Joulutekolista

Minun joulutekolistani on suoritusten osalta vielä helposti kirjattavissa:

jo kuitenkin

joulukortit lähetettynä eilen klo 16.40.

(muistutus: älä koskaan kuvittele printtaavasi mitään nopeasti. Nyt loppui muste ensin yhdestä tulostimesta, sitten toisesta. Ilman noita viittä viimeistä tulostettavaa tuotosta urakka olisi ollut läpi jo muutamaa tuntia aikaisemmin. No, vielähän siihen jäi släkkiäkin).

joulupallot Gorban naisille

(sisko toi taannoin puolasta lavallisen lasipalloja. Niitä riittä jaettavaksi vielä monta vuotta. Kultalanka ei tahtonut löytyä mistään. Korttien hätäinen tulostaminen sentään onnistui ihan heittämällä, kiitos eilen vaihdettujen patruunoiden. Nyt on paketillinen palloja kullanvärisillä roikotuslangoilla ja pikkukorteilla varustettuna matkalla Gorban työpaikan naisille.)

ei vielä

mitään muuta.

Ei liioin tyhjennettynä keittiöstä purettuja kamoja parvekeelta (Gorba tosin on ehtinyt polttaa niistä mielettömän läjän, vaikka melamiinipintaisen lastulevyn polttaminen tavallisessa olohuoneen avotakassa ei ole mikään viisas ilmastoteko! Mutt se on liian nopea vahdittavaksi, aina kun silmä vältää on uusi praasu kaasuttamassa meidän tainnoksiin!). Loput pitäisi ehtiä kuskata Sortti-asemalle tässä aamupäivän aikana.

tästä ajattelin aloittaa

rippaan äänikirjan ja tungen sen podille. Muistaakseni viime joulunakin kaikki sujui oikein hyvin, kun siivotessaan ja kaupoila kulkiessaan keskittyi stressaamisen sijasta kuuntelemiseen.

Mainokset

Yksi vastaus to “Joulutekolista”

  1. Sun äitis Says:

    Sortti hoidettuna! Vitsit, tää voi vielä vaikka onnistua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: