Logistiikka rulettaa!

On tämä maailma vaan pieni! Eilen tilasin kengät. Aamulla huomasin sähköpostista viestin, jossa oli linkki lähetyksen trackäykseen. Kertoivat, että arvioitu saapumisaika on jo huomenna (kaupassa toimitusajaksi mainittiin 1 – 2 viikkoa)!

Pari tuntia sitten soitti nainen UPSista ja kyseli henkilötietoja tullausilmoitukseen (piti sittenkin tilata jenkeistä, kun en seitsemän kappaletta opiskellulla saksalla uskaltanut lähteä tilailemaan saksaksi). Samalla hän kertoi, että paketti tulisi huomenna klo 10 – 14 välillä. Vaan eipä meillä silloin ole ketään kotona. Sovittiin, että tuovat perjantaina klo 13. Eli tuo toimituksen myöhästyminen päivällä on ihan asiakkaan oma vika!

UPS: Tracking Information
Uploaded with plasq’s Skitch!

Erityiset propsit UPSille siitä, että sopivat toimitusajan etukäteen puhelimitse. Jotkut firmat kun pakkaavat ensin ilmestymään paketteineen oven taakse ja soittavat vasta, kun huomaavat, ettei kukaan ole vastaanottamassa. Tulee turhaa ajelua.

Mainokset

5 vastausta to “Logistiikka rulettaa!”

 1. Helena Says:

  Palvelu on parantunut jopa valtiollisessa postissakin, yksityisistä UPSeista puhumattakaan. Meillä maalla yksi kaunis päivä oven kolkutin paukutti siihen malliin, että juoksuaskelin menin ovelle. Ja siellä postiauton kuljettaja seisoi paketti kainalossa. Lähettäjä oli maksanut maksut, ja tavara oli meillä seuraavana päivänä.
  Tässä tapauksessa oli tosiaan kiire, kyseessä oli vesilaitoksen pumppuaseman taajuusmuuttaja. Kovin kauaan ei vesilinjassa olisi vesi virrannut rikkinäisestä pumppuasemasta.

 2. Celia Says:

  Ovatpa kengät hienot ja erinomainen palvelukin kaupanpäällisiksi. Toivottavasti Spöge saa kengistä tarvitsemansa avun vaivoihinsa. Kengät vaikuttavat todella upeilta ainakin antamasi nettilinkin perusteella. Olenkin utelias kuulemaan Spögen käyttäjäkokemuksista.

  Olen nähnyt näitä keinukenkiä ihmisten jaloissa ja ihmetellyt, mitä ne ovat. Nyt olen melkein valmis ostamaan itsellenikin jonkinmoiset keinuttimet. Sandaaleissa oli joitakin sisäkengiksi sopivia malleja. Ehkä saisin kenkien avulla helpotusta omiin nilkka- ja polvivammoihini.

 3. Verbu Says:

  Siis whaaat, tilaat kengät Jenkkilästä tiistaina ja saisit ne jo torstaiksi kotiovelle kuljetettuna? Ymmärsinkö mä nyt oikein, vai onko aivoistani viimein katkennut liikaa tärkeitä verisuonia?

  Uskomatonta! Enhän mä kykene ees oikeissa kaupoissa shoppailemaan noin nopeesti!

 4. Kata Pultti Says:

  Mä olen ihan ups fani. Mun mielestä kun jotain ostan, niin seuraavana päivänä näkyy netissä jo paikkana Kölnja sitten ne onkin jo täällä! Loistava toiminta!

 5. Sun äitis Says:

  Nonni, nyt ne sittenkin sähläs ja toimitti ne kengät jo tänään! Pojat olivat sattumalta päässeet koulusta pari tuntia normaalia aikaisemmin ja kävelivät alaovella suoraan upsin kuskia vastaan klo 13.30.

  Kengät ovat kuulemma ihanat! (kertoi Spöge puhelimessa. Olen nyt Mikkelissä Yrittäjyyskasvatuksen tutkija. ja toimijatapaamisessa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: