Tämän kesän Heureka-reissu

Meillä on muutamia kesätraditioita, jotka moni jo tunteekin. Yksi on juhannus Mäntyharjun mökillä, toinen kolmen nuorimman sällin kanssa tehty matka Tallinnaan, kolmas mun ja Gorban lemmenloma etelässä (Piritan maisemissa), neljäs Spögöttimien ja serkkujensa kanssa Heurekassa vietetty päivä. Vakiojuttuja on lisäksi mökkiloma heinäkuun toisella viikolla, paitsi tänä vuonna, kun jalkapotilaan vuoksi se jäi väliin. Ja jos hyvin käy (tänä vuonna kävi) ihana vailla miestä -loma Gotland Runtin aikaan heinäkuun alussa.

Näyttää uhkaavasti siltä, että traditionaaliset temput alkavat olla tältä kesältä suoritettuna ja loma näin muodoin alkaa olla lopuillansa. Tässä raporttia eilisestä Heureka-reissusta. Kokeilin taas sarjakuvaa. Tällä kertaa käytin värikynä-filtteriä kuvissa. Lopputulos on ihan suhero, mutta nyt en ehdi tehdä uusiksi, joten olkoon! Pikkunapista aukeaa linkki html-muotoisen sarjikseen, sen perässä on esikatselukuvia ihan vain blogin yleisilmeen somistuksena ja lopussa vielä pari videota.

heurekanappula
Klikkaa tästä!

heurekasarjis_1
heurekasarjis_2
heurekasarjis_3
heurekasarjis_4
heurekasarjis_5
heurekasarjis_6

Pelastustehtävä Kajholmenin lähistöllä

Kesäduuni satamassa

Renkaanvaihto

Edit: Aijuu, unohtui kiittää Heurekan kassaa, paikkaan sen nyt! Sikakalliista lipuista saa alennusta opiskelijakortilla ja OAJ:n kortilla (muistakaa ottaa mukaan, jos teillä on!), mutta meillä ei ollut kortteja (kun Spögejen koulusta ei ole saanut, serkku kirjoitti keväällä ja aloittaa opiskelun vasta syksyllä ja on sikäli välitilassa + mun OAJ:n korttia vain ei jostain syystä ole kahteen vuoteen näkynyt). Korttien puutteessa alennusoikeuden selvittämiseen kelpasi: opintokortti (Spöget), kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta (serkku), omalla nimelläni tullut Opettaja-lehti + tilinauha, josta näkyi AY-jäsenmaksupidätys (minä). Hyöty yhteensä yli 40 euroa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: