Mistä tietää, ettei enää ole ihan nuori?

Kotiuduimme kyläpaikasta puoli kolmelta viime yönä. Minä ajoin.

Tämä päivä on mennyt jossain unen ja valveen rajamailla häilyen: ensimmäinen pikapintautuminen aamulla kello kuusi, pari tuntia lueskelua, takaisin nukkumaan, hereille yhden paikkeilla, kylpy, päivätorkut, saunominen, puolella silmällä elokuvaa. Sanalla sanoen: silkkaa löysäilyä ja täydellistä aikaansaamattomuutta koko päivä.

Siitäkö pitäisi huomata vanhentuneensa, että yön riekkuminen vie seuraavalta päivältä tehot, vaikkei olisi edes ryypännyt ja sitä myöten krapuloitunut?

Vai siitä, että ylipäätään viitsii murehtia juhlan jälkeistä löysäilyä ja aikaaansaamattomuutta?

3 vastausta to “Mistä tietää, ettei enää ole ihan nuori?”

 1. kervå Says:

  Enpä tiiä, mutta ”kylpy, päivätorkut, saunominen”-sekvenssi kuulostaa kiehtovalta.

 2. Sun äitis Says:

  Kervå,
  kylvyn ja saunomisen sullominen samaan päivään saattaa kuulostaa oudolta. Vietän usein vaahtokylvyssä tunnin tai pari mukanani kirja, voileipiä ja pullo kaljaa. Sessio on mielenterveyden ylläpitämiseksi välttämätön etenkin kevätstressin uhatessa. No, jos vesi sattuu olemaan kovin kuumaa ja kirja kovin tylsä, voi siinä hyvinkin käydä niin, että rupeaa kovasti nukuttamaan…

  Saunominen taas on seurustelua sällien kanssa. Sellainen jutellaanpas_nyt_vähän_kaikesta_meille-tärkeästä -tapahtuma, jolla voi yrittää esim. paikata sitä, ettei koko päivänä ruoki lapsiaan. (Vaikka osaa kai ne isot miehet itsekin pastansa kuumentaa. Paitsi Gorba, se ei opi ikinä. Mutta sepä ei olekaan mun lapsi.).

 3. Yxi surgia Jukka Says:

  Minä olen huomannut, että aamukahdeksaan asti riekkumisesta seuraa kahden päivän kooma, joista ensimmäinen krapulassa. Taidan kai olla tulossa vanhaksi, tai sitten olen vaan ruosteessa. Todennäköisesti molemmat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: