Synnytyspuuhissa, taas

”…Nyt olen äiti vasta,
kun jo toista poikalasta
kohotan valoon päin,
ilosta nyyhkyttäin…”

Tai jotain sen suuntaista kirjoitti muuallakin siteerattu Laura Latvala Aamusignaalissa. (en voi nyt tarkastaa tarkkaa sanamuotoa, kun kirja on lainassa)

Nuo säkeet ovat pyörineet mielessäni, sillä olen viime aikoina viihtynyt synnytyspuuhissa. Verkkopainotteinen opettajankoulutustoteutuksemme starttasi toissaviikolla, ja siitä pitäen illat ovat menneet tiiviisti uusien opeblogien pintaanpulpahtelua seuratessa ja tarvittaessa alkuohjeita antaessa. Touhu on lähtenyt vilinällä liikkeelle. Alkuun kuului pelkkää myönteistä hyrinää, mutta äsken sain lukea ekat pyyhkeet. Ehkä terveellistä, kun tässähän olisi muuten voinut vallan ylpistyä!

Toinen synnytysseikka on liittynyt ohjelman värkkäämiseen. Lähden huomenna Heinolaan opettajien perinteisiin kulttuurikisoihin ja kilpailun jälkeen ääntäni ja mieltäni kurssittamaan. Ihan menneiden kesien kaltaista rentoutumisrupeamaa tästä ei tule, kun lauantaina pitää piipahtaa hetkeksi Helsinkiin. Työkaveri nimittäin viettää tohtorikaronkkaa, ja sinne on päästävä, varsinkin, kun muutaman vuorikankaan sauman ratkomalla onnistuin laajentamaan nykymuotoihini liian niukan juhlavaatteen ihan sopivaksi.

Loma alkaa 18.6., viimeistään silloin ehdin lukea kaikki rästit! Nyt tuli tällainen minäminäjuttu. Ensi kerralla vuorovaikutteisempaa.

Mainokset

Yksi vastaus to “Synnytyspuuhissa, taas”

  1. Just Sopivasti Says:

    Välillä sietääkin olla minusta.

    Eikun sinusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: