Ruuhka

Nonni, onneksi olen turvallisesti ohi elämän ruuhkavuosista, kun tällaisten satunnaisten ruuhkakuukausienkin kanssa tekee tiukkaa! Ruuhkaa aiheuttaa esim. se, että ihminen tunkee itsensä kesken kiireisen kevätlukukauden aloitusrumban viikoksi kielikurssille. Aika kohtuullisen paljon kaikkea oli odottamassa kotiinpalaajaa (puoleenväliin kirjoitettu språkbadin jatko-osa joko julkaistaan joskus tai painuu unholaan niiden kaikkien muiden ikuisiksi drafteiksi jääneiden kanssa).

Eräs läheinen on edennyt urallaan. Onnittelen tätä kautta, kun nyt ei ehdi soittaa, ei millään!

Kummitytön joulunjälkeishumputtelutapaaminen on sopimatta (ja jos tarkkoja ollaan, taisi joulusoittokin unohtua). Anteeks! Soittelen tässä joku viikko.

Ylihuomenna koittaa kansalaisjournalistiurani merkkitapahtuma: opetusministeri Sari Sarkomaa tulee visiitille ammattikorkeakouluumme (opin tänään, ettei amkeja saa kutsua oppilaitoksiksi). Niille, jotka eivät sattuneet olemaan linjoilla viime keväänä, kerrottakoon, että ministerivierailun taustalla on Töölonrannan blogimiitin jälkikeskustelu kommenttilodjussani. Kiits kerran vielä, Helena!

Tämä sinänsä mieluinen tapahtuma aiheuttaa hiukka järjestelyjä, kun minulla sattuisi olemaan just samaan aikaan hyvin tärkeä lähiopetussessio. Onneksi on ystäviä, kiitos Markku!

Turkulaisille opiskelijoille pitäisi ensi viikoksi mm. valmistella tietosuojaa ja tekijänoikeuksia (opettajan näkökulmasta) käsittelevän työpajan aloitustapahtumaa (kaikkia hyviä vinkkejä vastaanotetaan).

Ja jollain aikataululla pitäisi jatkaa nörtteilyä, johon sain uuden hyvän vinkin Tarmolta.

Sanoo hän ja lähtee syömään päivän ensimmäistä ateriaa!

PS Huomaan juuri, että olen hukannut yläpalkin punaisen värin jonnekin Ruotsiin! Saas nähdä, koska ehdin sen säätää takaisin paikalleen. Jos koskaan!

PPS Havitsin juuri, että olen saanut Helenalta kukkia. Sääntöihin kuuluisi lähettää ne edelleen kymmenelle muulle blogille, jotka ovat ilahduttaneet tänään. Olen vasta lukurupeamani alussa, joten lisään toivotukset tuonnempana!

makemyday

Mainokset

7 vastausta to “Ruuhka”

 1. Helena Says:

  Toivotaan, että ministerivisiitti onnistuu. Usein käy niin, että kun jotakin oikein odottaa, niin joutuukin pettymään.

 2. PA Says:

  Liekö punainen palkki kadonnut samaan paikkaan kuin avonainen pääni.

 3. Sun äitis Says:

  PA,
  oho,onkohan niillä joku salatapaaminen?

 4. kukkis Says:

  Olipas siinä paljon kaikkea! Päällimmäiseksi jäi mieleen sellainen kysymys, että miksei amkeja saa sanoa oppilaitoksiksi?

 5. Sun äitis Says:

  Kukkis,
  niii, senkun tietäisi! Istuin tänään tilaisuudessa, jossa vierustoveri sanoi, ettei yliopistoakaan sanota oppilaitokseksi, vaan korkeakouluksi. Myöskään amkeja ei tulisi oppilaitostella (vrt. tytötellä), vaan kutsua korkekouluiksi. Sen parempaa selitystä en saanut.

 6. kukkis Says:

  Me ollaan niin pahiksia, että kutsutaan varmaan yliopistojakin oppilaitoksiksi, jos siltä tuntuu. Vai pitäisiköhän esim. kaikkiin lomakkeisiin kirjoittaa ”oppilaitoksen tai korkeakoulun nimi”, ”oppilaitoksen tai korkeakoulun osoite” jne.?

  Tai siis minähän kutsuisin kaikkia näitä paikkoja ”kouluksi”, mutta sekään ei kuulemma ole oikein.

 7. Sun äitis Says:

  Kukkis,
  eläköön anarkismi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: