Kesän 2009 ulkomaanretkeilyt

Eksoottisempi oli Gorban reissu (reittipisteitä klikkaamalla saa auki pienet seliselilappuset).

Sain tuliaisiakin. Vuosikymmenien kokemuksella Gorba tiesi lahjoa naistaan kylpytuotteella, tai sitten se vain ajatteli, että olen sen verran tuhdissa kunnossa, että syötävän suklaan sijasta kannattaa panostaa siveltävään versiion.

270720091117

***

Miehen ollessa merillä matkailin itse siskon ja tyttöjensä kanssa Tukholmaan. Ostoslistallani oli DKNY:n Cozy. Ostin sellaisen edelliseltä vastaavalta tyttöjen reissulta kaksi kesää sitten. Parempaa vaatetta en tiedä! (Petja haastoi minut keväällä kertomaan lempivaatteestani. Tästä olisin kertonut, jos olisin saanut aikaiseksi). Mieluiten olisin ottanut jonkin syksyn ihanista värillisistä versioista, mutta DKNY:n nettikauppa ei toimita Suomeen ja sähköpostikyselyynikin vastasivat vain toimittamalla Lontoon liikkeen puhelinnumeron (No, Eurooppa kuin Eurooppa, eiks nih!)

DKNY is not just about clothes. It's about a lifestyle. DKNY's tops, sweaters, jeans, pants, dresses, skirts & jackets are designed for the person who never knows where the day is going to take them.

Piti siis taas suunnata NK:n DKNY-myymälään. Silkki-kashmirisen perus-Cozyn hinta oli liki tupla nettihintoihin verrattuna eikä noita syksyn uutuusvärejä vielä ollut tarjolla. Päädyin grafiitin harmaaseen. Alennusmyynnissä oli puoleen hintaan punainen merinovillainen Cozy. Senkin ostin, kun punainen on vähän niinku tokenvärini.

Seuran ja hankintojen osalta reissu oli onnistunut. Harmittavampi juttu oli, että katukylttejä tähyillessäni laiminlöin jalkoihin katsomisen ja nuljautin nilkkani jalkakäytävän reunakivillä. Aloitin kesän vasen jalka turvoksissa (siihen putosi taulu, ja haava pääsi tulehtumaan, kun Spögöttimien juhlajärjestelyiltäni en ehtinyt hoitaa/hoidattaa sitä kunnolla). Nyt päätän sen oikea jalka paisuksissa ja violetinkellertävillä mustelmilla. Tällä kertaa ei tarvita lääkitystä. Riittää, että välillä nostelen kinttua koholle ja ladon päälle kylmän kääreen (herne-maissi-paprika-pakaste toimii erinomaisesti).

270720091119

***

Gorban ja mun perinteinen kesäreissu Tallinnaan on vielä tekemättä. Saas nähdä tokeneeko jalka sen verran, että tällä viikolla vielä piipahtaisimme. Muuten jää kyllä väliin, sillä loma alkaa uhkaavasti huveta!

Mainokset

5 vastausta to “Kesän 2009 ulkomaanretkeilyt”

 1. Helena Says:

  minä en katsoisi sekuntiakaan tuota nilkkaa ilman lääkärin konsultaatiota. On tosi äkeän näköinen. Sympatiseeraan hirmusti.

 2. Sun äitis Says:

  Helena,
  kyllä minä nilkkaa esittelin ihan tuoreeltaan laivalla sairaanhoitajalle ja sitten vielä Suomessa lääkärille. Sen kummempaan hoitoon ei ole tarvetta. Nykyopeilla nivelsiteet kuulemma toipuvat parhaiten ihan normaalilla kävelyllä, sulkapalloa sentään ei suositella pelattavaksi ennen kuin parin viikon päästä :). Vaikka jalka näyttää villiltä, ei kävely ole kovin kivuloista, kun tepsuttelen erinomaisilla MBT-kengilläni

 3. Geranium Says:

  No voi tuota jalkaa! Toivottavasti paranee pian. Jos et Tallinnaan ehdi, olisi mukava nähdä.

  Nuo Cozyt on kyllä ihania, mikset niistä vinkannut kesän alussa? Ei olisi matkalaukussa painanut yhtään mitään kun senhän olisi voinut kietaista kaulaan….

 4. Sun äitis Says:

  Geranium,
  huomenna tiedän tarkemmin + otan yhteyttä, olisi tosiaan kiva tavata!

  Cozyztä: ei olisi tullut mieleenkään sinua vaivata, kun perheen kanssa olit reissussa. Se kyllä harmitti, etten muistanut pojalle mainita asiasta, kun hän kävi keväällä New Yorkissa.

 5. Minna Says:

  Harvoista asioista tulee niin vahvasti ’Pakko saada ja heti’ fiilis kuin nyt tuli Cozysta. Googletusoperaation jälkeen löysin net-a-porter.com:n, jonka UK-site toimittaa myös Suomeen. Värivalikoima siellä oli aika rajallinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: