Sun äitis suosittelee

Tähän mennessä tapahtunut: sain n. kuukausi sitten lahjaksi iPodin, jolla oli Da Vinci Code äänikirjana + pari podcastia NRJ:n aamushowta. Havaitsin kuuntelun siivousta vauhdittavaksi toimeksi.

Siinä oli vain sellainen ongelma, etten uskaltanut linkata podiani oman tietokoneeni kanssa, koska ko. äänikirja samalla häviäisi podilta (kun sitä ei ole minun tietokoneeni soittolistalla, vaan lahjan antajan koneella). Lopulta tulin siihen tulokseen, että jollen saa jotain uutta kuunneltavaa, hukkuu kämppämme roskaan!

Riskeerasin Da Vincin menetyksen ja lainasin kirjastosta Sjöwall-Wahlöön äänikirjan Den vedervärdige mannen från Säffle, jonka rippasin iTunesilla ja siirsin podilleni kuunneltavaksi. Sit hain myös koko kesän jaksot NRJ:n aamushowta.

Kirja on kuunneltuna. Samoin suurin osa NRJ-podcasteista. Huushollista alkaa pohja pilkottaa. Martin Beck -tarina oli oiva, Gunvald oli tässä äänikirjaversiossakin aivan ihq. Ja nämä aamushowt sitten! Lotta on hervottoman hauska tyyppi. Kuunnelkaa ihmeessä ihmiset! Tai lukekaa Love Lottaa.

Mainokset

7 vastausta to “Sun äitis suosittelee”

 1. Julius Says:

  Niin, noissa podcasteissa ei tarvitse kuunnella sitä musiikkia? Ovatko ne sitten ihan aikuisten oikeasti hauskoja?

 2. Sun äitis Says:

  Nimenomaan, musiikki on leikattu veks. Riippuu varmaan siitä, minkä kukakin kokee hauskaksi, mutta minusta Lotan sanailu, siis tapa sanoa, on viihdyttävää. Ainakin siivoaminen sujuu sen tahdissa paremmin kuin paljaaltaan!

 3. ammuja Says:

  enpäs ole pahemmin äänikirjoihin tutustunut. Mutta nukahtaisin varmaan kesken kuuntelun…

 4. PA Says:

  Minulla oli musiikin vuoksi varsin negatiivinen ennakkoasenne NRJ:tä kohtaan, mutta vaikuttaa siltä, että siellä on töissä ihan fiksuja ihmisiä.

  Ainoastaan se alkujingle, Spede(?)-tyylin sanottu tämä on öhm radio öhm NRJ:n podcast- öhm lähetys öhm on niin raivostuttava, että mutean äänet aina sen ajaksi.

 5. Helen Says:

  Mun ipodi on TAAS rikki. Se on jo kerran vaihdettu. Minua se palvelee ihan hyvin, mutta miehen mystiset soittolistat (soita vain yli kolmella tähdellä arvioituja tietyn kategorian kappaleita joita ei ole soitettu viimeisen viikon aikana tms) taitavat olla liikaa. Tai jotain, aina välillä tulee mystinen kaiken kadottava blackout.

 6. Sun äitis Says:

  Helen,
  toi soita vain yli kolmella tähdellä arvioituja tietyn kategorian kappaleita joita ei ole soitettu viimeisen viikon aikana tms. kuulostaa just niin vaikealta, että tuskin koskaan etenen iPod-urallani noin haastaviin juttuihin asti!

  Olin ihan roheeta jo siitä, että onnistuin ratkaisemaan viideltä cd:ltä puretun kirjan kuunteluun liittyvät ongelmat. Oli nääs niin, että joka rompulla oli raita 1 – raita 14. Kun ne siirsi koneelle iTunesiin, niin peräkkäin tuli 5 kpl raita 1, sitten tuli 5 kpl raita 2 jne. Olis ollut kohtalaisen haastavaa kuunnella tarina siinä järjestyksesä! Keksin sitten tehdä soittolistan, jolle raahasin ne raidat oikeaan järjestykseen. Silti tuli ongelma: kaksi raitaa 2, kaksi raitaa 6 ja kaksi raitaa 8 oli keskenään ihan saman mittaisia ja podi mokoma rationalisoi: soitti toiseen kertaan sen alkuperäisen raidan 2 jne.Hiuukka ärsyttävää, kun kirjan toiseksi viimeisen kappaleen sijasta alkaa soida uudestaan joku alun kohtaus! Mutta minä siis selvitin sen.

 7. Siru Says:

  Hähää!
  Mitäs mä sanoin 😉
  Äänikirjakoukkuun jää.
  Mul ei oo nyt mitään kuunneltavaa,siis ei mitään kotitöitä tehtynä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: