Itäisiä ystäviä? Tuskin!

Wanna, Enedina ja joukko muita näyttää lisänneen minut ystäväkseen Windows Liveen, päätellen siitä, että sähköpostiini on pari päivää tulvinut asiaa koskevia viestejä. Ei tunnu kauhean uskottavalta: minäkö muka olisin mukana jossain Windows-yhteisössä! Sitäpaitsi en ikinä rekisteröidy mihinkään työsähköpostillani, ja sinne nämä seurankipeät ovat kerääntyneet tarjoamaan vastavuoroisuutta.

seuranhakua

En klikkaillut tarjolla olleita linkkejä, mutta uteliaisuuttani kurkkasin koodista, minne olisivat johtaneet. Venäjällä ja Liettuassa näyttäisi olevan kavereita! En kyllä tiedä, mitä olisi seurannut, jos olisin klikannut Add as friend tai privacy statement, mutta tuskin mitään kivaa kumminkaan!

Mainokset

7 vastausta to “Itäisiä ystäviä? Tuskin!”

 1. Zepa Says:

  Noni, sinne meni sun mahis postimyyntimorsiameen!

 2. Sun äitis Says:

  Zepa,
  noni, sinne meni matto pesulaan, kun purskutin sille nauraessani kahvia!

 3. Mervi Says:

  Olen saanut viime aikoina työtarjouksia, joiden kaikkien sisältö on hyvin pitkälti sama. Ekat työtarjoukset tosin tulivat omasta mailiosoitteestani, joten alkoi heti alkuun hieman arveluttaa. Ei sillä, että olisin muutenkaan langennut moisiin.

 4. Virve Says:

  Minä puolestani sain ilmoituksen, että joku Andrei on liittynyt Twitteriin seuraajakseni. Olen varmaankin lähettänyt yhden tai kaksi twiittausta elämäni aikana. ;D

  Kurjaa, että loukkasit jalkasi keskellä kauneinta kesää. Toivottavasti vaiva paranee helteestä huolimatta. Helteellähän on tunnetusti sellaisia ikäviä sivuvaikutuksia kuin nesteen kerääntyminen jo ennestäänkin kipeisiin paikkoihin.

 5. Luann25GREEN Says:

  Every body remembers that today’s life seems to be high priced, but people require cash for different issues and not every one earns big sums cash. Thus to get some loan and just auto loan will be a proper solution.

 6. Jani Says:

  Tuo edellinen kommentti on kyllä kuin piste i:n päälle merkinnän aiheeseen.

  Twitteristä tulee tasaisin väliajoin näitä pyyntöjä tyypeiltä joilla on Virven tavoin yksi tai kaksi tviittiä tilillään. Toinen, mistä olen muutaman kerran saanut kaveeraajia nimenomaan Itä-Euroopan maista on Yahoo!. Windows Livestä en muista näitä vielä saaneeni, mutta voi olla että olen siellä säätänyt yksityisyysasetukset niin tiukiksi ettei niitä tulekaan.

 7. kaura Says:

  Helöyy! Onkos täällä kekkerit jossain päin blogia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: