Äiti lähti metsälle

Saalis:

 • kaksikymmentä paria kalsareita (koko sakille)
 • seitsemän paria kenkiä (pääasiassa pojille, yhdet itselle)
 • seitsemän neuletta (lähinnä mulle, poikien ”hihoja” oli huonosti tarjolla)
 • kuusi paria varvassukkia (Spögeille, kukaan muu ei suostuisi niitä käyttämään)
 • viisi miesten paitaa (Gorballe + sälleille)
 • viidet housut (pääasiassa pojille, yhdet mulle)
 • kaksi (nuorten)miesten pukua (Spögeille)
 • yksi pikkutakki (keskimmäiselle)
 • yksi jakku + hame (mulle)
 • yksi käsilaukku (mulle)

Huushollin hankintapäällikkö (=minä) teki tänään täyden kahdeksantuntisen työpäivän. Jotain sentään jäi muillekin. Sunnuntaihin asti on aikaa. Sokoksessa ja Stockmannilla. Alennukset 64% – 70%. Ihan totta, nyt kannattaa hamstrata syksyksi vaatteet koko sakille. Entisenä tuotetuntemuksen opettajana kehottaisin panostamaan laatuun, näillä hinnoilla se kannattaa!

Mainokset

7 vastausta to “Äiti lähti metsälle”

 1. Z Says:

  Huoh. Meinasin kyllä jo pari päivää sitten, että nyt on kaikkea mitä tarvitaan, mutta… kun HemppaMaukka sitten laittoi ne alunperin kolmenkympin paidat myyntiin kaheksalla eurolla, niin enhän mä nyt NIIN hullu ole, että jätän ostamatta (kaksi).

 2. ammuja Says:

  TOSI hyvä saalis!Kyllä metsästäminen kannattaa. Eikä veri edes roiskunut!

 3. -P- Says:

  Hyvin kunnoitettava saalis!

 4. Sun äitis Says:

  Laskin just kuitit. Koskapa kaikki hankitut tuotteet maksoivat vain noin kolmasosan alkuperäisestä lähtöhinnastaan, säästin tänään liki 2000 euroa. Toinen tapa ilmaista asia on, että tikkasin menemään liki tonnin! Ja sehän kyllä kuulostaa aika hulvattomalta.

  Mutkun Spöget ovat kasvaneet ulos pikkupojan juhla-asuistaan eivätkä vielä täytä miesten pukuja, on iskettävä, kun kokoa 44! olevat puvut kävelevät vastaan. Ja keskimmäisellä on niin pitkät kintut, että erityispitkät puntit on ostettava, jos näkee. Ja kenkäalueella olen kronkeli, Clarkseissa, Eccoissa ja muissa sikakalliissa on hyvät lestit ja kestävät materiaalit. Sit sen olen huomannut, että peruspuseroita töihin tarvitaan läjä, samoin miesten paitoja (Gorban paidat hankin tavallisesta alesta, kun en uskaltanut riskeerata alealeen, hän on näet aika konservatiivinen paitojen suhteen). Kainalokosketuksessa olevat vaateseikat vaativat tiuhaa pesua ja pesu kuluttaa vaatetta. Siksi paitapuolellakin helposti päädyn tyyriimpiin materiaaleihin, jotka säilyvät edes jotenkuten freeseinä toistuvissa pesuissa.

  Mutta käsilaukku oli pelkkää humputtelua!

 5. Venni Says:

  Hei Äitee, en tiedä, onko mennyt ohi, mutta mistä tulee nimitys ”spöget”? Lienevät noin toisen kymmenensä alussa olevat kaksospojat, sen verran olen tajunnut.

  Hyvin shoppailtu!

 6. Myy Says:

  Kadehdin vilpittömästi! Yleensä käytän itse alennusmyynnit tarkkaan hyväkseni ja shoppailen valmiiksi joululahjoja. Noita lapsia ja lapsenlapsia ja kummilapsia ja muita lahjottavia, kun on melkein 30, ei sitä kerralla pysty hankkimaan kaikkea. Nyt on sen verran pienet tulot, että alet on jääneet väliin… tai ehkä sitten lomalla. 🙂
  Yhtä asiaa vain mietin. Kuka ihme kantoi sen kaiken???

 7. Sun äitis Says:

  Venni,
  Spöget-sanan tarina löytyy 19.1.2006 merkinnän lopusta. Kaksosia he tosiaan ovat, mutta iältään jo 16. Olemme koko perhe sellaista myöhään kypsyvää sorttia, että näitäkin poikia jatkuvasti luullaan ikäistään nuoremmiksi.

  Myy,
  vastaus kantokysymykseen:

  Minä suoritin ensin maaston skannauksen. Kun jotain sopivaa ilmaantui tarjolle, hälytin sällit paikalle (erä kerrallaan!). Saivat sitten sovitettuaan kantaa omat saaliinsa itse veks. Loput kaksi IKEA-kassillista kannoin omilla harteillani kaksosten äidin pistämättömällä rutiinilla (Kampissa sentään odotin lähemmäs kotia ajavaa bussia 10 minuuttia, vaikka melko lähelle vievä oli juuri lähdössä, sillä jalat olivat päivän tarpomisesta niin puhki, ettei tehnyt mieli ottaa yhtään ylimääräistä askelta!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: