Kummastelua huonekaluilmoitusten äärellä

Tunnustan olevani ihan väärä ihminen ottamaan tähän kantaa, kun minähän tunnetusti en koskaan ole valinnut ensimmäistäkään sohvaa tai nojatuolia. Kaikki meiän huushollin mööpelit ovat olleet sukulaisten ylijäämäkamaa. Mutta sittenkin, kuka ostaisi itselleen kotiteatterisohvan

kotiteatterisohva

tai haluaisi aikuisenakin istua turvakaukalossa?

turvakaukalo

Mainokset

20 vastausta to “Kummastelua huonekaluilmoitusten äärellä”

 1. Kirsi Says:

  Meidän perheessä olisi muutama potentiaalinen kotiteatterisohvalla istuja, mutta sellaiselle mööpelille ei ole täällä tilaa.

 2. MEDIS Says:

  Hei meistäkin tuo kotiteatterisohva oli mainio keksintö! Olemme tuollaisia erillisiä löhöilytuoleja joutuneet ostamaan kaksi ja lisäksi sohvan. Tuollainen olisi korvannut ne kaikki ja tullut paljon halvemmaksi. Kun yhden huoneen uhraa pelkästään videotykin katselulle niin kyllähän siellä pitää olla asianmukaiset istuimet. Tuossa näyttää olevan kaljapurkinpoidikkeetkin!

 3. MEDIS Says:

  … ja joskus vielä raaskimme katsella telkkaria ja elokuviakin, eikä pelkästään videotykkiä ;@)

 4. mea Says:

  Kotiteatterisohva on kyllä järkyttävän ruma. Tulee mieleen Tony Soprano & Co. ja pöyhkeilevät ameriikkalaiset kalustukset, kokolattiamatot vessoissa ja mersun kokoiset pihagrillit.

  Sitäpaitsi paras koriteatterikatselupaikka on sänky.

 5. Kirsi Says:

  Olen sivumennen sanoen Mean kanssa aivan samaa mieltä kyseisen huonekaulun esteettisestä puolesta.

 6. Alamäkeen Says:

  Cool, turvakaukalo pääsi juuri ostoslistalle.

 7. MEDIS Says:

  kaise on elokuvateatteriestetiikkaa, ei olohuone-estetiikkaa nahka ei kyllä sitten mitään -tiikkaa

 8. Kesämaan päiväkirja Says:

  Heh… Johan ovat veikeitä huonekaluja kehitelleet! 🙂 Ja jollain oudolla tavalla tuo jälkimmäinen tuntuu jopa vetoavan meikäläiseen. Pakko päästä joskus ainakin kokeilemaan moista megakokoista turvaistuinta.

 9. Suruvaippa Says:

  Katselin samaa ilmoitusta jo lehteä selatessani ja mieleeni hiipi vääjäämättä epäilys tuon muhkeasoundisen liian matalan ja liian mukavannäköiseksi tehdyn tuolin epämukavuudesta perinteisesssä käytössä.

  Sitäpaitsi, ei mullakaan kyllä ole yhtäkään ostettua huonekalua koko kämpässä. Paitsi yks lamppu, jonka ostin kierrätyskeskuksestä kun syksyllä oli niin pimeetä. Onks lamppu edes huonekalu?

 10. PA Says:

  Kun näin ensimmäistä kertaa kotiteatterisohvan mainoksen, ilahduin. Minusta on mukavaa, että huonekaluja suunnitellaan uusien käyttötarpeiden mukaan, vaikka lopulta ei syntyisi juuri muuta kuin kolo mukia varten. Ruma se on enkä huolisi.

  Tuoli lienee tarkoitettu pelaamiseen, mutta kun olen sikäli outolintu nykymaailmassa, etten pelaa, niin eipä suuremmin inspiroi.

 11. Zep Says:

  Mean kans ollaan kavereita: meillä kattoo niin omat kuin vieraat sängystä nimenomaan. Hyvin kelpaa!

 12. Petja Jäppinen Says:

  El conjo del cristo!!!

  Kuka laittaisi tuollaista kotiteatteriinsa? Joku jolla on maku hyppysissä ja sormi… tiedät kyllä missä.

  Kotiteatterin pitäisi näyttää tältä mutta ei tietenkään ruskeita penkkejä.

 13. joku anonyymi Says:

  Tuolissa ilmeisesti kaiuttimet tuolla ylhäällä? Ei pöllömpi idea, jos pelaa paljon. Harmi, että Wiillä pelataan useimmiten seisaallaan 😀

  Ja kotiteatterisohva on hieno keksintö! Vähän erilainen verhoilu, niin johan kelpaisi!

 14. Polgara Says:

  Ehhhhh – huomasin tuon ilmon eilen kans lehdessä ja kätkättelin itsekseni; koko huonekalu ei mahtuisi residenssiini, en katso telkkaria, minulla ei ole eikä tule olemaan kotiteatteria. Mihin hittoon nuo on tarkoitettu? Johonkin rivoon, tiätty…,D

 15. Giulietta Says:

  Hyvä, että löytyy kunnon kapinamieltä. Jos kuluttajat vain alistuvat kaikkeen tarjottuun, voimme löytää itsemme lopulta ties mistä.
  Aikuisten turvakaukalo on hyvä uusi suomen kielen ilmaus – oikein kutkuttava. Onko tässä ehkä ajateltu, että aikuinen kaipaa takaisin äidin syliin?

 16. Oskari Says:

  Tahtoo kotiteatterisohvan!! 😀

  Ja ehkä myös kotiteatterin sen kaveriksi…

  Jos joku sijoittaa rahat surround-äänentoistoon ja korkealaatuiseen videotykkiin ja valkokankaaseen, voisi kuvitella että teatteri-illuusiota haluaisi täydentää vielä tuollaisellakin.

  Tosin alennuksen suuruus viittaisi, että nuo eivät ole menneet ihan kuumille kiville…

 17. Sun äitis Says:

  Nonni,
  löytyihän sitä piilevää tarvetta niin kotiteatterisohvalle kuin turvakaukalollekin. Täsmennän hieman: ei minulla sinänsä ole mitään sitä vastaan, että erilaisiin uusiin käyttötarkoituksiin kehitetään uusia huonekkaluja. Päinvastoin! Noiden esineiden hempuluus ja epäesteettisyys minua tällä kertaa varsinaisesti risoo. Miksei toiminnallisuutta voisi yhdistää tyylikkyyteen?

  Jos minulla olisi erillinen kotiteatteri tykkeineen, skriineineen ja äänentoistotsydeemeineen, niin toki toivoisin, että myös istuimet olisivat tarkoituksenmukaiset (kuvan sohvat näyttivät heikkorakenteisilta ja kömpelöiltä tarkoitukseen). Mutta kun ei ole, niin tyydyn edelleen katsomaan telkkaria lattialla makoillen (sänky ois kanssa hyvä, muttei mahdu olohuoneeseen).

 18. Sun äitis Says:

  Tänään on lauantai 14.7. ja viimeisen 20 kävijän joukossa on trackerin mukaan sekä tyyppi, joka etsii kuvaa kotiteatterisohvasta että yli 5 vuotiaalle turvakaukaloa hakeva! Kai noille sitten tosiaan on tarvetta!!

 19. Says:

  Käykääpä SuomiSoffas kattoo tota ilmoituksen tummalla nahalla verhoiltua kotiteatterisohvaa!!! Ruskealla mikrokankaalla verhoiltuna se on aivan upea(esteettinen) ja kun kerran siihen istut et edes nää muita sohvia, tuntuu ku leijailis pilvissä…OSTAN:)

 20. Sun äitis Says:

  Ok, tunnustan, kaipa sohville on kohteensa. Se kohde vain ei ole meillä, sillä noin isokokoiset mööpelit vaatisivat enemmän ilmaa ympärilleen kuin meidän olohuoneestamme löytyy. Eikä kaltaisellani kerrostaloasujilla ole sitä alakerran takkahuonettakaan, jonka voisi pyhittää kotiteatteriksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: