Muna ja kana

Ensin se kertoi etunimensä. Sitten julkaisi kuvansa. Ja nyt vielä lehtijutun, jossa poseeraa nimineen ja naamoineen. Ja kertoo lisäksi, että sen äiti on kirjoittanut alku vuodesta samassa jäsenlehdessä. Miten tässä nyt ihminen millään voisi enää anonymiteettinsä säilyttää!?

Sen sentään haluaisin tietää, miten päin totuus alkoi itse kullekin selvitä. Siis

a) aloitko epäillä, että PA on Sun äitis poika?

b) rupesitko arvelemaan, että Sun äitis on PA:n äiti?

c) tiesitkö kaiken aikaa, että PA on Sun äitis?

Vastata saa!

Mainokset

45 vastausta to “Muna ja kana”

 1. Just Sopivasti Says:

  Tässä kohtaa voi vain todeta, että kaikki sujuu suunnitelmieni muk

 2. kervå Says:

  Jompikumpi lipsautti sen aikoja sitten. Kommentoinkin silloin, mutten muista, kumpi blogi… vai oliko se…

  Veikkaan, että lipsauttaja oli PA. Jaa, ajankohta… ööö…

 3. turisti Says:

  Mitä? Onko PA Sun Poikas???

 4. Sun äitis Says:

  Justin,
  ai sinunko ne suunnitelmat ov

  Kervå,
  oikea vastaus! PA on se hölö (vaikka harva se päivä on moittinut minun tekstejäni liiallisesta paljastelusta)

 5. Alamäkeen Says:

  Hei, ei saa hämentää soppaa enää entisestään!

 6. Marinadi Says:

  En arvannut, mutta kesän juhlissa sain tietää ja yllätyin 🙂

 7. Qimki Says:

  Kukas se lanseerasikaan nimimerkin Sun äitis PA:n kommenttiloodassa? Tekijänoikeuksilla, veikkaan, on vahva lakisuoja tällaisissa 😀

  Claimed ID, ollut heti alusta.

 8. PA Says:

  Minä olen epäillyt tätä jo pidemmän aikaa, mutten osaa tarkkaan sanoa.

  Hassuinta oli sittenkin aikoinaan, kun sanoin kommenttilaatikossani, että mun äiti kirjoittaa Sun äitis jutut.

 9. PA Says:

  Sun äitis -nimimerkkihän lähti liikkeelle ISO suomen kielioppi -juttuni sun äitis -passiivista, joka puolestaan oli sovellettu yhden kaverini jutusta, jota en enää muista.

 10. Z Says:

  Odotellaan kauhulla seuraavia blogipikkujouluja, mitä siellä sitten mahtaakaan kömpiä kaapista (tämähän oli se viime vuoden superylläri).

 11. Alamäkeen Says:

  Se on siis totta? Ensi yönä ei sitten nukuta, kun on pää täynnä sulateltavaa. Pelottaa edes ajatella, mitä muita yhteyksiä täältä löytyy.

 12. Mai Says:

  Aargh…? Puoli vuotta tätä tilanneena olen nyt kyllä sanaton. Ja minä en ole koskaan sanaton.

 13. Sun äitis Says:

  Z,
  no nythän se selvis: koko paljastusmisseikka onkin Gorban syytä! Mitäs tuli esittäytymään miehenäni niihin pikkujouluihin. Kaltaisesi tarkkasilmä ei sitten muuta tietoa tarvinnut.

 14. MissJenny Says:

  Jestas, mikä ylläri! Tää sinisilmäinen lukija ei ole älynnyt mitään. Tietty. Pitää siis tulla blogipikkujouluihin näkemään ensi vuoden kaapistaulostulemiset (kiitos vinkistä Z!).

 15. pni Says:

  Mitä? Eikö JustSopivasti, Pekoni, kaikki Neulebloggarit ja Kysyn vaan ole sama henkilö joka on Sun äitis, PA, kaikki neulebloggarit ja Kysyn vaan?

 16. OA Says:

  Sun poikas on söpö, kulkee näköjään suvussa 🙂

 17. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Ooh, ensi kertaa kuulen, että on olemassa PA, joten ensi kertaa myös kuulen että PA:lla on äiti. Kävin lukemassa PA:n lootaa ja sananikkarointi – ja naputusansioista annan hänelle kiitettävän, ja näin blogikontekstissa tuskin on liioiteltua panna villasukat kylkiäisiksi kehupakettiin.

  Ovatko Sun Äitis ja PA sukua? Arvelen näin vahvoihin aihetodisteisiini nojaten.

 18. Suojakänni Says:

  Aloin epäilemään, ja rupesin arvelemaan. En tiedä miksi: en kuitenkaan ole koskaan käynyt esittelemässä itseäni muille bloggaaville elämänmuodoille. Jännittävää.

 19. Marjut Says:

  Kuin kaksi marjaa. 🙂

 20. Rappiotäti Says:

  No tämäpä oli sokkiyllätys! Miten en tajunnut tätä PA:n ja Marinadin yhteiskuvasta…Tällaiset positiivissävyiset paljastukset kyllä piristävät harmaimman ja sateisimmankin aamun:-)

 21. Pörrö Says:

  Mä olen kyllä tiennyt jonkin aikaa, muistaakseni sain tietää joskus synttäreittein tienoolla kun yhdistin jotenkin teidän blogaukset toisiinsa ja sitten se ei ollutkaan enää yhtään epäselvää.

 22. Kukkis Says:

  Minä olen aina niin pimennossa, että vasta tuosta etunimiasiasta rupesin epäilemään. Mahtoi sulla olla hauskaa ensimmäisessä salarouvatapaamisessa, kun keskustelimme nuorista miesbloggaajista … (mistäs sitä salarouvat muusta puhuisivat). Tarkemmin en muista, mitä sanottiin, ja toivottavasti et sinäkään 🙂

 23. Helena Says:

  Ei ollut pälkähtänyt päähän, enkä ollut edes nuoren miehen blogia löytänyt ennen elokuista pigniqkiä.

  Mutta, äitis sen kuiskasi, enkä oikeastaan hämmästynyt. Fiksuja, tosi fiksuja nääs kumpikin, niin äiti kuin poika.

 24. Veera Says:

  En kaiken aikaa, mutta tiesin, ettei vaihtoehtoja ole heti, kun näin kyseiset henkilöt ensi kertaa samassa paikassa samaan aikaan.

  Yhdennäköisyys on ilmeinen.

 25. Helen Says:

  En muista missä vaiheessa tämä ”arvoitus” ratkesi, mutta ei kyllä vielä vuosi sitten pikkujouluissa, silloin olin muuten vaan niin ällistynyt PA:n näkemisestä, etten mitään yhdennäköisyyksiä huomannut tiirailla.

 26. Kuuluttaja Says:

  Minä olen kyllä tiennyt tämän jo vuosia.

 27. Timo L. Says:

  En ole tätä blogia seurannut, mutta tuo headerin taustakuva on ilmiselvästi Mac OS X:n oletustaustan pohjalta hahmoteltu, jolloin mieleeni tuli viikko sitten junassa lukemani Kotapora-lehti, ja siinä haastateltu heppu 🙂 Ja kun luin tämän postauksen, niin palikat loksahtivat kohdalleen.

 28. minh Says:

  Jotain epäilyn siementä oli jo ilmassa, kun sain sitten sisäpiiritietoa alkukesästä(kö se oli?) ja kaikki loksahti paikoilleen. on ollut mielenkiintoista seurata tätä arvuutteluhommaa, vihjauksia ja salaliittoteorioita..
  -minh-

 29. Kata Says:

  PA ei ollut edes jurrissa ja möläytti silti kaiken! Ja joskus viime keväänä pelkäsin itse paljastaneeni asian jossain kommenttilootassa. Menetin ihan yöunenikin asian vuoksi.
  Mutta tässä häiritsee vielä Sellistin henkilöllisyys…

 30. Riku Says:

  Siis, tuota. Öh.

  En ymmärrä. Pistetään nuoruuden piikkiin.

 31. kr47 Says:

  Voi vietävä, mitä saippuaa:) Olenkin aina sanonut,että blogimaailmaan tutustumisen jälkeen en ole juurikaan tv-sarjoja tarvinnut, voinut suorastaan hyvällä omatunnolla sanoa seuraavani vain asiaa;) Täällä pohjoisen blogimaailmassa ei ole aivan näin jännää, melkein jo odotan, että vuoden päästä mahdollisesti pääsen etelään ja kutsumaan itse itseni blogikekkereihinne;)

 32. kr47 Says:

  Ja vielä.. Kypsä poika sulla. Lehtijuttua lukiessa loksahti leukavärkki auki. 23 ja nyt jo noin fiksu. Mielessäni hahmottelin nimikilvan jälkeen (ennen sitä ajattelin,e ttä PA on nainen) yli-ikäisen opiskelijamiehen, jolla on parta, iso maha ja joka on oikeassa elämässä hiljainen, juro ja luotaantyöntävän näköinen. heh..

 33. oopa Says:

  Puuntakaa tuli tämä tieto. En ole vieläkään selvinnyt järkytyksestä. Milloin PA tiesi äitinsä blogaavan tai milloin äiti huomasi poikansa pitävän jotain päiväkirjaa… huh.

 34. Nimetön Says:

  Ja kun epäilykset mielen valtaa niin Marinadi ja Pa näyttävät hyvin paljon samannäköisiltä kuvassa…

 35. Marinadi Says:

  Anonyymi: Mistäs sitä koskaan tietää, miten minäkin olen tätä soppaa maustanut 😉

 36. Suruvaippa Says:

  Minä en nyt kyllä enää pysy rattailla; kenen äiti on kaikenlasten nimimerkkien takana? Ketä ne kummitukset on? Kun Pää Auki on ihan mun entisen poikaystävän näköinen, onko Sun Äitis mun anopin näköinen? Onko joulublogi sama kuin jouluglögi?
  Toivottavasti kaikki selviää ensi jaksossa…

 37. PA Says:

  Höh, ei PA voi olla kenenkään entisen poikaystävän näköinen, sillä naiset eivät tunnetusti ole kiinnostuneita PA:n näköisistä miehistä.

 38. Suruvaippa Says:

  138.

 39. Hurina Says:

  Minä en tiennyt mitään ennen kuin nyt!

 40. Kuraattori Says:

  Itselleni tämä koko asia tuli hieman kulman takaa, en oikein ehtinyt paneutua riittävästi mihinkään jotta osaisin tähän suhtautua kuten molempien blogeja aiemmin enemmän lukeneet suhtautuisivat.

  Mutta siis, PA, sun äitis on Sun Äitis?

  Täytyy kyllä sinänsä sanoa koko asian olevan blogien kannalta mielettömän mielenkiintoinen.

 41. Sun äitis Says:

  Olen heikkona kaikenmaailman kommenttilootahullutteluihin (kuten siihen ikimuistoiseen varjoblogimiittiin, joka aikoinaan spontaanisti järjestäytyi PA:n kommenttilaatikkoon). Sikspäs tämä vilkas osallistuminen identiteetinpaljastajaisiin on ilahduttanut minua kovasti. Kiitos!

 42. Kummastelija Says:

  Joo, ylläri ylläri vaikka olen molempia lukenut jo kauan. Kaikki merkit oli toki esillä, mutta ei sitä vaan tajua ilman että se ääneen paasataan…
  mietin vaan että kenenköhän sukulaiseksi minä paljastun ja sitä jään pelkäämään. Minulla tuskin on noin fiksua bloggaajaa äitinä tahi poikana. Onnea vaan molemmille teille, älkääkä antako tämän häiritä riemukasta blogikommentointia.

 43. ainailona Says:

  Olen auttamatta myöhässä kaikkeen aiheeseen liittyvään kommentointiin nähden, empiirisestä havainnoinnista nyt puhumattakaan. Sen siitä saa, kun ei miittaa.

  Retkuun ropsahdin rennoin lantein, mutta niin hyvään sellaiseen;)

  Sun anoppis ei sattuneista syistä [vielä, riippuu minkä blogin suunnasta asiaa katsoo] lämmitä, mutta sun iskäs vois kyllä…. ikään kuin isähahmona siis.

  Olenkohan vieläkään ihan tällä planeetalla, en kai… unille.

 44. Silja Orvokki Says:

  Höh! Minä olen tiennyt tämän jutun jo yli vuoden verran! Olinko minä ensimmäinen asiaa kysynyt?

 45. Sun äitis Says:

  Silja Orvokki,
  jeps ja jotakuinkin ainoa arvaaja tässä linjassa. PA:lta asiaa ovat kyselleet muutamat, mutta hekin vasta sinun jälkeesi. Tarkka vainu sulla siis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: