Nukuin pommiin!

Kaksi ja puoli oli liikaa, kotiin päästyäni sammuin sohvalle.

Kuka noita auditorioiden jakkaroita oikein suunnittelee? Kaksi ja puoli tuntia yritin jotenkin kiemurrella penkissäni ja kuunnella visioita ja strategioita. Lopulta olo oli niin uuvahtanut, että kotona pikku päikkärit venyivät yöuniksi ja juhlapostaus jäi kokonaan laatimatta. Eilen nimittäin oli merkkipäivä: blogini täytti vuoden.

Täällä on ilmestynyt 195 kirjoitusta. Uniikkeja kävijöitä on ollut 68 621. Tilaajia on juuri nyt 250. Olen vuoden mittaan kirjoittanut reilut tuhat kommenttia ( tammikuusta lähtien tallessa on 907 kommenttia liki sadassa viidessäkymmenessä blogissa, sitä ennen en kommenttejani talentanut). Olen piipahtanut muutamassa salarouvatapaamisessa, pikkujouluissa ja parilla blogipiqniqillä sekä treffannut blogaajia luonnossa niin omilla kuin Pörrön synttäreillä. Blogaamisesta on tullut minule merkittävä osa elämää. Ja teistä hyvin läheisiä ihmisiä. Kiitos!

Muita kuulumisia

  ”Perillä ok, hyvät nuotit. Sataa, ei tuulta. Löpö loppu paatista, aseman pumppu rikki. Mukaan tulee 2 saksalaista.” (13.8.)

  ”Rönnessä. Satoi tänään klo 12 asti, nyt paistaa. M on merisairas, spuklaa luuhun, ei puhu kuin suomea. Sain oman vahdin sakujen kanssa. Tänään 10 – 14 m/s takatuupparia, mun enkka 12,5 knubua. Toinen vahvistuksista teloi silmäkulmansa yöllä wc:sä ja on sekin pois pelistä lääkärin määräyksestä. Toisaalta, eihän se muuttanut mitään.” (14.8.)

  ”Kalmarin suntissa 12 m/s hyvää takatuupparia. Jos nin jatkuu, ollaan perillä torstaina tai viimeistään perjantaina.” (15.8.)

Aika lyhyeksi uhkaa käydä tämä Gorbaton viikko! (ja huomisiltakin menee taloyhtiön hallituksen kokouksessa, pahus!) No, kerrankin voi sanoa, etttä miehen paluu on yhtä ilotulitusta!

Mainokset

5 vastausta to “Nukuin pommiin!”

 1. mediaope Says:

  Onneksi olkoon! Ja menestys on ollut suuri ja ansaittu! Parasta on tietysti, että siitä on paljon saanut niin moni: sinä ja me lukijat.

 2. Kriisi Says:

  Hoo, niin se aika kuluu! Onea, onea! Aika jännää että vain vuosi, kun tuntuu että Sun Äitis on aina ollut olemassa.

 3. minh Says:

  Vasta vuoden! Tämä on ollut täällä aina!Onnea!
  -minh-

 4. Kata Says:

  Kiitos itsellesi. Tämän blogin pitää olla just täällä tälläisenään. Hyvä hyvä.

 5. Sun äitis Says:

  Kiitos!
  Itse ajattelin aikoinaan samalla tavalla ainailonasta ja Sediksestä. Kun ne olivat olleet olemassa aina, kun itse liikuin blogeissa, oletin, että ne olivat olleet aina-aina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: