Monipuolisesti dokumentoitu

Lapsena sairastin punkkiaivokuumeen, ja minulta otettiin tavan takaa aivosähkökäyrä. Tähän ikään mennessä on eteen ehtinyt tulla tilanteita, joissa olen tuntenut itseni typeräksi. Silloin on ollut lohdullista muistaa, että dokumentoidusti minulla sentään on aivot.

Sun äitis ei blogina yllä blogiseksikkäimpien sakkiin, mutta tosielämän vetovoimaisuudesta minulla on todisteena neljä lasta. Ansioistani (lapsen)tekijänä olen nyt saanut myös dokumentin!

***
Asiaan liittyviä aiempia postauksia:

Palkittavien julkistus
Addiktoivin blogi 2006
Merkittävin kulttuuriblogi 2006
Hauskin blogi 2006

Lisää julkistuksia on odotettavissa!

Mainokset

14 vastausta to “Monipuolisesti dokumentoitu”

 1. Helen Says:

  Onhan se ihan jännittävää että kukin omassa blogissaan pistää muut järjestykseen, pantavuuden tai minkä tahansa kriteerin mukaan. Saapahan ainakin päättää sarjat, ehdokkaat ja palkitut! Onkohan jossain joku joka on päässyt kaikkien listoille?

  Mutta saas nähdä miten käy Kultaiselle Kuukkelille, vuoden 2005 patsaat taisi jäädä jakamatta, mutta mites 2006? Missä piilee järjestävä taho?

 2. Sun äitis Says:

  Tässä just aloin viimeaikaisia sisäpiiri-, blogibabe-, blogikönsikäs- yms.-kommentteja lueskellessani miettiä, että selvästi on tapahtunut sisäpiirin sukupolvenvaihdos. Kun pari vuotta sitten aloin liikkua blogeissa, touhusivat miitiorganisaattoreina ja kaikenlaisen kimppakivan järjestäjinä Schizo-Janne, toinen Janne, Misut ynnä muut. Nykyisin taas tuntuu, että yhteispuuhastelun primus motorina työllistetään Marinadia.

  Pelkään (tai siis en ole varma, pelkäänkö varsinaisesti, pikemminkin vain otaksun!), että vuoden 2004 Kuukkelit jäivät viimeisiksi, niin leimallisesti ne olivat silloisen järjestävän seuran brändi.

 3. PA Says:

  Niin, ja kukapa piittaisi kuppaisista Kuukkeleista, kun on saanut tunnustuksen itseltään ihmiskunnalta.

  Minä vähän pelkään, että homma on kasvanut niin suureksi, että Kuukkelien jakamisella aiheutetaan enemmän mielipahaa kuin -hyvää.

 4. Marinadi Says:

  Niin, en tiedä, miten tässä nyt näin on päässyt käymään: ei tilanne sikäli minua haittaa, mutta en toki halua, että miitit yms. henkilöityvät minuun. Lienee selvää, että meikäläisenkin into jossain vaiheessa lopahtaa ja pitää olla siten muitakin aktiiveja, kuten Äiti. Siksi sen Blogimiitti-blogin perustin, eli kenenkään ei tarvitse enää lukea Marinadia tai Schizoa vain saadakseen tietää, milloin porukka menee kaljalle 🙂

  Minunkin mielestäni Kuukkelit ovat tietyn porukan brändi. Kenellä tahansa lienee oikeus pistää pystyyn äänestys tms., mutta itse en rohkene moiseen tuosta noin ryhtyä. Blogejakin on nyt niin paljon, että jo ehdokkaiden valinta aiheuttaisi taatusti mekkalaa, saati sitten itse äänestys, kategoriat jne.

  Ja enhän sitten itse voisi osallistua lainkaan: ei minua Marinadi harmittaisi, mutta jos Kulutusjuhlaa en voisi laittaa edes ehdolle Vuoden asiablogi -sarjaan tai vastaavaan, niin se jäisi kaivelemaan 🙂

 5. Sun äitis Says:

  Minä vähän pelkään, että homma on kasvanut niin suureksi, että Kuukkelien jakamisella aiheutetaan enemmän mielipahaa kuin -hyvää

  Blogejakin on nyt niin paljon, että jo ehdokkaiden valinta aiheuttaisi taatusti mekkalaa, saati sitten itse äänestys, kategoriat jne.

  Jeps, itsekin korjasin, etten pelkää vuoden 2004 Kuukkeleiden jääneen viimeiseksi, vaan ihan realiteettina totean, että aika on ajanut niiden ohi. Enää ei pysty, luulisin.

 6. hna Says:

  Palkinot ja palkinnot. Mutta aivokäyrä se on HIANO asia.

  Kaikki eivät nimittäin todellakaan tiedä, onko heillä edes sellaista. Toisin kuin eräät.

  Minutkin on kahteenkertaan syynätty aikuisiällä Neurossa ja todettu. ”ei siellä ole mitään… siis vikaa”. Ja lapsenakin jo Laaksossa samaa settiä.

  Lisättäköön, että kotialbumia mukavasti piristävät erilaiset magneettikuvat ja röntenit päästä, aivoista, polvista ja mistä kaikkialta sitä fotoa on saatu.

  Missä on SInun aivokäyräsi?!

 7. Sun äitis Says:

  Hna,
  mun vuosina 1967 – 1972 kuvatut käyrät ovat TYKSin arkistoissa tai sitten eivät enää missään (muualla kuin muistoissani).

  Käyrän ottajaisista on erityisen elävästi jäänyt mieleeni räiskyvät strobovalot, jotka loivat jänniä väri-ilmiöitä läpi suljettujen silmäluomien. Ja sitten se jännä töhnä, jota oli kiva hiertää irti päänahasta, kun elektrodit oli irrotettu.

 8. Helen Says:

  Jaa. Luulisi kyllä että Kuukkelille olisi paikkansa, jos siitä tulisi joku Blogilistalle kirjattujen blogien palkinto tms (muistelen että jossain vaiheessa Pinserillä oli sen kanssa tekemistä) ja kategoriat ja esikarsinnat suoritettaisi äänestyksellä jotenkin yksi ääni/bloggaaja periaatteella tai jotain. Tykkäisin!

 9. hna Says:

  Mä voin kertoa kuule, että se strobo on joo villi, mutta joka vuosi ei räpytellä silmiä. Joinain vuosina joo, toisina ei. Kuulemma ”vähän muotijuttu”.

  Joo, ja Seppo on yhtä säihkettä! 😉

 10. Marko F Says:

  Parempi kun en tuohon aivokäyrä asiaan ota näillä aivoilla kantaa ollenkaan 😉
  mutta Kuukkeli asiasta olen Helenin ( 8 ) kanssa samoilla linjoilla.

 11. Binäärijärjestelmä Says:

  Ei se miltään vaikuta tuo blogiseksikkyys kun on tuollaisen arvodokumentin on jo saanut:=)
  Muuten kiinnostaako sunäitiäsi esittää blogilista-sijoitusta blogissaan? Kattoo vaan sitten viimeisintä postiani :=)

 12. roo Says:

  Minusta on vähän hassua sanoa, että homma on kasvanut liian isoksi palkinnoille, kun hyvin se sujuu huomattavasti isommissa ympyröissä. Samalla mallilla sen voisi toteuttaa täälläkin.

 13. Marinadi Says:

  Roo: Työnmäärä on melkoinen, jos lähtee tuollaista esimerkkisi mukaista äänestystä toteuttamaan: silloin, kun blogeja oli paljon vähemmän, niin äänestys meni vielä leikkimielisemmin ja pienemmässä mittakaavassa.

  Ja kuten jo totesin, niin mikään ei estä, etteikö kuka tahansa innostunut voi pistää tuollaista äänestystä pystyyn.

 14. Polgara Says:

  En ota kantaa muuhun kuin aivoihin: Olin pari vuotta sitten aivojen TT:ssä, kun näkyi nso-rtg:ssä jotain omituista. Todistetusti lääkärin mukaan TT:ssä ei näkynyt vikaa. Eli minulla on aivot. Tästä mesotessani pomo sanoi lakonisesti, että TT:stä ja EEG:stä ei näy, miten ne toimivat vai toimivatko noin yleensä ottaen! Mikä vääryys…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: