Try to shake it loose

Useimmat täällä käyneet tietävät, etten ole musiikki-ihmisiä. Kaikki, jotka joskus ovat kuulleet minun laulavan, tietävät, etten etenkään ole lauluihmisiä! Ulkoisilta ominaisuuksiltani en muistuta Dolly Partonia. Siksi oli oikeastaan aika käsittämätöntä, että joku päätti pyytää minua solistiksi country-levylle.

No, niin siinä kuitenkin kävi, että Sun äitis gmail-osoitteeseen rapsahti viesti, jossa YBAJ:n pojat lähestyivät viekoittelevin sanakääntein. He kertoivat kuunnelleensa runonlausuntaani parissa postauksessani ja sanoivat ihastuneensa ehjään alttooni (Tsih!). Spöget heti varoittivat, että se on pelkkä spämmi. Olivat väärässä, kyllä se viesti minulle oli tarkoitettu.

Ensin ajattelin kieltäytyä, mutta kun ne vakuuttivat, ettei minun tarvitse nuotissa pysyä, kunhan kuiskailen somasti, niin suostuin. Olen minä ennenkin musiikkitaustan päälle lausunut, ei kai se sen kummempaa olisi? Sitä paitsi minua kiinnosti kovasti nähdä äänitysstudio.

Kannatti uskaltaa: missään Evoca-tuotoksessa ääneni ei ole kuulostanut yhtä hyvältä, kuin ammattimaisilla laitteilla äänitetyssä ensilevyssäni! (ei se varmaan ihan luonnollinen ääneni ole, todennäköisesti ne studion sällit jotenkin Photoshoppas, tai siis Vocoshoppas, sitä tai jotain, mutta who cares, kunhan lopputulos on hyvä!)

Ensi viikolla levyn pitäisi olla myynnissä, ainakin Anttilassa.

Tältä se näyttää

Edit 28.1. Poistin kansikuvan, koska minulla ei ollut sen käyttöön lupaa (kts. kommentit)

Sorry, I didn’t mean to offend! This was supposed to be a meme, just for fun (random name for band, random name for song, random photo for disc cover). In the text there are no insulting remarks about your photo. Right before the link I said kiitos the Finnish for Thank you. But, you are right; I had no right to use the photo without your permission.

***

Levymeemi nauratti minua eka kerran Keravalla, sittemmin Qimkillä ja poikamokomakin ehti ennen kuin itse sain aikaiseksi.

Kiitos levykannesta alkuperäisen kuvan ottajalle. Olen tällä hetkellä vailla Photaria, joten kannen koostaminen on toteutettu niinkin pro kuvankäsittelyohjelmalla kuin Wordillä!

Tee oma meemisi näin:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random

– ensimmäinen artikkeli tällä sivulla on bändisi nimi

2. http://quotationspage.com/random.php3

– viimeisen lainauksen neljä viimeistä sanaa ovat albumisi nimi

3. http://flickr.com/explore/interesting/7days/

– tämän sivun kolmas kuva on albumisi kansi

Mainokset

11 vastausta to “Try to shake it loose”

 1. PA Says:

  Skitch on tarkoitettu juuri tällaisiin tilanteisiin. Ihan vain vinkiksi, jottei ura tähän tyssää, vaikka neljään laskeminen vaikeaa onkin.

 2. Sun äitis Says:

  PA
  niin, mutku mua ei ole kukaan koluttanut Skitchin käyttöön, mutta Wordillä on liki virtuoosi.

  vaikka neljään laskeminen vaikeaa onkin.

  Viittaatko tällä tuohon Try to shake it loosiin, eli että sanoja on viisi, vaikka meemin mukaan pitäis olla neljä? Minä tulkitsin asian niin, että to on niin oleellisesti verbiin liittyvä sana, ettei sitä tarvitse laskea, mutta tarkemmin ajatellen To shake it loose olisi voinut olla vielä iskevämpi nimi!

 3. Helena Says:

  Voi hyvät hyssykät, mihin Your Mama oikein ennättää, ja mihin vielä päätyy.
  Hirmuista myyntimenestystä levylle nyt tällä kertaa toivotan.

 4. Qimki Says:

  Wau, hot mama 🙂

  – Tää meemi oli minusta mahdottoman hauska tehdä. Yleensä tulee kirjoiteltua elämän tosiasioista joten vaihtelu virkisti. Ajatella jos oliskin rockstara…

 5. Aimo Says:

  Uuu mama, pitihän sitä kokeilla 🙂

 6. Kriisi Says:

  Tässä bleemissä on yksi hyvin viihdyttävä puoli. Toisinaan kun haluaa ytimekkyyden vuoksi lyhentää Sun Äidin SÄ:ksi, niin tulee välillä vähän sellainen fiilis että sellaisella rumalla hensinkiläistyylillä jätkämäisesti sinuttelee, tavalla joka ei ole oikein sovelias. SÄ!

  Nyt voi siis käytä YM:iä. Tosin onkohan se vähän ponneton. YM. Muminaa. Vai peräti ”ynnä muuta”? Voih.. Eihän tää ongelma vieläkään ratkennut.

 7. Sun äitis Says:

  Kiisi,
  saa sinutella! Lukijakyselyä tehdessäni mietin moneen kertaan, miten ihmeessä taivutettaisiin Sun äitis (siis niiku Mitä kautta tutustuit Sun äitisiin, tai jotain)). Päädyin lopulta lyhennykseen Sä (kun se ei näytä niin isottelevalta kuin SÄ).

  On muuten pakko kertoa, että sisko äsken soittaessaan kysyi, mikä ihme on toi sun levyprojekti. Se oli mennyt ihan retkuun, kun ei lue juurikaan muita blogeja, eikä näin ollen osannut epäillä.

 8. kukkis Says:

  Melkein menin minäkin halpaan! Loistava meemi.

 9. satujatar Says:

  Taidat olla jj calen kanssa samoilla linjoilla. Tämä oli hiano! Sun Äitis osaa. Mun äitipä ei.

 10. Nimetön Says:

  This is not your photo, you have stolen it. please remove it or i will report you

 11. Nimetön Says:

  Thank you for taking it down

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: