Freebies

Olen ahkeroinut toukokuussa kouluttajille tarkoitetussa Second Life -koulutuksessa ja oppinut ainakin sen, että siinä maailmassa on mahdollista ostella ilmaiseksi vaatteita. Tässä maailmassa se on harvemmin mahdollista, mutta jos jollakulla kokoa 48 olevalla nuorukaisella on tarve kevätjuhlapuvulle, niin sellainen olisi nyt ilmaiseksi tarjolla. Toinen Spöge on kasvanut ulos puvustaan, toinen selviää punttien pidennyksellä.

Valokuvassa puku näyttää sinertävältä. Luonnossa se on harmaa ja siinä on ohuita raitoja. Laatu ei ole kummoinen, puku on sellainen ärhäkkään kasvavalle ostettu Halosen halpispuku pelkkää polyesteriä, mutta kyllä sillä muutamat juhlat juhlii. Noutaa voi Helsingin keskustasta. Aikatauluista voi sopia sähköpostissa. Osoite löytyy sivupalkista.

200520091025
Uploaded with plasq’s Skitch!

PS Siitä koulutuksesta: Kansalaifoorumin kouluttajat ovat erinomaisia. Jos jollakulla on sellainen tilanne, että oma oppilaitos edellyttää Second Lifen opetuskäyttöä, niin hae ihmeessä esimieheltä hyväksyntä 230 euron koulutukseen osallistumiseen. Seuraava kurssi on syyskuussa.

Mainokset

Avainsanat:

Yksi vastaus to “Freebies”

  1. Jeannie25Bright Says:

    When you are in a not good position and have no money to get out from that point, you would require to receive the mortgage loans. Just because it will aid you for sure. I get car loan every single year and feel myself OK because of it.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: