Kolmekolmonen, siinä lukee rock’n roll

Niin Gorballa oli tapana sanoa ja viitata viikkoon numero 33, siihen elokuun puolivälin paikkeille. Tuo viikko oli vuodesta toiseen tuotannollisissa yrityksissä kiivasta aikaa, kun kesälomien jälkeen oli saatu täysi höökä päälle.

Vuonna 1979 sanonta ei vielä ollut pesiytynyt perheeseeni, eikä elokuussa vielä ollut perhettäkään. Oli kyllä ollut puhetta, että 4.8. voisi olla hyvä päivä, kun omat vanhempani viettivät hopeahäitään 1.8. ja appivanhemmat 7.8. Ei siitä kuitenkaan mitään tullut, koska siinä viikonvaihteessa oli jotkut SM-kisat, joihin Gorba* meni Ykän varttitonnariin gastiksi. Repivät spinnunsa jo torstain lähdössä ja keskeyttivät, joten olisi se lauantai lopulta ollut joutilaana, mutta siihen mennessä oli ehditty sopia muusta.

15.9. oli lauantai myös kolmekymmentäkolme vuotta sitten. Silloinkin oli kaunis syyspäivä. Minä näytän kuvissa mielestäni aika aikuiselta, mutta Gorba kyllä oli näköjään ihan pikkukloppi!

20120915-102109.jpg 20120915-101732.jpg

Meidän oli tarkoitus lähteä hääpäivän viettoon mökille, mutta sitten piti muka tulla myrsky ja päätimmekin suunnata Sirpalesaareen merta katsomaan ja syömään. Paitsi nyt taas näyttääkin tulevan nätti viikonloppu. Ehkä sittenkin mökille. On tämä yhtä rock’n rollia!

* Jos olet uusi täällä ja haluat tietää Gorba-sanan etymologian, voit lukea sen merkinnästä Gorba soittaa.

PS Zepa, unohda kaikki, mitä tähän mennessä olen sekoillut worpress appista! Tämä toimii oikein oivasti nyt, kun oli alusta asti tuorein versio ohjelmasta ja huomasin kynän vierestä mutterista vaihtaa tilaksi draft ja vasta valmiin merkinnän kohdalla published.

4 vastausta to “Kolmekolmonen, siinä lukee rock’n roll”

 1. Zepa Says:

  Onneksi olkoon ja viettäkää kivaa! Kyl pärjäilen täällä.

 2. Helen Says:

  Ihania hääkuvia ja nuorelta näytätte molemmat!

 3. Celia Says:

  Onnea! 33 on komea luku ihmissuhteen pituudeksi.:)

 4. Celia Says:

  Piti vielä sanomani, että olettepa ihastuttava hääpari, suloisia ja nuoria molemmat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: