Tämä on seuranhakuilmoitus

Sain Ruulta briljantin merkin, jota olisi lupa jakaa eteenpäin. Varsin monet seuraamani blogit ovat jo aiemmin jostain muusta lähteestä pokanneet tuon kunnianosoituksen, joten olen hiukka niinku hätää kärsimässä tämän jakeluseikan suhteen.

Toisaalta olen viime aikoina huomannut jumahtaneeni vakiblogieni seuraajaksi, jotain uutta olisi kiva löytää, mutkun en oikein saa aikaiseksi etsiä (koska Blogilistan väki lomaile eikä lupauksistaan huolimatta ole pidentänyt noita listoja, enkä näin ollen voi vakitavallani vaellella uusien tuttavuuksien perässä, vaan pitäisi opetella käyttämään jotain kanavia ja hakuja ja whatnotteja eikä näin vanhana viitsi opetella).

Tuli sitten mieleen, että jospas yhdistäisi merkkijakelun ja uuden luettavan etsimisen. Arvoisat tänne eksyneet, jollei bloginne nimi ole listattuna tuossa oikeassa marginaalissa (joka ei kyllä ole näköjään ollenkaan ajan tasalla, kun vertaa nykyiseen Omat suosikit -listaani!), niin ilmineeratkaa itsenne kommenttilodjussa. Käyn sitten kurkkimassa, jos vaikka löytäisin tälläviisiin tuoretta luettavaa ja kohtaita briljanteille merkeille. Myös naapurin hyvästä blogista voi mielellään vihjata!

Kiitos!

21 vastausta to “Tämä on seuranhakuilmoitus”

 1. Takaisin Kallioon Says:

  Murr!

 2. Sun äitis Says:

  Kas hei, TaKal!
  Tunnustetaan, jossain tuossa listauudistusten yhteydessä näyttää tilaus tipahtaneen veks. Ruksin uusiksi kun pitäähän tässä seurata, miten rakkaustarina etenee. Lykkyä! (ja briljantteja…)

 3. Sun äitis Says:

  Oho, nyt vasta tuli mieleen, että ainaskin Tiramisulle Milanosta olisin merkin voinut jakaa!

 4. Larko Says:

  Maalainen

 5. auringonkukkametsa Says:

  Tarinaa matkan varrelta:
  http://auringonkukkametsa.wordpress.com/2008/04/27/auringonkukkametsa-kertoo-blogikokemuksistaan/

 6. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Hei, hyvä idea, Sun äitis!

 7. Helena Says:

  Larko

 8. Janne Saarikko Says:

  Heippa Äippä,

  Tulin tsekkaamaan olitko vielä briljeerattu, näköjään liian myöhään…

  TaKalia 😉 komppaan myös…

 9. Sun äitis Says:

  Larko ja Auringonkukkametsä,
  kiitos muistutuksesta, jäänyt teidänkin osalta palkki päivittämättä!

  Teidät molemmat olen aikoinaan löytänyt omasta kommenttilaatikostani (Larkon ensivisiitti, Auringonkukkametsän ensikäynti ja oma vastavierailuni). Teihin kumpaankin jäin laakista koukkuun. Aina ei käy niin, mutta aina käyn jonkin aikaa uteliaana seurailemassa täällä kommentoineiden kirjoituksia.

  Kiitos myös suosituksista. Maalaista luin aikoinaan paljonkin, mutta sitten juutuimme johonkin tyhjänpäiväiseen juupaseipästelyyn. Pitääkin taas käydä kurkkaamassa!

 10. Sun äitis Says:

  heips Helena ja Janne,
  oltiin sitten yhtä aikaa mestoilla, oma kommenttini vain kesti aika pitkään, kun oli jonkin verran tonkimista, ennen kuin historiatiedot löytyivät!

  Tänään lähden ystävän kanssa Hankoon kävelylle, mutta jossain vaiheessa pitää kyllä muistaa päivittää tuo marginaali! Eihän siellä näköjään ole Emmekö me ymmärrääkään! Uteliaille tiedoksi: Janneen en tutustunut kommenttilaatikossa, vaan Ihmiskunnan herran miitissä, jonne kerran sain ulkojäsenkutsun.

  Helena taas on alkujaan kommenttilootatuttavuus.

 11. Tarmo Toikkanen Says:

  Tuo ”briljantti” näyttää pahasti spämmääjien keinolta nostaa oman saittinsa Google Rankia… 😦 Sinä tietysti laitoit kuvan ovelasti skitchin kautta, mutta varmaan laskevat sen varaan, että suurin osa linkittää kuvaan siellä b0.blogger.com-saitilla, jolloin he saavat viittauksia ja voivat myöhemmin sitten käyttää saittia spämmin tai jonkin muun laittoman levitykseen.

 12. Sun äitis Says:

  Tarmo,
  vitsit, nythän vaikuttaa, kuin olisin ollut kovinkin fiksu spämmin kiertäjä, mutta oikeesti ei kyllä tullut mieleeni, ihan kätevyyden vuoksi skitchailin!

  Näitä ”kiertopalkintoja” on ollut jaossa jos jonkinmoisia, ja olen ne yleensä passsannut. Tällä kertaa ajattelin, että jospas hölläisi pipoa ja ryhtyisi leikkisäksi. Niin naiivi olen ollut, että olen tulkinnut ne pelkäksi kimppahömpäksi enkä ole osannut ajatella kaikkia seuraamuksia. Hyvä, että avasin silmiä.

 13. Hallatar Says:

  No en mää nyt sen takia täällä kirjoottele jotta itsestäni ilmoottelisin, =)
  mutta muuten vaan tulin kurkistamaan,
  mitä äitellä ois asiaa. =)

  On totta, että niitä tiettyjä tulee luettua.
  Jos on aikaa.
  Jos ei ole, niin sitten vaan sitä omaa blogiaan väsää,
  niin kuin mie usein teen…

 14. Sun äitis Says:

  Hallatar,
  kiitos käynnistä, tosin vieläkään ei ilmaantunut uutta luettavaa! Ensikäyntisi täällä taisi olla jo tammikuussa 2006. Sen jälkeen seurailin blogiasi silloin tällöin. Suosikeihini ruksin sinut ”tarkkailuun” täältä löytyvän kommentin jälkeen. Oiskohan niin, että kolmen kuukauden koeaika olisi jo riittävä? Nyt voisi olla sopiva hetki läiskäistä niin suositukset kuin briljantit blogisi poskeen (jos tuolta marginaalistani kopsii kuvan itselleen, niin välttyy noilta Tarmon kuvaamilta sivuvaikutuksilta).

 15. Maurelita Says:

  Sorry ei vieläkään kukaan uusi, minä vain kotimaan kamaralla ! Ovelasti kierrätetty pysti, norkoilen myös ketä ilmaantuu ja harmittaa kun en itse äkännyt moista. (Uteliaana kokeilen josko minunkin ekasta kommentista täällä olisi nippelitietoa ?)

 16. Sun äitis Says:

  Maurelita,
  ei haittaa, saa tänne tututkin tulla! Hieman statistiikkaa:
  ensimmäinen havainto sinusta kolahti kommenttilaatikkooni jo 4.12.2005! Olet yksi uskollisimmista lukijoistani, kiitos!

  – edellinen kommenttisi oli viideskymmeneskolmas tänne lähettämäsi!

  Niin, tervetuloa Suomeen! Lienevät lupailleet hiukka parempia kelejäkin seuraavaksi viikoksi.

 17. Maurelita Says:

  Ja viidesneljäs pesee heti perään… rakastan tuollaista nippelitietoa, ja oli ihana lukea se eka juttusi jota kommentoin – ei ihme että jäin tänne, olemme ehdottomasti hengenheimolaisia. =o)

  Aamusta asti on satanut joo, käytiin ruokakaupan namuhyllyillä löytöretkellä ja kohta lähdetään Kaupunkiin shoppailemaan, jee… ihan kotoisa olo mutta kunhan paranee viikonlopuksi kun mies tulee Ranskasta.

 18. Sun äitis Says:

  Maurelita,
  jos nippelitieto kiinnostaa, niin tässä hiukan lisää: sain aikaiseksi lisätä sun blogisi marginaalin suositeltujen listalle vasta tammikuun alussa 2007! (minkä tiedon voit tarkastaa tämän postauksen kommenteista, sieltä ihan lopusta)

 19. Sokea kana Says:

  Laitoin linkin tähän juttuun tuon spämmiepäilyä koskeneen keskustelun vuoksi!

 20. Villiviini Says:

  Sokean kanan viekoittelemana pöllähdin tänne. En kai ihan ekaa kertaa, mutta melkein. Uusien tuttujen hankintaideasi on hyvä!

 21. Sun äitis Says:

  Kiitos käynnistä Villiviini,
  piipahdin jo vastavierailullekin, mutta nyt en jouda turisemaan pitempään, koska Spögejen huoneen raivaus on viisi tuntia jatkuttuaan vasta ihan alussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: