Loman lopettajaiset

No, minähän siis olin kesän perinteisellä lemmenlomalla etelässä ja poltin naamani punaiseksi kuin turnipsi kävellessäni pitkin Piritan rantoja patteeja ihailemassa. Enkä juurikaan lukenut blogeja enkä näin ollen tiennyt mistään mitään, kun tupsahdin Alppipuiston piknikille siinä puoli kahdeksan pintaan.

Ensinnä asian otti puheeksi Marinadi.

– Oletkos ehtinyt lukea kosinnasta?

En ollut, dämid! Mutta onneksi pariskunta oli paikalla ja saatoin onnitella niin Veeraa kuin Nikkeäkin. (Joista viime mainittu myöhemmin illalla lauloi hurmastuttavasti Popluksen karaokessa Great balls of fire, jota kanssani tvistasi Junis. Kiitos kummallekin!)

Romantiikkaa oli ilmassa muutenkin. Suunnalla Tristan & Timo.

Piknikin dramaattisiin hetkiin kuului se, kun naapuriseurueen tyttö sai haavan sormeensa, ja meiltä pyydettiin apua verenvuodon tyrehdyttämiseen (onneksi pelkkä pintanaarmu). Raisalta löytyi paperia, minulta kosteuspyyhe ja Heleniltä jopa laastari.

– Kaikennäköistä äitikamaa teillä on laukuissanne, sanoi Kriisi ja kaivoi esiin näytteen oman kassinsa sisällöstä: pleikkaohjainhan se siellä! Edit: Xbox 360:n kaukosäädin. (Äh, kyllä minä alunperinkin tiesin, ettei se mikään pleikkajutska ollut, jokin pelivempain kuitenkin! Onneksi Kriisi tuli korjaamaan.)

Raisan kanssa meillä riitti lisäksi juttua mm. rintamaidolla ruokittujen pulleroisten Budha-vauvojen äitien vertaistukiryhmän perustamisen tiimoilta.

pnin kanssa juttelin Saksassa reissaamisesta ja siitä, että on olemassa tulevia juttuja, joista vielä ei ole lupa puhua.

Edit: Pahus, meinas Oopa unohtua! Hän kun istui epäergonomisen kaukana minusta, jäi juttelu tältä kerralta väliin ja heti iski muistamattomuus. Myös Väriaalto, tähän asti minulle vain Marinadista tuttu, jäi vahingossa mainitsematta. Vieläkö joku muu?

Paikalla olleet avustivat minua sen verran niukasti Camparin tuhoamisessa, että päädyin itse tyhjentämään pulloa inauksen enemmän kuin tarkoitus oli (Tupu, tuota viimeistä lausetta ei välttämättä kannata lukea isälle). Sen verran sentään oli tolkku tallella, että ymmärsin olla laulamatta karaokea Populuksessa, vaikka liki kaikki muut lauloivat. Ja hyvin. Vaikka minun arvionihan nyt ei välttämättä ole osuvin mahdollinen, kun minulla on tämä laulupuute. Muthei, eiväthän osaavat laulajat voi epäonnistua Leevi & the Leavingsien kaltaisten klassikkojen kanssa !

Illan pääteeksi siirryin sivistyneesti Helenin kanssa meille kotiin Epooseen.

***

Tähän loppuun on vielä pakko liittää yksi lomakuva! Gorba sai reissusta tuliaisiksi uudet seiluusaappaat. Ja ihan niin kuin kaikki muutkin pikku lapset se olisi halunnut nukkua ihkuissa uusissa saappaissaan. Minä kuitenkin kielsin tiukasti, kun ne olivat märät! (Huoneessamme siis oli kylpyamme, jota käytimme muutenkin kuin saappaiden koeponnistukseen. Kauden tuoksu oli Papaya & lemon).

saappaat

Mainokset

11 vastausta to “Loman lopettajaiset”

 1. Kriisi Says:

  Xbox 360:n kaukosäädin! Koskaan ei voi tietää milloin pitää kauko-ohjata! 🙂

 2. Eräs Saara Says:

  Miten niin äitikamaa! Minulla on aina käsilaukussani Muumi- tai Spiderman-laastareita. Enkä muuten taatusti ole kenenkään äiti.

  Ja voih, karaokessa on käyty ilman minua.

 3. Marinadi Says:

  Saara, ajatteles, että minäkin jätin sen karaoken väliin! Pitää varmaan oikeasti järjestää kunnon karaokemiitti eikä vain loppuillan hoilotuksia.

  Äiskälle kiitos taas jutusteluista ja Camparista. Se, etten juonut yhtä annosta enempää, oli fiksu veto, koska kuitenkin fillaroin keskustaan ja takaisin.

 4. Nikke Says:

  (Puoli)virallinen miittiraportoija iskee jälleen (napakymppiin)!

  Karaokemiitti voisi kyllä olla hauska.

 5. minh Says:

  Oisinpa ollu. Mulla olis ollu iso paketti laastaria, antiseptisiä puhdistuslappuja, ihoteippiä ja särkylääkkeitä.
  Mutta en ollu. Oisin kuitenkin laulanut silmälläni maaten karaokea Populuksessa ja sit pitäis taas hautautua maakuoppaan.
  -minh-

 6. Junakohtaus Says:

  Kiitoksia itsellesi:)

 7. Kata Says:

  Oi kauheaa! Mä jotenkin ensin ymmärsin ihan väärin kuvaa katsoessani. Luulin että sinä sait saappaat tuliaiseksi ja katsoin että oh my good mitä sun säärille on tapahtunut, että onko tämä joku uusi eko luukki karvoineen?!
  Sitten vasta havahduin…onneksi.

  Äh, nyt tää arki alkoi taas alkoi, en taaskaan pääse teidän tapaamisiin mukaan. Kuullostaa hienolta karaokeillalta.

 8. Sun äitis Says:

  Kiitos kaikille muillekin kommentoineille, mutta Katalle on pakko vastata! Minulla voisi olla karvaiset sääret ja 46-numeroinen jalka, mutta ikinä en ostaisi tuliaisiksi seiluusaappaita! Minulla on nyt meneillän ostan joka paikasta kummallisia kieputettavia neuleita -vaihe.

  Kulunut viikko on ollut niin helteinen, että olen toistuvasti muistellut viime kesän helteistä viikkoa Achenissa. Ja siinä samalla olen muistellut Kölniä ja kuin varkain olen päätynyt ajattelemaan myös sinua. Mitens, oletkos tuntunut sellaista väreilyä, että taitaa joku jossain ajatella minua?

 9. Kata Says:

  Olen ehdottomasti tuntenut väreilyä, en ole vain osannut yhdiistäa että mistä suunnasta se tulee. Hienoa, nyt tiedän.
  Ensi kerralla muuten ilmoitat jos olet tulossa tänne! (Tämä ei ole pyyntö vaan käsky)

  Ymmärrän toki karvaiset sääret, mutta kuvassa näkyvät MIEHEN karvaiset sääret!

  Lähden nyt ryysimään asuntonäyttöihin, pitäkää peukkuja pystyssä. Haluan ison parvekkeen tai kattoterassin!

 10. Helen Says:

  Dänks vaan seurasta ja kyydistä! I owe you one.

 11. BRIDGETTEPowell22 Says:

  It is perfect that we can get the home loans moreover, this opens up new opportunities.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: