Uskollisena kesäperinteelle

Eiks oikein saa selvää? Klikkaa ihmeessä sivut auki isompana.

Page_1
Uploaded with plasq’s Skitch!
Page_2
Uploaded with plasq’s Skitch!
Mainokset

8 vastausta to “Uskollisena kesäperinteelle”

 1. Geranium2010 Says:

  Upea kooste- ja sääkin vihdoin suosi lomailua!
  Minä palasin poikien kanssa mökiltä perjantaina, pitäisi alkaa selvittämään pyykkivuorta, mutta säät ei oikein kannusta siihen 😉

 2. Sun äitis Says:

  Jeps,
  pyykkivuorta (täällä kans!) houkuttelevammalta tuntuisi lähteä ulos rannalle. Mutkun yhdellä on jalka paketissa ja toisella selkä punaisena, voi olla, ettei sittenkään lähdetä Kivenlahteen rantapäivän viettoon.

 3. minh Says:

  Haha, ihana sarjis!Tollasen mäkin haluan rakentaa, onko vaikeaa(ottaen huomioon tietokonevammaisuuteni)?
  -minh-

 4. Sun äitis Says:

  Minh,
  kiitos! Ei ole vaikea rakentaa. Toi on tehty Comic Lifellä, joka tuli mun Macin mukana ilmaiseksi, mutta joka nykyään maksaa näköjään $24,95 (standard) tai €29,95 (deluxe) (taitavat molemmat kyllä olla monipuolisemmin toiminnoin varustettuja kuin mun versioni). Saatavana myös Windowsille!

  Homma menee niin, että valitaan valmis ”ruutupohja” ja raahataan kuvat ruutuihin + lisätään halutun muotoiset kuplat + kirjoitetaan tekstit. Kun sarjis on valmis, sen voi exportata erinäisiin muotoihin. Valokuvat voi myös muuttaa rasterikuviksi, akvarelleiksi yms. (kuten joissain aiemmissa sarjakuvissani olen tehnyt), tai sitten jättää tolleen au naturelliksi.

 5. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Ihana!!!

 6. Sun äitis Says:

  Ruu,
  äh, menen ihan hämilleni! Kuvat on mitä on, kun kuvaaja on tumpelo ja kamera on kännykkä. Tarinan aikaseksi saaminen on kanssa kamalan vaikeaa, mutta yritän harjoitella tällaisilla helpoilla aiheilla, kun haaveena on, että joskus vielä voisin käyttää sarjista johonkin opetukseen liittyvään.

 7. minh Says:

  No huh, eihän toi kuullosta ollenkaan vaikealta, mutta taitaa jäädä kuitenkin maksulliset toiminnot mulla väliin. Joku linja on pakko pitää tai muuten sitä törsäisi kaikkeen kivaan, mistä innostuu, mutta mikä saattaa myös lopahtaa. Odotan uusia sarjakuvia jo tänne blogiin!
  -minh-

 8. Sun äitis Says:

  Minh,
  harmi, ettei tullut aikaisemmin puheeksi, nimittäin vielä talvella Comic Lifestä oli ilmainen Windows-beta ladattavissa. Nyt kun tarkemmin luin tuota linkkaamani sivua, niin Comic Lifestä on saatavissa ilmaiseksi 30 päivän demo (punainen painike melko ylhäällä äärimmäisenä oikealla), eli muutaman sarjiksen ehtisit verkkoon heittää ihan ilmaiseksikin! Toivottavasti kokeilet, olisi kiva katsoa tulosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: