Olen mies…

Gorba oli ennen vetäytymistään heittänyt menemään eilisen CSI New Yorkin. Spöget ovat koko illan olleet remppaamassa kaverin autoa. Ei ole puoliflunssaiseen oloon sopivaa turruttavaa katseltavaa. Ei ole seuraa. Lukemattomien blogien lista on niin pitkä, ettei huvita aloittaa, kun ei kuitenkaan ehtisi loppuun ennen nukkumaanmenoa.

Aikani tein ajankuluksi töitä. Sitten en millään jaksanut jatkaa.

Päädyin tekemään Hesarin verkkominätestin via Marjut

Tuloksessa lukee: olet mies, tarkemmin ottaen mäkkimies (no mikä muukaan? Miltä se nyt kuulostaisi, jos saisi testitulokseksi: Olet acermies!)

Verkkomin�esti - HS.fi
Uploaded with plasq’s Skitch!

Mielenkiintoista muuten: meillä varttuneemmilla ihmisillä on enemmän aikaa turhuuteen hukattavaksi kuin nuorilla, päätellen siitä, että testiin vastanneista 40% on 80-luvun kasvatteja ja vain 26% meseteinejä!

Verkkomin�esti - HS.fi
Uploaded with plasq’s Skitch!

Huomenna terästäydyn. Lupaan!

Mainokset

7 vastausta to “Olen mies…”

 1. Celia Says:

  80-luvun kasvatti täällä, hei! Eilinen CSI… ei siinä tapahtunut yhtään kummempaa. Et menettänyt mitään, vaikka et nähnytkään jaksoa.

  Siinä oli muutama murha ja saatiin erinomaisia sormenjälkiä. Sitten tutkittiin eläviä torakoita ja kyynelehtivien teinien nenäliinoja. Tietenkin tutkittiin yhden ja toisen DNA ja löydettiin rikosrekisteristä niihin sopivia henkilöitä.

  Saatiin selville, että viinurin oli tappanut torakoiden vapautusrintamaan kuulunut röngtenhoitaja-aputarjoilija ja kyynelehtivä teini olikin sosiopaatti, joka oli ottanut hengiltä ranskanopettajansa. Kerrankaan ei löytynyt tarpeeksi todisteita, kun murhanainen oli upporikas alaikäinen. Kuulemma ei ollut rikos olla tunteeton sosiopaatti.

  Toipumisiin sen flunssasi kanssa.

 2. Sun äitis Says:

  Celia,
  kiitos pikakoosteesta! Uskonkin, että iltani on ollut antoisampi kahlatessani blogeissa! Siinä vain oli sellainen käynnistymisvaikeushomma: täydellisessä velttouden tilassani ajattelin pääseväni helpommalla tuijottamalla jotain niin typerää kuin rikospaikkatutkintaa! Onneksi sitä nauhaa ei ollut, niin pääsin lukemaan kuulumisia konnektivismi-kurssista!

 3. Verbu Says:

  Hei apua, ei kannata tehdä lupauksia huomisesta, vaikka terästäminen yleensä niin mukavalta kuulostaakin. Sitten vaan harmittaa kahta kauheammin, jos postailetkin koko viikonlopun Testimaan tuloksia. Ja me lukijat kuitenkin palataan halusta tietää, kuinka inhetero oot!

  Onko kukaan muuten kuullut sanaa inhetero missään muualla kuin juuri Testimaassa?

 4. Sun äitis Says:

  Enhän mä mitään luvannut terästää (vaikka tukkoinen nenä kieltämättä saattaisi hyötyä totihöyryistä), vaan terästäytyä.

  Mikä on inhetero? (kysymykseni osoittaa, etten ole Testimaan vakiokävijä, jos siellä kerran jatkuvasti puhutaan inheteroista enkä minä tiedä, mitä ne ovat).

  Mitä tulee koko viikonlopun postailemiseen, turha pelko! Huominen ilta ja lauantai vierähtävät opiskelun parissa (kuin tyhmä voi ihminen olla, kun ei ymmärrä lopettaa koulunkäyntiä, vaikka oppivelvollisuusikä meni jo 36 vuotta sitten?), joten sunnuntai menee toipuessa. (kirjoitin tuohon ensin huomisilta, mutta ei kai sitä noin voi kirjoittaa? huomisilta, puomisilta, tuomisilta, mäntysilta…Äh, nyt menen nukkumaan!)

 5. Maurelita Says:

  Meseteini täällä huiskuttaa ; läheltä liippaisi myös mäkkimies ja kasarikasvatti… =)

 6. Giulietta Says:

  Ihana kotoinen viikonvaihde. Esikoinen käymässä koirineen. Kiitos mukavasta vinkistä – olen kahdeksankymmenluvun kasvatti.

 7. Geranium2010 Says:

  Tässä myös 80-luvunkasvatti (ja ne kaksi seuraavaa olivat mäkkimies ja meseteini…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: