Kuntoutusvälinehankintaretki

Meillä asuu yksi tyyppi, jonka pitäisi saada treenattua kipsin sisällä surkastuneita säärilihaksia. Sen saman tyypin pitäisi oppia askeltamaan jalkaterät suorassa, kanta edellä ja niin, ettei nilkka sojota jäykkänä. Ei ihan helppo juttu.

Mutta kas, siinä minä olin lukemassa Veloenan matkavalmisteluja, kun ratkaisu nousi näköpiiriin postauksessa olevasta sandaalit-linkistä: MBT-kengät!

Päivällä kävimme Stockalla sovittamassa, mutta kauppoja ei tullut, kun tarjolla ei ollut just sitä mallia, johon Spöge oli ehtinyt netissä ihastua. Tässä on vierähtänyt jokunenkin tunti, kun olen yrittänyt löytää nettikaupan,

 • joka shippaa Suomeen (arvatkaas, miten monessa paikassa ehdin jo valita mallin ja koon ja rekisteröidä käyttäjätunnuksen, kun palvelu sitten ilmoitti, että teille ei muuten toimiteta! Suuresti arvostan niitä kauppoja, jotka heti proxystä tunnistavat, mistä päin tulija saapuu ja tarpeen vaatiessa kertovat kohteliaasti, että nyt ei onnistu, sori.)
 • jolla on varastossa haluttua kokoa
 • joka olisi mielellään ETA-alueella, ettei tule tulliylläreitä

Nyt ne on tilattu. Hinta on hirveä, mutta jospa ne auttaisivat jalan kuntoutumisessa. Vastuullisuusseikatkin tuntuisivat olevan kunnossa.

MBT :: PRODUCTS
Uploaded with plasq’s Skitch!

PS Mielenkiinnolla noteerasin myös poposten lupaaman 9% buttoc muscle activityn tehostumisen. Nämä voisivat olla aika kivat kuntoutusvälineet siihen tarkoitukseen!

Women Shoes : MBT KAYA NAVY at Shoe Parlor
Uploaded with plasq’s Skitch!
Mainokset

8 vastausta to “Kuntoutusvälinehankintaretki”

 1. Kata Pultti Says:

  Lähetän täältä ihan hirmuisesti voimaa ja kärsivällisyyttä opetteluun. (Vaikka en Spögeä henk.koht. tunnekkaan, niin silti!)Toivottavasti kengistä on hiukan apua.

 2. Geranium Says:

  Tämmöinen kauppa myy MBT kenkiä
  http://www.iitu.info/

 3. Geranium Says:

  Kylläpä minä luin huonosti – ethän sinä etsinyt puotia, josta ne saa vaan päivittelit sitä, miten pöljästi puodit toimii.

 4. Sun äitis Says:

  Kiits, Kata ja Gerannium!
  Terveisenne on lähetetty Spögelle, joka selvästi ilahtui.

  Geranniumille vielä sanoisin, että ihan hyvä jatkoa silmälläpitäen tietää. Olisin nimittäin paljon mieluummin ostanut ne kengät kotimaisesta kaupasta (ja etenkin pienen kaupungin sympaattisesta erikoisliikkeestä), mutta nyt halusin löytää mieleisen väriset kengät just tänään, kun tänään oli vähän erityinen päivä.

  Tuonne Iituunkin on näköjään nettikauppa tulossa. Jos vaikka ne henkilökohtaiseen käyttööni tarkoitetut pakaralihastreenikengät hankkisi sieltä.

 5. Hanna G Says:

  Mulla on jo kahdet MBT-kengät, sandaalit ja nyt sit sellaiset kävelykengät. On kyl kivaa! Valtaisa sixpäkki ja ne buttockit. Hankin kummatkin kengät ihan vain täältä järvenpääläisestä urheilukaupasta.

 6. Sun äitis Says:

  Hanna G,
  kiva kuulla, että ovat ihan oikeesti hyvät käytössä! Kieltämättä voi tuntua hölmöltä, ettemme paikallisesta kaupasta ostaneet, vaan tilasimme netistä. Minulla vain ei kerta kaikkiaan just nyt ollut aikaa lähteä kiertelemän kauppoja, kun ensimmäisestä ei löytynyt oikeita . Mukavuudenhalu voitti ja valitsin ostopaikaksi netin sen sijaan, että olisi tukenut kotimaista liiketoimintaa, hiukka hävettää (hinta ei ollut netistä tilattuna sen edullisempi kuin kotimaassakaan).

 7. Hanna G Says:

  Kävin kesällä Berliinissä oikein vallan MBT-kenkiin keskittyneessä kaupassa. Valikoima oli isompi kuin paikallisurheilukaupassani, mutta hinta oli eurolleen sama. Taitaa olla joku periaate. Berliinistä sai lastenkin kokoja, en tosin raaskinut 9-vuotiaalleni ruinaamisesta huolimatta ostaa moisia, saattaa jäädä meinaan tuo 34-35-koko aika pian pieneksi. – Joo, niin fani olen, että nähtyäni bussin ikkunasta MBT-kaupan palasin toisena päivänä itsekseni pyhiinvaellusmatkalle ko. kauppaan ja jätin alaikäiset lapset yksin hotelliin siksi aikaa 😉

 8. Sun äitis Says:

  Hanna,
  Spöge rullaa mtb-kengillään sulavasti eteenpäin (joskin sattuu kuulemma ihan sikana näin alussa, kun nilkka väkisin lähtee liikkeelle). Työn jälki on niin huoliteltu, että ihan varmasti ostan itselleni myös. Tänään näin Hesarissa ilmoituksen esittelytilaisuudesta jossain kehä III:lla, mutten ehtinyt. No, vielä sen ehtii myöhemminkin.

  Itse panin myös merkille tuon hintojen yhtenevyyden eri nettikaupoissa, muissa tuotteissa on usein suurtakin hajontaa. Tällä tavalla tilattuna, tulleineen päivineen kengät tulevat varmasti kalliimmiksi, kuin suoraan Suomesta ostettuna. Mutta nytpäs oli oleellista myös se, että niiden piti olla malliltaan mieleisen näköiset, että saan ne myytyä Spögelle. Pumpkinit oli, eikä mulla nyt ollut aikaa lähteä kauppoihin kiertämään, mistä löytyisi, kun ekasta ei löytynyt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: