Napaantuijottelua ja myönteistä tarkastajapalautetta

Riippuu vähän laskutavasta, monettako kävijää täällä kaipaillaan. Ensimmäisen kuukauden käytin Nedstatin laskuria. Siihen tuli 10 000 hittiä, vaan ne eivät tainneet kaikki olla ihan uniikkeja.

10 000 latausta

Sitten se mokoma muuttui Webstatsiksi ja alkoi pukkia pop-upeja, joten oli aika vaihtaa palveluntarjoajaa.

Extreme Trackingin lukema on nyt 39436, eli yhteenlaskettuna alkaa 50 olla kohta rikki (sopivasti 50-vuotispäivän kynnyksellä).

kavijat

Kun Kaura tässä joku aika sitten metsästi sadatta tonttua, hän kliistrasi marginaaliinsa näppärän SiteMeter-jutskan, joka kertoo kulloisenkin kävijälukeman tasalukukävijän tittelistä kilvoitteleville. Tietääkö kukaan viisas, saisiko tästä Extreme Trackeristä viriteltyä vastaavaa? Ja miten ihmeessä tunnistan, kuka kunniakävijä on, että tiedän lähettää virtuaalipokaalin?

***

Väliaikatietoa HKL:n tarkastajien kouluttamisprojektista: tänään Kaisaniemestä tutut tarkastajat tulivat Spögejä vastaan Kampin metroaseman liukuportaissa. Ja tervehtivät poikia iloisesti vilkuttamalla jo ennen kuin pojat ehtivät moikata! Ihmissuhde on syntynyt!

Mainokset

9 vastausta to “Napaantuijottelua ja myönteistä tarkastajapalautetta”

 1. Helen Says:

  En valitettavasti tiedä mistään noin extremestä trackerista mitään. Site meterissähän tarkasteltua jokaista yksittäistä kävijää, että millä kävijänumerolla tuli, mistä ja kauan viipyi.

 2. Sun äitis Says:

  Hitsi!
  Tota mä vähän pelkäsinkin ja nyt on enää 525 kävijän verran aikaa selvittää trackerin käyttöohjeet!

  Kulkijoille tiedoksi: myös Helenillä on merkkihetki lähellä. Pikkasen on ollut puhe yhteistä partyistä. Tarjoiluksi ehdotin pekonitäytteisiä uuniperunoita, mutta Helenistä nyt on jo grillaussesonki. Mistä minä tietäisin, kun minä asun kerrostalossa!

 3. PA Says:

  Enpä tiedä, kuinka saisi näkymään. Olen itse ottanut parissa paikassa käyttöön statcounter.com-osoitteesta löytyvän laskurin, jonka saa halutessaan täysin jemmaan. Hyvin toimii.

 4. Sun äitis Says:

  Just eilen Pauliinalla huomasin tuon Statcounterin ja kävin vähän lueskelemassa infoansa! Jos vaikka seuraavien 50000 käynnin ajaksi vaihtaisi siihen (hui kauheeta, toi luku tuntuu niin hirveän isolta, että sen ajatteleminen etukäteen tuntuu melkein yhtä mahdottomalta kuin itsensä ajatteleminen vanhana. Tietkös silleen ”emmää kehtaa, kun voi olla että kuolen ennen, enkä koskaan tule vanhaksi, ja saatttaa olla, ettei mulla jatkossa ole edes lukijoita, lopettavat, kun ajattelevat, että olen liikaa ylpistynyt kävijämääristä ja joudan kyttäämään tyhjiä tilastoja” -tyyppisesti.

 5. Pauliina Says:

  Sitemeterin aloituslukeman voi asettaa itse, kokeilepa ottaa se käyttöön. Siinä listataan kävijän järjestysnumeroakin ehkä selvimmin.

 6. Sun äitis Says:

  Voi tätä valinnan vaikeutta! Vielä 456 hetkeä aikaa tehdä päätöksiä! Kiitos vinkeistä.

 7. Mika Says:

  Jos Google accountti löytyy niin Googlen Analytics on mielestäni antanut hyvää infoa http://www.google.com/analytics/

 8. Petja Says:

  Mulla on ns.historialliset välit lipuntarkastajiin. Olen ensinnäkin itse ollut töissä Helsinkin kaupungin liikennelaitoksen suunnittelu- ja tutkimustoimistossa.
  Sitten olen useita kertoja puuttunut paitsi bussikuskien häirintään, antanut lipuntarkastajia kohtaan uhkaavasti käyttäytyneiden ns.ihmisten ymmärtää, että heidän mikäli heidän agressionsa muuttuu manifestaatiosta aktioksi, he muuttuvat ns. kohdealueiksi.
  Dillingeriä mukaellen: Kauniilla sanoilla saa paljon aikaan, mutta kauniit sanat toimivat nopeammin, jos sinulla on keppi ja 140 kiloa.

 9. Merten Says:

  SiteMeter on varsin uskollisesti bongannut tasalukemavierailijat; se on tavallaan hyvin rajoittunut palvelu, mutta kertoo kivasti lähihistorian ja ennen kaikkea antaa visiiteille numerot. Ja siihen voi todellakin pultata haluamansa aloituslukemat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: