En ole koskaan käynyt Thaimaassa

Asun Kerrostalossa. Minulla ei ole Koiraa. Kuljen työmatkat lähelle ja kauemmas julkisilla Kulkuneuvoilla. Käyn Kimppamökillä kerran kesässä. Henkilökohtaista hiilijalanjälkeäni kerskakasvatan Kersoilla. Niitä on neljä. Siinä missä Mikko-Pekka Heikkisen kokovartalovillasukka Thaimaassa ei kartuta suomalaisten sosiaaliturvaa, minun hiilihuikenteluni hedelmät maksanevat vanhuudenturvani.

Mikko-Pekka tehköön, mitä tahtoo. Se minua kuitenkin suuresti hämmentää, että hänestä poliitikkojen pitäisi puuttua hänen lentomatkailuunsa. Minä kannatan itsehillintää. Jos lentomatkailu sotii ihmisen henkilökohtaista arvomaailmaa vastaan, siitä voi pidättäytyä. Minua ei pakkosteriloitu poliitikkojen päätöksellä, vaan ihan itse ymmärsin lopettaa, kun lapsia oli siunaantunut neljä (kuten tunnetua, viimeisellä yrittämällä tuli tuplat).

***

Ihan toinen juttu: huomasin just, että joulutaukoni aikana täällä on niin tiuhaan käyty etsimässä autolämmitystolpan ohjeita, että kävijälaskurissa on pyörähtänyt neljännesmiljoona täyteen. Niin ne ajat muuttuvat, sadatta tonttua
vielä odottelin lahjapaketti ojossa!

Mainokset

4 vastausta to “En ole koskaan käynyt Thaimaassa”

 1. Geranium Says:

  En ymmärrä minääkään, miksi poliitikkojen pitäisi puuttua lentomatkailun hinnoitteluun, en usko hintojen säätelyyn.

  K-listalla (kaara, kersa jne) pärjään tosi huonosti. Kuskailen kaaralla kersoja kouluuun ja muuallekin ja sitä kokovartalovillasukkaakin tuli kokeiltua.

 2. Sun äitis Says:

  Geranium,
  blogisi kuvat kauniista ranoista ja herkuista hedelmistä kieltämättä houkuttelevat sukkaostoksille. Auliisti myönnän, ettei Thaimaassa käymättömyyteni johdu valtaisasta vastuuntunnostani ilmastoasioissa, vaan silkasta mukavuudenhalusta: en millään viitsisi istua koneessa niin sikamaisen pitkään.

 3. m Says:

  ajatukseni kulkee samaa rataa. miksi ihmeessä valtion tulisi puuttua lentojen hinnotteluun. toisaalta minulle on ok, että polttoainevero on korkea. miksi sitten olen vastahankainen vastaavan lentoveron suhteen?

  vastustan ainakin sitä, että lentämisestä tulisi rikkaiden etuoikeus. vastustan etteivät toiselle puolelle palloa tienestiin lähteneillä tai myllerrysten pakkosiirtämillä olisi varaa käydä kotimaassaan. maailmaa nähneenä ymmärrän paremmin maailmaa. miksi se olisi vain rikkaiden oikeus?

 4. Minna Says:

  Kiitos lämmitystolppaohjeesta! Itsekin pengoin sen arkistosta, kun kylmät kelit alkoivat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: