Sata tonttua

Hups!
Nyt se sadastuhannes kävijä jo ehti piipahtaa ja satakunta sen jälkeenkin! Merkkihenkilö saapui klo 13.57 tuntemattoman ISP:n kautta, tuntemattomasta paikasta Mac OSX-käyttiksellä ja Firefox 2 -selaimella. Visiitin pituus oli 3 min 40 sekuntia ja tuossa ajassa hän ehti tutustua kolmeen merkintään.

Jos noista vaatimattomista tiedoista tunnistat itsesi ja ilmineeraannut osoitteessa sunaitis(at)gmail(piste)com, niin palkinnoksi luvattu Spögejen pajalla tuotettu komponenttikaveri on omasi.

komponenttikaverit

Saatavana myös omaa harrastustasi kuvaavana (kunhan ensin kerrot harrastuksen)

***

Jäi tämä juhlinta vähän myöhäiseen, kun ensin piti vastaanottaa seiluusankari. Menestys ei ollut mainittava, mutta muuten oli kuulemma hyvä reissu. Viimeinen vaihto Heathrowssa tosin meni aika täpärälle, kun sankarimme parikymmentä vuotta palvelleen purjehduskengän pohja irtosi ja läpsyttimellä oli hidasta suoriutua siirtymätaipaleesta terminaali kolmosesta ykköseen (Gorballa oli matkassa mukana kaksi paria uudempia purjehduskenkiä, toiset paattikäyttöön ja toiset rannalla kuljeskeluun. Ne liki loppuunkuluneet se sai ylipäätään mukaansa vain, kun lupasi heittää perillä roskiin. Ei sitten heittänyt. Hyvä ettei mennyt turvalleen niillä läpsytellessään).

Toinen syy tiedon pihtailuun oli, että hetken pelkäsin olleeni itse oma sadastuhannes kävijäni! Omien käyntienikin kohdalla näet lukee tuntematon ISP (johtuu varmaan tosta wlan-asemasta, joka siinä välissä jakaa yhteyttä). Ja käyttis ja selainkin täsmäsivät. No, onneksi tarkempi tutkimus osoitti, että klo 13.57 olin matkalla Kirkkonummelta Espooseen eikä minun autossani ole nettiyhteyttä. Ja vaikka olisi, niin en käyttäisi sitä ajaessani. Ainakaan kun on lumisadetta ja liukasta.

17 vastausta to “Sata tonttua”

 1. siru Says:

  Haa,kannattaa kökkiä öiseen,aikaan pääsee ekana onnittelemaan. Siis ONNEA! Eikä aiheetta. Täällä on niin kodikasta ja turvallista visiteerata.
  Harmi etten se lahjan saaja ollut minä. Olis ollu kiva nähdä tanssivat komponentit 🙂
  Mulle tulee mieleen noist tyypeist joku lapsuuteni lastenohjelma. Mut kun en millään saa päähäni muuta ku kuvan niist kahdest häröst. Nimet ei tuu sit millään 😦 Kuka auttaisi? Tää vaan hidastuu…

  Mun matkaltapalaajalla oli ihan eri ongelma. Kenkiin liittyvä kuites. Joutu nääs maksaan 50€ kentällä matkatavaroiden ylipainost,ku oli ostanu vähä kenkii. Kuudet kengät ja 45kokoiset painaa nykymuodis varmaan kilon per kenkä. Oli sentään älynny nakkailla rogeen niit rikkinäisii 🙂
  Meinaan vaan,et nykynuoriso on tavallaan ”vähän” meitä fiksumpia ;D
  (Emmääkään ny kenkiini olis jättäny)

 2. Helena Says:

  Paljon onnea vaan ………………..
  Heräsin liian aikaisin Hesaan lähtöä varten, joten täällä jo keikun. Mutta kannatti taas, mielenkiintoista luettavaa.

  Hyvää työviikkoa toivottelen.

 3. osmo poliitti Says:

  Onnittelut! Visiteerasin eilen ja yritin jättää kommenttiakin Happy Feetista, mutta johonkin se tökkäsi, ehkä vain siihen että tämä vehje on erinäköinen ja mokasin jotain. Teoriassa mahdollista että olin hakemasi vierailija, mutta en muista kellonaikaa enkä edes liikuinko Firefoxilla vai Safarilla, joten se siitä. Tuli kierrettyä Plokistania puolet päivästä, enkä päässyt edes rajalle asti.

 4. Sun äitis Says:

  Kiitos onnitteluista!

  Varapygmi,
  kommenttisi oli juuttunut moderointiin (tää blogsome tekee sitä välillä ihan oman päänsä mukaan, vaikka kuinka olen ruksinut sallituksi kaikki kommentit) Eilen illalla jo kävin vapauttamassa kommenttisi, eli siellä se nyt näkyy.

  Kommentin kellonaika näyttää olevan 13.55, joten saatatpa hyvinkin olla etsitty, jos vaikka SiteMeterin kello on pari minuuttia eri ajassa kuin blogsomen kello! Jollei muuta tittelintavoittelijaa ilmaannu, niin julistan sinut ilomielin tasalukukävijäksi!

 5. osmo poliitti Says:

  Vau, oli se sitten ajallisesti lähellä! En olisi hämmästynyt, vaikka klappia olisi ollut pari tuntia, kun en viisareita töllännyt.
  Olet perehtynyt näköjään näiden yhteyksien sisukaluihin, mikä tuntuu himpun pelottavalta. Itse haluankin oikeastaan nähdä vain sen, mitä toiset tarkoittavat levitykseen. En ole järin utelias.

 6. Janne Saarikko Says:

  Onnea Äippä,

  Sata tonnia on pitkä ikä. Toivottavasti seuraava satku paukkuu rikki vielä nopeammin.

  Muuten, onnistuit peläyttämään mut lauantaina kunnolla. Siksi en oikein edes osannut sanoa mitään. 😉

 7. Miss Pligaa on taas Maurelita Says:

  Jabadabaduu ja hip hip pligaa : ONNEA pyöreitten johdosta. Hulppea saavutus ja palkintokin oli sen mallinen.

 8. Sun äitis Says:

  Varapygmi,
  pelko pois, Rosmarin! En minä yleensä kävijöitä noin tarkkaan urki! Ihan tasaluvun kunniaksi aikoinaan (=50 000) hankin tuon SiteMeterin, enkä juurikaan valehtele, kun sanon, että näin 50 000 välein käyn kävijätiedot lukemassa. (Noiden Google analyysien tuloksia katselin kanssa ensimmäistä kertaa silloin viime viikolla). Eli kyllä täällä uskaltaa käydä, en ala salapoliisiksi ihmisiä metsästämään!

  Janne,
  jälkeenpäin ajattelin, että mahdoit pitää omituisena, kun fladrasin siinä ympäristössä niin! Olin kummitytön kanssa lahjaostoksilla ja lähestyin sinua takaa. Olin melko varma tunnistuksesta, mutta varmuden vuoksi kiepahdin eteen ja elehdin kuin mikäkin kakara. Koskahan opin, että olen jo 50? Silloin naisten pitäisi osata käyttäytyä arvokkaasti!

  Pligaa/Maurelita,
  kiitos ulkomaanpostista!

 9. Nimetön Says:

  Onnittelut kunnioitettavan kävijämäärän saavuttamisesta, Äiti.

 10. Petja Jäppinen Says:

  En ole koskaan oikein seurannut tätä sadantontun rajaa omalla blogillani, mutta ensimmäinen satatonttua taisi mennä rikki joskus viime syykuussa.

  Seuraavan ennakoin menevän rikki, jos Ihmiskunta elää, toukokuun idus.

 11. Marri Says:

  OOOOOOH! Ompas teidän Spöget taitavia!

 12. Janne Saarikko Says:

  Äippä hei kamoon,

  Käyttäytymisesi oli tosi jees.

  ”Tee toisille niinkuin itsellesi…”, että varo vaan kun kuljet julkisilla paikoilla… 😉

  Et sä voi olla tuon ikäinen! Luulin että olit alemmalla luokalla meidän lukiossa…

 13. Janne Saarikko Says:

  Äippä hei kamoon,

  Käyttäytymisesi oli tosi jees.

  ”Tee toisille niinkuin itsellesi…”, että varo vaan kun kuljet julkisilla paikoilla… 😉

  Et sä voi olla tuon ikäinen! Luulin että olit alemmalla luokalla meidän lukiossa…

 14. Outi Says:

  Onnittelut! On se vaan melkoisen pyöreä lukema ja niin pienen hetken näkyvissä täydellisenä, vain yhdelle. 🙂

 15. Nimetön Says:

  Oikeesti äärimmäisen pelottavaa, että visiiteistä jää noin tarkat tiedot. Helvetti, eihän tässä uskalla enää vierailla missään! Saatika jäädä pidemmäksi aikaa lukemaan merkintöjä. Huh huh!

 16. Tux Says:

  Onnea tonttujen johdosta!
  😛

 17. J-J Says:

  Melkein tekisi mieli sanoa, että se olin minä. Mutta taisin nukkua tuolloin enkä käytä firefoxia. Oletko ajatellut tehdä pikkuapulaisia kyynersauvoilla? Olis varmasti mahtava!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: