Oikea, vasen, oikea – mars Luftiin siitä!

Ensikatsomalla tyttöni pyöri myötäpäivään. Sitkeällä yritämisellä sain hänet kääntymään vastapäivään. Sitten keksin, että saan suunnan kääntymään keskittämällä katseeni tiettyyn kehonosaan, kun haluan neidin liikkuvan myötäpäivään ja yhteen toiseen, jos haluan hänen kieppuvan vastapäivään. Merkitseekö tämä, että pystyn fleksiibelisti vaihtamaan vasemman ja oikean aivopuoliskon välillä tilanteesta riippuen?

Linkin tähän testiin tarjosi Pörrö, joka on illalla menossa miittiin. Minulla on perheenäitivelvollisuuksia vielä muutamaksi tunniksi, joten saa nähdä ehdinkö. Jollen, rutistakaa Kauraa minunkin puolestani!

Mainokset

3 vastausta to “Oikea, vasen, oikea – mars Luftiin siitä!”

 1. Janka Says:

  Eiköhän se tarkoita sitä, että oikeasti ihan kaikki ihmiset käyttävät molempia aivopuoliskojaan, ja vähän riippuen siitä mitä tekevät, jompikumpi havaintotapa dominoi…

  Ajatus, että yhden kuvan kertakatselun perusteella voisi päätellä jotain ihmisen aivopuoliskojen käytöstä yleensä on aika hatusta vedetty.

 2. Sun äitis Says:

  Janka,
  en sit vissiin osaa kirjoittaa sarkastista tekstiä, jos sinulle jäi epäilys, että olin ihan vakavissani. Mutta hauska se tyttö oli!

 3. Sedis Says:

  Ensin se meni vastoin kelloa ja kun luin tekstin se kääntyi toisinpäin. Sitten se meni toisinpäin aika pitkään, tuijotin kuvaa, ja se kääntyi hetkeksi vastoin kelloa ja sitten parin sekunnin päästä palasi kiertämään kellon tavoin.

  Kaikkea ne blogimiitit saavatkin aikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: