Väärä osoite

”Pitää kysellä nyt kuitenkin.. Miksi suositella blogia, joka vaatii inviten että pääsee lukemaan sitä? Esmes ruumorbidi tässä tapauksessa..”

Hyvä kun kysyit Tearcandy! En olisi muuten huomannut laitapalkin virhettä. Ystäväni Ruu on vuosien varrella lopettanut ja aloittanut jokusen blogin. Vanhat ovat menneet lukkojen taa sitä mukaan, kun uusi on tullut tilalle. Viimeisin vaihdos oli jäänyt minulta päivittämättä palkkiin, joten suosittelulinkki johti lukitulle ovelle. Kiitos tarkkaavaisuutesi, virhe on nyt korjattu ja Ruun löytää klikkaamalla Mrs Morbidia.

Minun pitäisi ylipäätään tarkastaa koko linkkilistani, mutta jotenkin tuntuu, että idästä on viime aikoina virrannut vähemmän uutta aikaa kuin olisin tarvinnut!

Mainokset

3 vastausta to “Väärä osoite”

 1. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Voi anteeks… Minun vikani…
  Siis asia on niin, että olen tosiaan aloittanut ja lopettanut pari, kolme kertaa… En ole raaskinut tuhota vanhoja blogeja vaan ne olla köllöttävät tuolla virtuaalissa tuntemattomuudessa eikä niihin pääse kukaan… Näyttää etten minäkään, sillä olen unohtanut salasanani.:) Nooo… tähän uusimpaan pääsee helposti. Että tervetuloa vain. Noloa, että Sun äitis täytyy toimia näin välikätenä. Sori, Sun äitis.

 2. Sun äitis Says:

  Äh, Ruu,
  kyllä se oli mun oma moka, kun en muistanut linkkilistaa päivittää, vaikka tiesin, että olet muuttanut. Mutkun aika harvoin itse surffaan tuon sivupalkin avulla, niin sinne voi jäädä toimimattomia linkkejä.

  Hienoa sentään, että asiakaspalaute toimii! Hyvä TC!

 3. Marri Says:

  Se aikavirta siellä idässä on varmaan jotenkin padottu. Säästeliäästi sitä tulee meillekin asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: