteella niin välillä käy!). Mutta onneksi asia tuli selväksi noissa kolmessa seuraavassa.

  Minusta ei tarvitse edes kovin tarkkaan tihrustaa, niin puntin rypyistä paljastuu vaikka mitä! Kun esittelin mainosta äsken venepuuhista palanneelle Gorballe, hän ei ensin huomannut mitään, mutta hiukka opastettuna kommentoi:

  – Se on vasenkätinen.

  (Kuten Gorba itsekin!)

 6. Viila Says:

  Ahhah! 😀 Päivän piristys! Lehdestä en tuota mainosta valitettavasti pääse näkemään, mutta välittyyhän se juju tuostakin kuvasta. Ja niin, vasuri näyttäs tosiaan olevan…

  Tuollasesta kupla-aineesta en oo kuullukaan, mutta kokeiltu on 30 asteen pakkasella saippuakuplien puhaltamista. Juomapillin päähän leikkaa ”hapsut”, taittaa ne ulospäin, ja sitten vaan fairyliuokseen dippaamaan ja puhaltamaan. Jäätyvät hetkessä ja putoavat maahan ei-niin-höyhenenkevyesti. 🙂

 7. Sun äitis Says:

  Viila,
  yritin piipahtaa sivullasi kommentoimassa, mutkun saksantaitoni on seitsemän kappaleellisen luokkaa, en onnistunut pääsemään spämminestosi läpi. Kiits kuitenkin, kun ilmaannuit tänne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: