N97

Edit 12.7. nonni, nyt on testattuna ja testit dokumentoituna!

Yrittäjämäisen markkinoinnin esseeni etenee tahmaisesti. Empiriaa nuuhkiakseni suuntasin aamulla Uudenmaankadulle Nokia N97:n lanseeraustilaisuuteen, jonka toteutuksesta vastasi Frantic.

Hiveltävä + qwerty-näppiksellinen puhelin on Nokian vastine iPhonelle. Se tarjoaa markkinointipäällikkö Jussi-Pekka Erkkolan mukaan paljon sosiaalisen median käyttäjille, ja siksi Nokia järjesti lanseeraustilaisuuden, johon oli kutsuttu mm. blogaajia. Moikkasin Maria, Tuijaa & Saarikkoa ja tapasin eka kertaa livenä Kitin (Kittin?).

Ihan pikkasen pääsin hipelöimään juhlaesinettä. Olen vissiin aikaisemminkin maininnut, että olen maailman tumpuloin kännykänkäyttäjä. Tosi vaativa tapaus siis, kun pitäisi äkkiseen intuitiivisesti hiffata, miten jokin juttu toimii. Menin metsään jo siinä vaiheessa, kun piti yrittää plarata näyttöä pystysuunnassa, hiplasin ihan nurinkuriseen suuntaan. No, tässä on aikaa harjoitella ja raportoida edistymisestä, sillä sain N97:n pariksi viikoksi koekäyttöön. Tosin vein sen ensiksi JCP:lle, joka myös oli kutsuttu tilaisuuteen, muttei ehtinyt paikalle. Ja sitten se taitaa kiertää PA:n kautta, sillä Köyttöliittymä lienee asiantuntevampi paikka kännykän käytettävyyden arviointiin kuin Sun äitis!

Kiitos kutsusta, Tuomas!

Mainokset

Yksi vastaus to “N97”

  1. Sun äitis Says:

    Sen verran väliaikatietoa, että Matias kirjoitteli jo juttunsa N97:sta Köyttikseen, joten kohta on oma vuoroni saada vempain kokeiltavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: