Noin viikko elämästäni

13.7. Aloittivat Spöget maanpuolustajina Upinniemessä. Itse tapasin illalla entisen työkaverini.

14.7. Heitin Gorban Turkuun, mistä hän jatkoi Biskajalahden ylitykselle ja minä sukuloimaan Turkuun, Säkylään ja Lempäälään. Ääneni alkoi oireilla.

15.7. Vietin Tampereella päivän tansanialaisten opettajien kanssa matematiikan verkkomateriaalista keskustellen. Ääneni hävisi lopulta liki kuulumattomiin.

16.7. Heräsin klo 12, menin päiväunille klo 14, heräsin klo 17, menin nukkumaan klo 19. Ääneni oli täysin hukassa.

17.7. Palautin N97:n. Muun päivää luin dekkaria ja kuuntelin äänikirjaa, en edes yrittänyt puhua kenenkään kanssa.

18.7. Kävin tekstarikeskustelua Gorban kanssa ja tutkin sääkarttoja. Itkin pikkasen, kun ne pöljät päättivät lähteä Brestistä keskelle Keski-Euroopan kesämyrskyä. En puhunut, siivonnut, pessyt pyykkiä, opiskellut, kirjoittanut tansanialaisille palautetta verkkomaterialista… Kunhan lööbailin.

19.7. Olin kaksi tuntia kylvyssä. Otin päiväunet. Luin dekkaria. Katsoin TV-kaistalta kaksi jaksoa Kovaa lakia ja kaksi Wallanderia putkeen. En vieläkään testannut, kantaako ääni. En vieläkään tehnyt mitään hyödyllistä, elin välitilassa.

20.7. Spöge soitti, että armeija on osaltaan ohi tällä erää. Poika itse olisi mieluusti jatkanut, mutta lääkärin mielestä jalka ei vielä kestä, vaikka Töölöstä oli sanottu, että sinne vaan. Suunnitelmat uusiksi, paljon järjestettävää.

21.7. Gorbalta tekstari La Corunasta. Pitäisi selvittää matkareittejä joko saman tien noilta nurkilta tai sunnuntaina Portosta käsin, jos hän sittenkin jatkaa seiluuta alkuperäiseen tavoitteeseen Vigoon. Lisäksi pitää ehtiä kipaista työpaikan kautta. Ja käydä hankkimassa uusi ajokortti, kun huomasin just, että entisestä on naama varissut palasina pois! Ja kirjoittaa nille tansanialaisille.

2 tiukkaa, 4 sikalöysää, 2 tiukkaa.

PS Edelleen on kämppä raivaamatta ja essee kirjoittamatta, vaikka aiottuna on jo viisi viikkoa!

Mainokset

7 vastausta to “Noin viikko elämästäni”

 1. Helena Says:

  Kämppä ei häviä, se odottaa ihan rauhassa josko inspis jossain kohtaa iskisi.

  Olen tyytyväinen, että Armeija ei ota riskejä. Ehtii sinne myöhemminkin, sitten kun jalka on testattu muissa melskeissä. Jatka löhöilyä.

 2. Ohari Says:

  Spögeä varmaan harmittaa tolkuttomasti, lykkäykset on (yleensä) aina kovin tylsiä. Nuoret miehet kärsimättömiä. Jne. jne. Toivotaan, että jalka tokenee ja jatkoa seuraa pian.

  Mulla samat PS:t, ihan samat.

 3. Sun äitis Says:

  Helena,
  joo onhan se hyvä, ettei riskeerata, mutta kun erikoislääkäri oli Töölöstä sanonut, ettei lykkäykseen ole tarvetta ja poika olisi mielellään hoitanut homman alta pois, että olisi voinut ensi syksynä jatkaa opiskelua Metropoliassa kimpassa veljensä kanssa, niin oli se kyllä harmissaan.

  Ohari,
  lykkäykset tosiaan ovat tylsiä, jos jo on ehtinyt järjestää elämänsä siihen malliin, että seuraava vuosi menee intissä. Spöge esim. haki vain kesätyöpaikkaa, ei vakipaikkaa ja ilmoitti kouluun, että ottaa paikan vastaan vasta vuoden päästä. Nyt on sitten työnhaku edessä, tai sitten pitää ruinata koulusta, että saiskos sittenkin tulla.

  PS:t sucks!

 4. Helena Says:

  Kouluun vaan ruinaamaan. Sieltä varmasti joku jättää paikan ottamatta, eli saattaa hyvinkin mahtua. Inttiin ehtii valmistumisen jälkeen. Ymmärrän toki veljesten halun yhteiseen etenemiseen.

 5. anonilli Says:

  Jos kouluun on päässyt sisään ja paikan ottanut vastaan, kysehän on enää aloitusajankohdasta ja lukukauden/-vuoden paikallaolemisesta. Siihen käsittääkseni koulu ei saa sanoa mitään – varsinkaan, kun lukukausi ei vielä ole alkanut (eli kurssienkaan suhteen ei ole ongelmia) ja ilmoittautumisaika on mitä suurimmalla todennäköisyydellä vielä kesken.

 6. Geranium Says:

  No ihan aluksi onnea Spögeille opiskelupaikoista!
  Tylsää tuo armeijan pompottelu, mutta uskoisin kyllä, että sinne kouluun mahtuu.

 7. Eeva Says:

  Tuhat alokasta Upinniemessä katsoi viime keskiviikkona,kun tyttäreni Julia ja muutama muu nuori nainen kävi tapaamassa alokas-poikaystäväänsä. Oli siinä tytöillä ollut tekemistä,kun parisen viikkoa intissä olleet pojat heitä tutkailivat-kuulemma niillä katseilla:)

  Onkohan Mattilan Joel(Jölli) tutustunut Spögeen ?

  Eeva
  p.s. kovin on tiukat säännöt,kun ei saa edes kävellä käsi kädessä (toista on kuulemma Santiksessa)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: