Minä ja isä Mirto

 Minun pitäisi lukea artikkelipinkka yrittäjämäisestä markkinoinnista ja kirjoittaa huomiseksi kymmenen sivun essee aiheesta, mutta minun on kauhean vaikea keskittää tarmoni seuraavien seikkojen miettimiseen:

 • Mitkä kehityssuunnat, elementit ja seikat määrittävät Entrepreneurial marketing – käsitettä?
 • Kuinka Entrepreneurial marketing –käsitettä ja Marketing/Entrepreneurship rajapintaa on hyödynnetty ja käytetty, ja kuinka se lmenee empiirisessä tutkimuksessa?
 • Vertaile kirjallisuudessa esitettyjä Entrepreneurial marketing -viitekehyksiä

Noin niin kuin aluksi!jcp

Intuitioon perustuen minulla olisi heittää esimerkkikeisiksi  yrittäjämäisestä markkinoinnista vaikka tapaus JCP [HS, €], tyyppi oli tänään toista kertaa muutamaan viikkoon Hesarin sunnuntailehden taloussivuilla. Ja tarkemmin fundeerattuna myös koko Sun äitis -blogin alkutaival oli silkkaa yrittäjämäisen markkinoinnin juhlaa. Mutta onko minusta kirjoittamaan esseetä aiheesta? No ei todd!

Mikä minussa oikein on vikana, kun en sitten niin millään kykene veivaamaan käsitteitä ja niiden suhteita? En pidä opiskelukavereitani oleellisesti itseäni fiksumpina (anteeksi, jos loukkaan) tai kokeneempina kirjoittajina. Silti he onnistuvat sinä, mikä itselleni tuntuu ihan ylivoimaiselta!!

 Iso Mitro -jutusta [HS, €]  löysin lopulta ymmärryksen avaimet.

"Lahjakkuus on kuitenkin myös taakka: nopeaälyinen Mitro pärjää nokkeluuksilla, eikä hänen kärsivällisyytensä riitä huolelliseen sisältöihin syventymiseen."

 Siis hyvänen aika, minähän olen kuin Mitro! Kärsivälisyyteni ei riitä huolelliseen sisältöihin syventymiseen, mutta ei hätää, kaikki johtuu vain siitä että olen niin lahjakas ja nopeaälyinen!

Mainokset

6 vastausta to “Minä ja isä Mirto”

 1. Virve Says:

  Muistelen jutelleeni kanssasi mm. siitä, kuinka oppimisprosessiin kuuluu ehdottomasti myös harharetket. Olet nyt harharetkellä, mutta hetken haahuiltuasi löydät oikean oppimisen polun.

  Sitä paitsi uuden projektin alkuun kuuluu yleensä myös kauhun tunteita ja paniikkia. Vasta näiden tunteiden laannuttua projektiin voi tarttua tyynin mielin ja päättäväisesti.

 2. Sun äitis Says:

  Virve,
  tuo oli kyllä mahdottoman kauniisti ja kannustavasti sanottu, etenkin tyynin mielin ja päättäväisesti kuulostaa komealta! Mutta oikeastaan taidan kyllä olla pelkästään henkisesti veltto ja haluton näkemään vaivaa. Ehkä tämä tästä (Muttei kyllä huomiseksi! Nytkin olen pari tuntia hölmöillyt oheistoimintona Linkedinissä).

 3. Jani Says:

  Tuossa tekstin alkupuolella oli niin pitkiä sanoja että hyppäsin ne yli. Kuinka osuva sitten olikaan tuo loppupuoli…

  (Otsikossasi on pari kirjainta vaihtanut paikkaa euroedustajan nimessä.)

 4. Sun äitis Says:

  Jani,
  kas niinpäs onkin (siis kirjaimet väärinpäin). Taas uusi muistutus siitä, että pitäis käyttää niitä näyttöpäätelaseja, mutkun en millään viitsi!

 5. Tuija Says:

  Kehityssuunnat, elementit ja seikat! Onkohan tehtävän antaja itse täsmälleen varma oikeasta erittelystä? Minullakin voisi mennä seikat ja elementit sekaisin. Kehityssuuntia voisin rohkaistua hahmottelemaankin. 😛

  Puhtia työhön, kyllä se siitä esseeksi oikenee.

 6. HOLLANDANNETTE22 Says:

  Make your life more easy get the http://lowest-rate-loans.com and everything you need.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: