BlogiBiqniq, episode 2, vahvistus!

Tadaa! Ilouutinen kaikille niille, joille perjantai sopii paremmin, Helena on joustava. (Kuulitko Pörrö)

BlogiBiqniq Alppipuiston amfilla perjantaina 4.8.2006 klo 17.00 eteenpäin.

Alppipuisto on laaja, kuten kuvasta näkyy. Mutta sen löytää helposti Lintsin vierestä. Esimerkiksi bussilla tai ratikalla pääsee kätevästi Viipurinkadulle, siihen Alppilan kirkon pysäkille. Ja sitten vain suunnistaa sitkeästi keskemmälle puistoa, niin havaitseepi kivisen amfin. Itse en uskalla luvata, että olen paikalla vielä ihan viideltä (oletan saapuvani paikalle vähän pidemmältä), mutta onhan teitä muitakin ilmoittautuneita liuta. Onkos ajatuksia, miten pitkään on tarkoitus puistoilla ja minne sitten siirtyä? Että voi tiedottaa niille, jotka kenties ehtivät vasta sisäkierrokselle.

Alppipuisto

Lisäilmoittautumisia otetaan vastaan! Tapaamista odotellessa on aina niin kiva fiilistellä, että: ai senkin sitten kohta tapaan ihan oikeesti!

33 vastausta to “BlogiBiqniq, episode 2, vahvistus!”

 1. Helena Says:

  Päätös on hyvä, ellei suorastaan loistava. Hyvää on sekin, että saadaan tietää, mihin puistosta siirrytään, jos taivas antaakin yllättäen vettä. Se olisi tänä kesänä suht uutta ja ihmeellistä, mutta hyvä varautua. Iloisiin tapaamisiin

 2. Pörrö Says:

  No voi pöh, just ehdin huhuilla ihmisiä ensiviikon perjantaille viettämään blogipiknikkiä ja synttäreitänu kun ajattelin että tämä jää niin lyhyelle aikataulutukselle ja Raisakin sanoi ensiviikon sopivan paremmin… Paikka vaikuttaa hyvältä.

 3. Sun äitis Says:

  Molempi parempi! Minä tulen mieluusti myös synttäripiknikille ensi viikolla!

  Totta, aikataulu on aika kiivas, mutta kun muutama aktiivinen jo ehti Helenan kutsuun myöntävästi vastata, niin ajattelin, että menköön, näin se varmaan oli tarkoitettu!

 4. Just Sopivasti Says:

  Jahas!

 5. Sun äitis Says:

  Justin,
  ja mitens toikin pitäisi tulkita!?

 6. pni Says:

  Ei saa muuttaa aikaa nyt enää!

 7. skrubu Says:

  BlogiBiqniq

  Från kl. 17.00 framåt, fredagen den 4.8. 2006 i vid Alpparkens amfi.
  Alppipuiston amfilla perjantaina 4.8.2006 klo 17.00 eteenpäin.
  Din mamma har karta / Sun äidilläs on kartta.

 8. Sun äitis Says:

  pni,
  ei niin! Voi mennä molempiin! Mut kerropa, mihin mennään jatkoille? Ja mikä on sopiva siirtymisaika (keväällä muistaakseni siirryttiin sisätiloihin siinä yhdeksän maissa).

 9. pni Says:

  Mä olen niin huono tuommoisten jatkopaikkojen kaa. Mennään jonnekin missä voi puhua huutamatta, eller vad? Jos sää sallii niin eiköhän yhdeksän maissa sovi nytkin. Vilua voi vastustaa vaikka villapaidalla 😉

 10. Helena Says:

  Ja jos sataa, niin suoraan sisälle, vai?

 11. Z Says:

  Sisätila kiinnostaa, enkä aiemmin pääsiskään (URB!). Mulla on Sun Äitis puh.num, eli näillä eväin pärjäillään kohti, tai sit ei.

 12. Jude Says:

  Työvuoroni alkaa vasta klo 23.00, joten ehdin minäkin loistavasti mukaan ja jos oikein hyvin käy, voin tarjota taas neljälle viehkeälle daamille kyydin jatkopaikkaan. Äijänköriläät kammetkoon itse itsensä tonteille.

 13. Qimki Says:

  Mieki tuun ellei ihmeitä tapahdu.
  *alkaa fiilistellä* (^_^)

 14. Sun äitis Says:

  Jude,
  jee, kiitos kyytitarjouksesta!

  Qimki,
  upeeta, ainaskin kaksi uutta livetapaamista siis tiedossa (helenaakaan en ole ennen luonnossa nähnyt)

 15. Sun äitis Says:

  Häippäsen muutamiksi päiviksi netin ulottumattomuuksiin. Yhtään hyvää ehdotusta baaripaikasta ei ole esitetty. Minä tiedän niiltä kulmilta vain Veeruskan (vieläkö se on olemassa?). Pättäkää jotain ja kirjatkaa tänne myös. Sisätiloihin siirtyminen n. klo 21, sateen sattuessa aiemmin.

 16. Suojakänni Says:

  Oi oi, kun olisi! Mutta suattaapi tupata yllätysvierasta, ja siinä sivussa yllätysohjelmaa. Ellei, niin kuokin varmasti.

 17. minh Says:

  Hei Sun Äitis! Minä en edelleenkään valitettavasti pääsee mukaan tapaamiseen, mutta haluamme tervehtiä sinua. Istun nimittäin Minhin keittiössä aaumukahvilla. Elikkkäs minä ja Minh vilkutamme täältä! Hei!
  Minh harkitsee perjantaina paikalle saapumista.
  Kata

 18. PA Says:

  Matkustin tuosta eilen raitiovaunulla ja näin Veeruskan ikkunasta. Naapurin Pikkolo on sen sijaan suljettu.

  Tämä Pikkoloiden säälimätön lopettaminen pistää vihaksi herkimmät Liisankadun Pikkolo -fanit.

 19. Kari Haakana Says:

  Tuun käymään, jos vain suinkin.

 20. Ihan kiva elämä Says:

  Paperihaavat ja mustelmat

  Siivoamisesta saa helposti paperihaavoja ja mustelmia. Se on oikeasti käsittämätöntä miten paljon niinkin viaton asia kuin paperi voi ihmistä satuttaa osuessaan väärään kohtaan. Pari pientä sivallusta joita tuskin huomaa voi jomottaa ja kuumote

 21. Eräs Saara Says:

  Weeruskahan se rules. Sieltä saa hyvää pizzaa ja. Vielä lähempänä alppipuistoa on Mo’de, joka rules enempi, koska siellä on vähän halvempi kalja, viihtyisät sohvat ja hyvähkö jukeboksi (koska olen omakätisesti tilannut sinne mitä parhaita levyjä), mutta sinne ei kyllä isommalla porukalla välttämättä mahdu perjantai-iltana.

  Sit on toi semiankee hipsteribaari, jonka nimi on Baari… ja muutama paikka, johon kukaan ei varmasti halua jalallaan astua.

  Minun täytyy näillä näkymin rientää Pukinmäkeen seitsemäksi, mutta ajattelin piipahtaa.

  Ni että tulkaa kaikki nyt sit ajoissa, en mä teitä ehdi odotella.

 22. Nikke Says:

  Minäkin valun paikalle. Minut tunnistaa nahkatakista ja siitä että kuikuilen läheisen puskan takaa siihen asti että kerään rohkeuteni siirtyä sen läheisimmän koivun taa.

 23. Just Sopivasti Says:

  Pitikö mun sanoa tänne jotain?

 24. Qimki Says:

  JS: Höpsö

  Hei jee, kohta on ilta 🙂

  Niin ja hep!

 25. Helen Says:

  Ai pahus, minä en taidakaan päästä. Meinasi unohtua semmoinen detalji kuin miehen synttärit huomenna. Täytyy kai siivota, ja valmistella toivemenua ja kakkukestejä.
  Pitäkää oikein hauskaa!

  ps. eikös viikon päästä ollut taas kemut? Silloin minäkin ehkä pääsisin mukaan.

 26. oopa Says:

  Mä en pääse… valitettavasti.

 27. PA Says:

  Oopa, sääli, mutta korvani kiittävät.

 28. Kriisi Says:

  Voih. Mullakin jäi nyt sitten tulematta. Aamulla lähtö appiukon eläkebileisiin.

 29. Z Says:

  Mie kävin, mutta Ompun ilmassa ei ollut tarpeeksi happea 😦 Pakko lähtee ulos. Huono ihminen oon enkä jaksannu. Mutta arvatkaas hei kellä ei oo huomenna kaamee kapula! HähähäHÄÄÄ!

 30. Sun äitis Says:

  Kiitos kaikille! Ihan uusia livetuttavuuksia minulle olivat ainakin: Helena, Qimki, Nikke ja Eräs Saara ja sit pni, jonka siis olin jo tavannut viime vuoden pikkujouluissa, mutten häpeäkseni muistanut. Ennen tavatusista puistoon ehtivät: Turisti (jonka missasin,kun tulin myöhässä), Justin, Marinadi, Vähätelmä, Virkanainen, PA, Kari Haakana, Jude ja viime tingassa Mitvit. Om:pussa piipahti lisäksi Zpanda ja viihtyi pitempään mies, jonka nimeä en osaa kirjoittaa, siis Schizo-Janne. Unohtuiko joku?

  Mukana hippaloissa olivat lisäksi Koirablondi ja Gorba, joista viimemainittu vonkaa mua nyt niin voimallisesti viereensä, että linkein varustettu postaus aiheesta jää väistämättä aamuun!

 31. Marinadi Says:

  Kiitoskiitos, Koirablondi (ja koira) vonkaavat minua nyt 😀

 32. squar Says:

  Jep ihan kätevähän tuo ulkoinen kovo on.

  Macbook saapui jo minulle torstaina, mutta nyt alkaa jo handlata uuden käyttiksen. Oikein mukava ja siisti pelihän tämä on. 🙂

 33. DeidreVillarreal26 Says:

  Some time before, I did need to buy a building for my corporation but I didn’t earn enough money and could not order anything. Thank God my colleague suggested to try to get the home loans at banks. Therefore, I did that and was happy with my car loan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: