Tasavuosia

Edellisen merkinnän jälkeen olen ehtinyt tutustua neljäänkymmeneen saudi-arabialaiseen ammatilliseen opettajaan, enkä sitten paljon muuta olekaan ehtinyt. Paitsi tietysti ohjata muodollisen kelpoisuuden satamaan liudan verkkopainotteisessa opettajankoulutusohjelmassa opiskelevia suomalaisia opeopiskelijoita.

Toinen Saudi-ryhmä sai kolmen kuukauden uurastuksen päätteeksi todistuksensa 21.6. (sivuhuomio: minun kokemukseni mukaan tämän päivän Hesari on väärässä vähätellessään Saudien ammatillista koulutusta. Sikäläisen TVTC:n meillä täydennyskouluttautuneet opettajat ovat olleet varsin fiksua väkeä, ja toivottavasti jatkavat omalta osaltaan ammatillisen koulutuksen uudistamista kotiin palattuaan), juhannuksena veneiltiin mökille ihan merihädättä, ja eilen lähdin Gorban kanssa perinteiselle näin tuhlataan Club One -pisteet -risteilylle Tallinnaan. Hytti oli todella rohee: oma parveke ja kaikkea (pisteitä kului jotain 70 000, eli jokseenkin pitkän keruun tulos).

Minä ja Gorba hytin parvekkeella

Ai miten niin tasavuosia? No, me vuonna -56 syntyneet täytämme tänä vuonna 56. Aika tasan, vai mitä?

Sitten viime näkemän olen toki myös muuttanut majaa: Blogsome päätti vihdoin päivänsä, mutta tarjosi ystävällisenä eleenä ennen maailmaneetterin tuuliin hajoamistaan export-nappulan, joten sain muutettua rytkyni WordPressin puolelle. Kiitos vinkistä Janille.

Mainokset

2 vastausta to “Tasavuosia”

  1. Sun äitis Says:

    Piti vielä sanoa, että osa vanhoista videoista ja kuvista puuttuu syystä että videot oli aikoinaan jaettu Seesmicin kautta ja osa kuvista oli Blogsomeen upittuja ja kumpikin palvelu on mennyt manan majoille. Videot varmaan saan upotettua YouTubesta uusiksi (jos joskus ehdin), mutta kuvia tuskin löytyy mistään.
    – Sä

  2. Zepa Says:

    Onneks olkoon 56+56 ja wordpress!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: