Loppuun asti mennään…

…tekstasi lempiohjaajani hetki sitten. Oli päässyt seuraavastakin karsinnasta jatkoon sinne TAIKin elokuvalinjalle. Nyt kaikki lähettämään myönteisiä ajatuksia siihen suuntaan, jotta pääsy kolmen! onnellisen valitun joukkoon varmistuisi.

(Sain sen esitehtävä-DVD:n. Ääneni ei ollut niin paha kuin pelkäsin. Ohjaaja-leikkaaja oli tosin sensuroinut sen yhden repliikin, jota en perästäkään osannut sanoa toivotusti. Sanat olisivat olleet niinkin vaativat kuin: No just siks. Pitkät, pälyilevät katseeni olivat liki parasta katioutistasoa, mutta asennot ja kävelyt olivat tasan niin kamalia, kuin arvelinkin!)

***

Keskimmäinen sällini sitten meni ja tilasi sen juhlatilan, joten pakko kai tässä on ne synttärit järjestää! Sali on sen verran suuri, että vilpittömästi toivon, jotta joku 237 tilaajastani + muista satunnaisemmista lukijoistani ynnä aveceistaan pääsisi mukaan, vaikka ajankohta on toivoton. Tilan tarkemmat koordinaatit ilmoitetaan sähköpostitse niille, jotka ilmoittautuvat mukaan (kolme viikkoa on aikaa ilmineeraantua osoitteessa sunaitis@gmail.com). Kriisi on jo liki luvannut, joten ei mun ihan oman perheen voimin tarvitse juhlia.

PS Kaljahuolto on pelastettu, poika sai neuvotelluksi kauppaan muutaman jääkaapin käyttöoikeuden.

Mainokset

19 vastausta to “Loppuun asti mennään…”

 1. PA Says:

  Party, party, meitsi ilmoittautuu… Ja onnea ohjaajalle!

 2. Sun äitis Says:

  Pauliina kirjoitti hetki sitten:

  (Tulin vilkaisemaan eikö täällä tosiaan catchpailla nykyään kommentoijia jälkikäteen.)

  Juhlapäivästäsi sen verran että ymmärrän ajankohtaharmistuksen hyvin. Itse vanhenen jouluaatonaattona, ja nimipäivää vietän 22.6. Että kivasti valittu vanhemmilta.

  Ei catchpäillä (ainakaan tietoisesti!). Sen sijaan tuo Pauliinan kommentti jää mystisesti ilmestymättä, vaikka istuisin refreshin päällä! Olen sen tuohon kopioinut suoraan blogini kommenttivarannosta, sieltä manage-puolelta. Ehkä se jonain hiljaisena yön tuntina pullahtaisi esille itsestäänkin. Menen tiedä.

  Hämeenlinnastakin olisi muuten ihan kätevät yhteydet mun espoolaisiin jälkijuhannusjuhliini. Tervetuloa, juhlitaan sun nimppareita samalla!

 3. Ohi Ammuttu Says:

  Hitsinpinpulat, olisipa mukava ilmoittautua, mutta en taida uskaltaa – saattaa olla piukat työrupeamat juurikin silloin. Sen isompia menoja nyt tuskin kuitenkaan. Eikä niistä töistäkään tiedä. Huoh. Hitsi! 😀 Mutta onhan tässä kolme viikkoa aikaa 🙂
  ~~~~~~~~ aaltoja ohjaajalle!

 4. Z Says:

  237… *nyyh!* Vielä en ilmoittaudu, mutta ehkä olis kiva kuulla ohjaajaehdokkaan nimi. Ei sillä että hänen kanssaan joutuisin tekemisiin eli en ole häävi enkä jäävi enkä muutakaan vaarallista, mutta ihan uteliaisuudesta.

 5. Sun äitis Says:

  Tiedoksi kaikille (jos tämä kommentti ylipäätään pääsee läpi sensuurista!):

  meillä blogsomessa on siirrytty minulta lupaa kysymättä ja minulle mitenkään tiedottamatta johonkin spämminesto catchaan. Sen seurauksena esim. Pauliinan ja Pörrön (ehdottomasti tervetuloa, lapset ovat myös sallittuja mukaan otettavia, jos siltä tuntuu) kommentit kyllä näkyvät minulle, vaikkeivät näy täällä! Malttia, syy ei ole minun ja saamattoman moderointini, tää on nyt korkeemmas kärees ja vasta ensi viikolla ehdin opiskella, miten tätä catchaa hallinnoidaan.

  Z,
  jääviys ja hääviys seikoista viis, mutkun en ole herralta itseltään lupaa kysynyt, niin jätän julkistamatta (kahden kesken voidaan ehkä salaisesti supattaa, ainakin ensi viikolla. Vai milloin ne kokeet loppuu?)

 6. Pauliina Says:

  Pistin ton kommenttini edelliseen merkintääsi ja se sieltä itselleni ainakin ilmenee nytkin vallan hienosti. Mutta Pörrön kommentti? Mystistä.

  Voi, en ole siksi inahtanut synttäreistäsi mitään kun juhannus ja kaikkee ja ei voi vielä tietää. Mutta katsotaan, ilmoitan sitten jos. Kiitos kutsusta!

 7. Kuraattori Says:

  Hmm… mulla alkais kesäloma juhannuksesta, tai ne 2 viikkoa mitä raaskin pitää, melkein kai pitäisi äkkiä ryhtyä harkitsemaan vaikka paikalle saapumista.

 8. Sun äitis Says:

  Pauliina,
  tää nyt on tätä mun tyypillistä sähräämistäni! En minä tietenkään huomannut katsoa, mihin kirjoitukseen se moderoitavaksi tuomittu kommenttisi oli tullut ja ihmettelin niin vietävästi, mihin se katosi! (ja jos et kerro kelleen, niin se Pörrön viesti taisikin olla sähköposti eikä kommentti. Ymmärrät, kun tulet tähän ikään,näkemättömyys on pahinta, muuten kroppa vielä vörkkii hämmentävän hyvin).

  Kuraattori (ja muutkin harkitsevat),
  ei vielä mitään sitoutumispakkoa olekaan, vasta sitten, kun alan hankkia tarjoomuksia, pitää olla luku selvillä. Eli johonkin kesäkuun puoliväliin on aikaa harkita.

  (jotta lomamatkaanne voisitte suunnitella, lienee paikallaan ilmoittaa, että juhlatila sijaitsee Espoossa).

 9. Pauliina Says:

  No niin, ei hätää siis 😀

 10. Helena Says:

  Ekasta juhlapostauksestasi alkaen olen ollut hämmentynyt. Että ihmisellä on niin laaja sydän, että kutsuu sadat kirjoitustutut synttäreilleen. Ihan tosissaan.

  Jos olisin Hesassa Jussina, niin mikään ei estäisi tuloani. Mutta – enhän minä ole. Itä-Suomessa tietysti minä vaikutan, omia vieraita emännöiden.

  Nostan kuitenkin kaikki kukka- ym.hattuni korkealle tempauksestasi. Olet todellinen äitien äiti. Ja maljat nousee Sinun kunniaksesi ja hyvän bloggaamisen toivotukseksi kesäillassa.

  Oma läheiseni kirjoittaa Ateenassa ylppäreitä ja jännitys on pinnassa nuorten puurtamisen puolesta. Liitän Sinun nuoren ohjaajalupauksen jännitykseeni ja lähetän kaikki hyvät henget niihinkin kokeisiin.

 11. Marinadi Says:

  Juhannussuunnitelmat ovat täysin selkiytymättömät, mutta merkitään tämä juhla muistiin: jos vaikka PA huolisi minut avecikseen?

  (Ja pidän peukut pystyssä ohjaajalle!)

 12. Kukkis Says:

  Jos olisin kaupungissa, tulisin erittäin mieluusti! Voisinpa raahata 4-vuotiaankin kavaljeerikseni. Mutta tässä vaiheessa joudun vastaamaan kuten muutkin, että ei voi vielä tietää …

 13. turisti Says:

  Äiti, sinut on haastettu.

 14. minimaali Says:

  En ilmoittaudu vielä, mutta haastan! 🙂

 15. minh Says:

  Skoolaan sulle juhannuksena ja pistän Kataa paremmaksi(ikuinen kilpailuhenkisyys vaivaa), eli skoolaan sulle very near by rantamökki. Sulla on yli kaksi ja puolisataa tilaajaa! Se on huikeesti!
  -minh-

 16. PA Says:

  Marinadi, huolimattomuus olisi takuulla virhe. Eli kernaasti huolii.

 17. Marinadi Says:

  PA: Hienoa, luotan siihen, että osaat Espoossakin suunnistaa minua paremmin!

 18. MissJenny Says:

  Wau, kiitos kutsusta! Lukija Espoosta on otettu avoimesta kutsusta ja harmittelee, ettei pääse juhlistamaan juhanusmökkikeikan takia. Olisipa ollut huisaa tavata ihan livenä suuresti ihailtu (ja luettu) sankari, Spöget, Gorba, Ohjaaja, PA, Marinadi.. Apua ketä unohdin? No, Itä-Suomessa skoolataan upealle äiteelle vaikka pitkin sunnuntaita.

 19. Sun äitis Says:

  Helena,
  kysymyksessä ei ole sydämen suuruus, vaan silkka itsekkyys. Näitten kavereitten kanssa vietän niin paljon vapaa-aikaani, että mieluusti jakaisin juhlaani kanssaan. Sitäpaitsi riski ylikansoitukseen on pieni, kun ajoitus on mikä on (juhannuksen lisäksi hankaloittavana tekijänä jalkapallon MM-kisojen kaksi! tuolle päivälle sijoittuvaa karsintaottelua)

  Marinadi,
  oispas hienoa, jos PAllekin saataisiin avec!

  Minh,
  skoolaan takas. Eikä niitä lukijoita muuten ollut kahta ja puoltasataa, vaan 237. Ja tämä häly jo karkotti yhden aremmista, saas nähdä, montako enää on jäjellä juhlien aikaan…

  MissJenny,
  mökillä on kivaa, etenkin jos skoolailee. Mutta jos olisit ollut kotona, et olisi joutunut lähtemään kovin kauas kotoa päästäksesi juhliin!

  Ohjaaja,
  kai huomaat, että kansanjoukot jo janoavat tapaamistasi? Millaiset ovat omat juhannussuunnitelmasi? Ehditkö kekkereihini?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: