Juhannuksen puuhanurkka – osa 1.

Tuttavan blogiin päädyttiin hassunhauskalla googletuksella perseeseen veto. Minua alkoi kovasti kiinnostaa, mistä Google muut ystäväni tuntee. Valitettavasti useimmilla lukulistallani olevilla on joku salattu Sitemeter tai Laskuri, joka ei paljasta tietojaan satunnaiselle uteliaalle. Muutama Extreme Trackerkin sentään löytyi, joten saan kuin saankin juhannuksen puuhapaketin ensimmäiset tehtävät jakoon aaton ratoksi.

Helpot lämmittelytehtävät(Huom! linkki johtaa suoraan kysyttyyn blogiin.)

1. Kenen blogiin viittaan?
Olisin luullut, että tähän blogiin päädytään googlaamalla elokuva-asioita tai jotain viisaita historiajutskia. Tai vaikka kuuluisia Jokapoika-paidan käyttäjiä. Mutta ei, täällä mennään suoraan asiaan. Yleisin hakusana on Sedis

2. Kuka on tämä jokin aika sitten anonyymiytensä hylännyt blogaaja?
Häntä ei googlata Peuralla, ei Oranssilla, ei Vihreällä ei dj:llä ei rommilla. Häntä haetaan Hinkstoonalla.

Keskitasao

3. Kuka expatriaatti?
No harrastaahan hän kieltämättä sanoilla kikkailua ja konstikkaita lauseenvastikkeita ja onhan hän väitttänyt, että kännipostauksensakin on keskimääräistä blogientryä paremmin välimerkitetty. Ei se Google sikäli ihan pielessä ole. Mutta kyllä kielioppi hakusanana on liki yhtä epäeroottinen kuin yhden tulevan päivänsankarin sivulle heittävä prosenttilaskukin!

4. Kuka jatkokirjoittaja?
Kielioppi jytää sisäänheittäjänä myös toisaalla. Tänne luulisi päätyvänsä jollain runoihin, valokuviin tai fiktioon liittyvällä hakusanalla, mutta itsenäisen rouvan luo on löydettty sittenkin useimmiten hakusanalla adjektiivi

Vaativat ammattilaistehtävät

5. Kuka tiuhaaan pientä purtavaa tarjoileva?
Tämä on tosi paha: yleisimpänä hakusanana komeilee Ricky! Taustoituksen vuoksi tutkin 21 ensimmäistä Google-sivua tuolla hakusanalla. Vielä en löytänyt postaustaan, johon Rickyllä päädyttäisiin! Vielä oudompaa on, etten ollenkaan muista sellaista lukeneeni. Ja minähän sentään yleensä muistan liki kaiken.

6. Kuka pohjoisen mies (joka parhaillaan on kaukana etelässä)
Minulle hänestä tulee ensimmäiseksi mieleen Jätkänkynttilä, eli tilaajalahjana saamani valokuva, ja sitten ne tee-se-itse telkkarimainokset, joilla hän on sitkeästi vallannut sijat kärkikymmenikössä (en jaksa nyt lähteä metsästämään linkkiä). Mutta suosituin hakusanapa onkin pikkuveli.

Useampia hakusanoja en kohtuullisella kiertelyllä löytänyt.

Mainokset

11 vastausta to “Juhannuksen puuhanurkka – osa 1.”

 1. kervå Says:

  Jeah. Kun en nähnyt (ilmeisesti olen sokea (niinkuin oikeasti olenkin)) meiliosoitetta, niin olemme mökkeilemässä vielä sunnuntaina. Jos tullaan ajoissa takas, niin sitten sun pileisiin. Mun plokissa on kryptinen meiliosoite, laita sinne dataa geopolitiikasta.

  Jussii!

 2. Sun äitis Says:

  No kas, niinpäs näyttääkin, että posti mokoma on jossain välissä lähtenyt karkuun tuosta laitapalkista. Se on niinkin hankala kuin sunaitis@gmail.com, mut tuunpa pistäytymään teiän osoitetta etsimässä.

 3. Marinadi Says:

  Ei varmaankaan tarvitse arvata, mikä on erityisesti näin juhannuksen alla yleisin hakusana, jolla blogiini päädytään. Siihen yhdistetään näköjään mm. sanoja ohje, cola, ananas ja pihvi.

 4. Just Sopivasti Says:

  Ehkä google hakee vastaavan komean..

  Eikun ei. Itsekkin tuota Rickyä kyllä ihmetellyt.

 5. Ohi Ammuttu Says:

  Silmämääräinen top 4 Ammutulla: ehdoton 1) ”sangria resepti” (usein myös sangriaresepti), hyvä 2) ”torihinnat”, 3) ”hevosen sukupuolielimet” (nii-in) ja 4) erilaiset raskaustestiin ja kuukautisiin liittyvät haut. Erityismainintana vielä pelottavin ”anopin huulet” ja koskettavin ”miten kertoa erosta”.

 6. Z Says:

  Koska kaikki varmaan haluu tietää, kerron toki! Mun tontille tullaan eniten suosikkilistalta, toiseks varmimmin kamujen blogeista linkin kautta (’kamut’ as in kuka tahansa joka on linkannut mulle 🙂 Muita hakuja nyt näköjään ”kumisaappaat”, ”liikkuvat kuvat”, ”vältti fiskars”, ”yle äänikuvailu” ja ”ovulaatiokivut”. Yeah, that’s my laiffi.

 7. maurelita Says:

  Hassua, eilen juuri blogitin melkein samasta… ja ihmettelin löytävätkö tulijat mitä luulivat löytävänsä. Marinadeja hakevat luultavasti pettyvät, vain ohimeneviä mainintoja mm tapas-baareista haaveillessa.

  Muuten haetaan kovasti moottoripyörän sivuvaunuja, kenkiä, hiustrendejä (kesä) 2006 ja muuta pligaatietoa. Lisää näitä ! (Luvassa on…)

  Mun sitemeter ei ole ainakaan tarkoituksella salattu, pitäisi näkyä : http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=s21maurelita&r=11

  JUSSIA SINNE !!!

 8. Mervi Says:

  Pyrkimykseni Maailman Ainoaksi Merviksi alkaa ilmeisesti tuottaa tulosta. Ykköshakuna (molemmilla eri statseilla) Mervi. Jos niinku kiinnostaa. 🙂

 9. Just Sopivasti Says:

  Haa! Oiskohan se muuten Ricky Gervais? En tiedä sitten mistä tuo martin..

  Ehkä goole hakee vastaavan komean..

  äh.

 10. Just Sopivasti Says:

  http://justsopivasti.blogspot.com/2005/12/musikaali-jeesus.html

  Siellähän se.

 11. Sun äitis Says:

  Justin,
  kyllä mä ton pnin kommentin ja siitä virinneen keskustelun muistan, mutta Rickyä en olis muistanut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: