BlogiBiqniq

Ensimmäiseksi bongasin keväänkeltaisen Marinadin (kiitos koollekutsumisesta!). Sitten vaihdoin asuntokuulumisia Oopan kaa (hällä uudet rillit, mustat pokat on out, nyt kaikki aikaansa seuraavat, mars hankkimaan läpinäkyvät sangat). Helen oli leiponut muffinssiseikkoja, joita en melkein kehdannut ottaa, kun itse tulin nyyttäreihin tarjoomuksitta. Kuulin, että hänen kevään opiskelurumbansa on loppurutistusta vaille valmis.

Just sopivasti paikalle saapui pyöräilevä Justin hiukset hulmuten. Suoritimme halaus-pussaus-operaation, hän maailmanmiehen tyylikkyydellä, minä pohjoisen aidosti moiskauttamalla. Opin, että Cybbis äännetään koolla, ei ässällä, kuten mielessäni olin kuvitellut. Tiina Kaarelaa tuntematon mies kadulla oli maininnut visuaalisesti figuratiiviseksi (Vai oliko se sittenkin jokin muu hienolta kuulostava ilmaisu? Niin äkkiä asiat tällä iällä unohtuvat). Ihmissuhde oli myös paikalla.

Turisti viihtyi koko perheen voimin: mukana niin henkilö hänen blogistaan kuin Kakkelsson. Pörrö oli ottanut mukaan virkkuutyön, jotta voisi uskottavsti raportoida biqniqistä neuleblogipiireihin (ei sitten kuitenkaan kaivanut käsityötä näkösälle). Veeran veli oli nähnyt Tampereella Bill Clintonin. Tästä Raparperiblogin Raisa alkoi muistella Summitia, jonne äiti lähetti hänet kumisaappaat jalassa katsomaan Gorbatshovia (nuoremmille tiedoksi: Summitilla viitataan vuoden 1990 Helsingin miittingiin sen vanhemman Bushin ja alkuperäisen Gorban välillä).

Vähätelmä kertoi vihjanneensa puheterapeutti-äidilleen, että ihan jo ammatin vuoksi kannattaisi seurata Kauran blogia. Ja minä vastasin, että ensi vuonna, kun vietän vuoden virkavapaatani opettajankouluttajana, aion sisällyttää ViPin erityisopettajan erikoistumisopintojen kurssikirjallisuuteen.

Viime tingassa ehti paikalle myös Jude, joka oli matkalla yövuoroon ratin taakse.

Sitten on vielä mainittava, että puistossa parveili sankoin joukoin trikoisiin tälläytyneitä hemmoja numerolaput rinnassaan. Useimmilla oli reppu selässä ja monilla lisäksi pyöräilykypärä (ei päässä, vaan selässä). Kannustimme heitä raivoisasti ja jokuset jaksoivatkin juosta jyrkän päkkärän ylös asti. Yhdessä klungassa Justin oli bongaavinaan Sellistin, mutta ei kai nyt sentään…

Mainokset

9 vastausta to “BlogiBiqniq”

 1. kervå Says:

  Ja mää en ollu taaskaan paikalla… Itseäni ruoskin parhaillaan.

 2. Kuraattori Says:

  Kuten Turistille kommentoin, ensi tai seuraavalla kerralla pyrin voimakkaammin paikalle edes poissaolevana. Nyt en edes loistanut olollani.

 3. Helena Says:

  Kyllä harnmittaa. Ei se, että teillä oli kivaa, vaan se, että en päässyt mukaan. Voi kun seuraavalla kerralla osuisi yksiin minunkin allakkani kanssa.

 4. Tiina Kaarela Says:

  Kiitos kaikille, oli hauska taas tavata – ehkä ensi kerralla osaan yhdistää taas muutaman naaman ja blogin. Nyt meni jo sujuvasti Pörrö, Raisa ja Turisti – uskoisin, että Veera, SunÄitis, Helen jäivät tällä kerralla mieleen. Mutta hiitskatti, lähdin liian aikaisin ja missasin Juden!

 5. oopa Says:

  Kiitos kaikille. Löysin aamun lehdestä kivan asunnon, jonka olisin halunnut ostaa. Ensiesittely maanantaina, asunto oli jo myyty. Damn.

 6. Z Says:

  Mekin nähtiin niitä trikooheppuja kyllästymiseen saakka. Mikähän niillä oli meneillään, tietääkö kuka?

 7. Helen Says:

  Kiitoksia vaan äitillekin retkiseurasta.
  Muistatteko että niillä joillain oli kypärätkin? Olikohan joku triathlon-hässäkkä kysymyksessä?

 8. kaura Says:

  Ooh, nenääni kutittikin eilen siihen malliin, että joku puhuu selän takana! Puistohäppeninkinne kuulostaa erittäin onnistuneelta! Minulla on ajatusasteella Tampereen jätskimiitti Laukontorilla.

  Toivottavasti en ole viime aikoina ollut ammattilaisten näkökulmasta liian äksy ja kriittinen! PMS jossain määrin kärjistää ilmaisua 😉 (Onneksi on PMS-prosessihuolto, ks. Keskisormiblogi.)

 9. Sun äitis Says:

  Kaikille mahdollisille sisäpiiri-ulkopiiri-kommentoijapiiri -tyypeille suosittelen lämpimästi blogimiitteihin osallistumista. Minulla ei ollut blogia, kun kävin ensimmäisessä blogimiitissäni (viimevuotinen, viimeiseksi jäänyt?, Kukkeligaala). Ulkonäöltä tunnistin Sediksen, kun sillä on valokuva blogissaan. Kaikki muut olivat outoja. Olin ihan täpinöissäni, kun silloin Siguraattorina tuntemani henkilö tuli moikkaamaan ja esitteli minut Siiveniskuille! Varsinaisen palkintogaalan jälkeen olin paikalla vartin (piti ehtiä Spögeille saunaseuraksi, kerrostaloasujalle saunavuoro on pyhä seikka), mutta sekin riitti vakuuttamaan, että uudestaan kannattaa mennä mukaan. Aivan uskomatonta, miten tuttuja tuntemattomat heti ovat.

  Uusia näkökulmia tuttuihin blogaajiin kannattaa käydä katsatamassa Marinadilla ja Tiina Kaarelalla.

  Kypäristä itsekin epäilin, että voisi olla jostain kimppatriathlonista kysymys. Suomen triathlonliiton nettisivujen kilpailukalenterissa moista kisaa ei mainita, joten jotain epävirallisia juoksija-polkijoita taisivat olla.

  Kaura,
  jos jätskiä syödään 2.6. jälkeen, ilmoittadun Laukontorille välittömästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: