Vietin tässä monta tuntia toisaalla Euroopassa

Mulla olisi ollut hirveesti hommia, mutta sen sijaan, että olisin ahkeroinut, päädyin tuntikausiksi etsimään veneitä netistä. Voiko olla tyhmempää kuin seikkailla saksalaisilla ja englantilaisilla siivuilla lukemassa veneiden speksejä ja katselemassa salonkien sisustuksia? Kun eiväthän veneet edes kiinnosta minua. Mutkun tuosta yhdestä ei ole itsestään taustatietoja selvittämään.

Saman tien sitten päädyin etsimään marinoita Google Mapsillä ja selvittämään majoitustiloja lähistöltä ja hakemaan lentoreittejä ja juna-aikatauluja ja paikallisliikenteen bussipysäkkejä ja…Ihan vain kuivaharjoitteluna, en minä oikeesti mihinkään paatinhakureissulle ole lähtemässä. On tämä internet sentään ihmeellinen!

Velttoilusta tuli kuitenkin niin tahmainen olo, että samoilla itseinhoilla joudan nyt vielä tempaisemaan tähän paskameemin, johon minut haastoi Kukkis.

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
412. Ei siis kovinkaan montaa, kun ottaa huomion, että blogillani on kesällä kolmivuotissynttärit. (kommentteja täällä on monin verroin enemmän. Kiitos siitä!)

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
Tämä on kyllä jo aika kulunut tarina, mutta menköön vielä kerran. Kesäkuussa 2005 sain syntymäpäivälahjaksi Sun äitis suosittelee merkin, jonka JCP oli modannut Valion Play-maidon mainoksen pohjalta. Spöget olivat nähneet alkuperäisen merkin katumainoksissa ja ehdottaneet JCP:lle ideaa. PA täydensi lahjaa antamalla minulle gmail-tilin (ne olivat siihen aikaan vielä kutsun takana). Sinä kesäkuisena yönä sitten lähettelin upouudesta postistani merkkejä tunnustukseksi seuraamilleni blogeille.

Merkin laitoin PA:n avustuksella jakoon jollekin ilmaispalvelimelle. Tämä pitkä bildappi liitty blogini perustamiseen sitä kautta, että elokuuhun mennessä merkkiä oli haettu palvelimelta enemmän kuin säännöt sallivat, ja ne mokomat lopettivat jakelun. Perustin blogini ihan vain turvatakseni merkin häiriöttömän jakelun.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
Blogilistalla, Google Readerissa (ja noiden edellisten kautta hyvin monessa paikassa), sometussa, del.icio.usissa, muutamia mainitakseni (nyt en jaksa linkata, ehkä joskus täydennän linkit)

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
Ei.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
Englantia ja ruotsia. Ja minulla on siitä oikein todistuksetkin. Englannista suoritin diplomin Teaching content in English ja juuri tänään tuli tammikuisen Falunin reissuni peruina todistus, että muun hauskanpidon ohessa tulin suorittaneeksi 6 högskolepoängiä Svenska för utländska studenter arvosanalla Väl godkänd. Kummatkin kielet olen onnekseni saanut opetella korvakuulolta (olin 10-vuotias, kun äiti lähetti minuta Ahvenanmaalle kieltä oppimaan eikä minun englantiakaan tarvinnut kirjoista päntätä). Ranskaa sen sijaan olisi oikein pitänyt opiskella, enkä oikein viitsinyt. Niinpä en ikinä oppinut sitä puhumaan.

6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
Täydellisiä naisia. Enkä juuri muuta, kun Boston Leagalia ei enää tule.

7. Hissi vai portaat?
Hissi, paitsi jos kuljen kollegani Karin kanssa. Silloin kapuan portaita kahdeksanteen kerrokseen ihan mukisematta.

8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?
Minulla ei ole tiedostettuja onnennumeroita tai syntipukkeja. Parittomissa numeroissa kyllä saattaa olla hiukan enemmän hyvää karmaa!

9. Enkä minä taaskaan haasta ketään (tai vaihtoehtoisesti haastan kaikki!)

Yksi vastaus to “Vietin tässä monta tuntia toisaalla Euroopassa”

  1. kukkis Says:

    Niin kuin äsken jo Kriisin blogissa sanoin: arvasin, että kannattaa laittaa kakkameemi eteenpäin perjantaiyönä, kun kaikki kuitenkin etsivät kirjoitettavaa … Kyllä tuon kakkoskysymyksen tarinan aina silloin tällöin lukee mielellään uudestaan muistin virkistämiseksi. Sun äitis blogista saamme siis kiittää jotain niuhoa ilmaispalvelinta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: