70-luvun sekahaku

Päätin paneutua nollan lukijan blogaajan rooliini kaikella asiaankuuluvalla vakavuudella. Tarkoitukseni oli edetä kahdella rintamalla: käydä pudottelemassa vastavierailulle kutsuvia viestejä tuttujen blogeissa ja sitten se salakavalampi, kliksutella sivupalkin linkkilistaa siinä toivossa, että joku bongaa käynnit rekisteristään (viimemainittu tosin taitaa olla sen verran extremeä ja sou 2005, että kukaan tuskin jää haaviin).

Läpi blogipaastoni Zepanderin lauan ääres on ollut ainoa vakilukemistoni, kun sen olen joskus tullut tilanneeksi sähköpostiin. Siksi tuntui luontevalta jättää ensimmäinen uudestisyntymisjälki sinne. Ja heti sain uuteen blogiin ensimmäisen vieraan, kiitos Zepa!

Seuraavaksi pistäydyin Mealla ja siihen se hupsuttelu jäikin. Vertaissiskona toivotan voimia huomiseen!

Enempää en sitten jaksanutkaan blogirintamalla uurastaa, vaan vetäydyin turruttavan lohtuohjelman pariin. Tällaiselle 70-luvulla maalta kaupunkiin muuttaneelle entiselle nuorelle Teemalta klo 17 tuleva 70-luvun sekahaku on ihan must ohjelma, vaikken samaistukaan asutustilallisen tyttäreen (asuin lounais-suomalaisella maalaiskansakoululla,  en sähköttömässä kainuulaisessa rintamamiestalossa) tai lähiöiden nuoriin (Kontulan sijasta muutin mummolle Hakaniemeen). Vaatteet, näkymät ja taustalaulut kuitenkin vetoavat jonnekin sielun syvempiin kerroksiin! Spögen kanssa katsottiin putkeen kaksi jaksoa. Hän on suuri Hankkija-fani ja 70-luvun järkyttävän muotoilun ylin ystävä, joten ohjelman katsominen äidin seuraksi ei olut pelkkää kohteliaisiuutta.

Näyttökuva 2012-06-29 kohteessa 0.20.12

Kuulkaa korpeimme kuiskintaa…

Mainokset

6 vastausta to “70-luvun sekahaku”

 1. Zepa Says:

  Oon nyt suhteellisen imarreltu tuosta tunnustuksesta. Ainoa luettava! *sniff*

  Hankkija-fani ei sitten huomannut käyttämätöntä Hankkija-lippistä joka mul oli huutonetissä kuukauden, vailla yhtään huutoa. Keltainen, harvinainen. Menossa nyt jo Kriisille (tai veikkaan että hänen pojalleen 🙂

 2. Sun äitis Says:

  Sorgen,etten edes kiitoskommentoinut edellistä kommenttiasi! Olin jo rakennellut sitä alkuun, kun tulin kurkanneeksi Menopaussiin, ja koko hassuttelevaksi aiottu blogielämän aloitus stoppas kuin seinään.

  Dämid, pitäisi olla joku kestovahti päällä huutonetisdä Hankkija-memorablian suhteen! Useasti olemme siellä toivioretkeilleet lippusjahdissa, mutta ei sattunut tällä kertaa silmään! Spögelle oli yhdensortin kohokohta elämässä, kun oli pari kesää sitten tekemässä entiseen Hankkijan varastoon sähköjä ja löysi oranssin muovikansion talteenotettavaksi:) Kriisin poika varmasti osaa arvostaa harvinaisuutta, ett hyvään kotiin pääsee kotsa joka tapauksessa.

  Nyt ulos, kun sää suosii kävelevää!

  T. Sä

 3. Sun äitis Says:

  Lippisjahdissa tietty, ei lippusjahdissa! Tässä iPadilla kommenttiloota on oudosti piilossa kun naputtelee, ja muutenkin pakkaa typotuksia tulemaan enemmän kuin perusnäppiksellä!

  T. Sä

 4. Helen Says:

  Kiva kun päivität! 70-luvun sekahaku on munkin mielestä ihan huippuohjelma.

 5. Sun äitis Says:

  Iiks, lisää vanhoja tuttuja! Kiitos vierailusta ja aikast kohteliaasta muotoilusta! Ei tätä nyt oikein vielä voi päivittämiseksi kutsua!

  T. Sä

 6. Geranium Says:

  Ollaan oltu jo melkein viikko kotona kun hyttysiä ei vaan mökillä kestänyt! Tänä iltana siivoilin readeriä ja muistin tulla etsimään tänne – jatkahan tarinoita!
  Ja nähdään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: