Kuka olisi blogimaailman pantavin bloginsa perusteella?

Kyselee Tearcandy ja kertoo, että ainakaan se ei ole

Mieto marinadi
Hurina
Benrope
Just sopivasti
Skrubu
Sun äitis
Pää auki
Menopaussi
Näkymätön tyttö
tai
Schizo-Janne

Näissä tyypeissä ei hänestä ole kirjoitusten perusteella mitään seksikästä. Minusta olisi jotenkin outoa, jos viisikymppisen, liki kaikkien äidiksi julistautuvan tädin kirjoituksista ensimmäiseksi tulisi mieleen, että onpas pantava mimmi! Luulen silti ymmärtäväni Tearcandyn pointin. Kun silloin kauan sitten etsin itselleni kumppania, vaikutti väreilyyn oleellisesti tarjokkaasta huokuva oivalluskyky, äly ja huumori. Samoja aineksia varmaan tarvitaan myös houkuttelevan blogisuhteen aikaansaamisessa.

Miesmakuni on aina ollut mieluummin hiukka renttu kuin kovin siloinen. Siksi kai minua blogeissakin alussa vetivät eniten puoleensa Karu sellin ja Jäädykepiirikunnan kaltaiset oivaltavat joskin rosoiset ja välillä ihan täyttä paskaa suoltavat blogit. Sellistin lopettaminen ja Vt:n luokattoman hidas päivitystahti ovat olleet suuria henkilökohtaisia menetyksiä. Yhden blogin jätän kokonaan mainitsematta, ettei minua suotta luokiteltaisi vain yhdeksi Mitvitiin ihastuneeksi fanitytöksi.

Sen kummemmin perustelematta, ihan vain naisen vaistolla, ehdottaisin Tearcandylle seurattaviksi blogeiksi seuraavia:

Mieskategoriaan
Überkuulia Sami O:ta
Alamäkeen heeboa

Naiskiintiöön
pohdiskelevaa Kirstiä
kontroverselliä Saaraa
ajatteluttavaa Kauraa
tempaavasti kirjoittavaa Oharia
rosoreunaista Minhiä
sujuvaa Virkanaista
räväkkää Erästä Saara
Erään Saaran kaksoissisarta Alatasoa
saman tyylilajin Statististia

ja aivan erityisesti, aamulukemiseksi hyvin sopivaa (päivittää toisella puolella palloa yön aikana), monenlaisia ajattelevaa ja kirjoittavaa Ruu Morbidia.

Tearcandy kaipasi Jotain, johon jäisi koukkuun, jotain, joka olisi ykkösenä heti kun tulee aamulla koneelle. Tässä tiedoksi vielä ne blogit, jotka itse silmään läpi heti niiden päivityttyä:

PA (nepotismia)
Qimki
Varo vaan (alkuperäinen blogimama, joka tirkistelylistoineen aikoinaan auttoi tunnettuuteen liudan blogeja)

34 vastausta to “Kuka olisi blogimaailman pantavin bloginsa perusteella?”

 1. Kata Says:

  Sä tapatat mut nauruun! Tämä oli loistava.

 2. minh Says:

  No ohhoh! Että ihan pantavaksi…!
  Toisaalta olen huomannut Blogistaniassa niinsanottuja suosikkityttöjä- ja poikia, joita miittien jälkeen kehutaan heidän vihättävyydestään ja sekin varmasti lisää lukijakuntaa ja kiinnostusta blogeihinsa. Ehkäpä myös kateutta tai vihamielisyyttä. Eräs Saarahan oli sanonut jotain blogipikkujoulujen aikaan, että olisi halunnut nähdä catfightin Hurinan ja Marinadin välillä ja se ehkäpä jotenkin kuvaa tätä suosikkityttö-asetelmaa, vaikka olikin tosi hauska ja irvaava heitto(siis ei ko. bloggaajille todellakaan!). Minustakin Hurski ja Marinadi ovat viehättäviä neitoja, mutta blogien perusteella en pantavuusjärjestykseen osaisi naisia ainakaan laittaa. Enkä kyllä miehiäkään, kun tarkemmin ajattelen.

  Kieltämättä älykkäässä miehessä on vetoa ja sen voin ihan nuoleskelematta sanoa PA:sta hänen blogiaan koskien. Olen tuntenut suurtakin vetoa näihin muutamiin miesblogeihin, kuten PA, Krapulablogi, Karu Selli ja Mitvit, mutta veto on ollut enemmänkin ihailevaa sanankäyttötaitoja kohtaan, kuin mitään panemiseen liittyvää…

  Loppuun sanon, että tunnen ihan helvetin suurta vetoa monia naisblogeja kohtaan, enkä edes heidän sukuppuolensa tai viehättävyytensä vaan helvetin hyvien blogikirjoitustensa takia, ettäs tiedätte!

  Kiitos kuitenkin kunniasta olla listalla! Hih!
  -minh-

 3. Kata Says:

  Korjaas pari linkkiä, ainakaan Tearcandy ja VT ei toimi.

 4. minh Says:

  Niin, mulla ei toi Tearcandyn linkki toimi tekstistä suoraan…
  -minh-

 5. PA Says:

  Olen kuullut luotettavista lähteistä, että PA on niin epäseksikäs, ettei hän masturboikaan kuin säälistä.

 6. minh Says:

  Ihan ku meil ois treffit Katan kaa täällä tänään…
  -minh-

 7. Kata Says:

  Juu siltä tuntuu! PA:kin liittyi seuraan. Pitäiskö hakea pikkusuolaisia?

 8. Kata Says:

  Hei Jätkät?

 9. OA Says:

  Jestas! Kaikkea kans 😀 Punastun silti tietysti ihan silkasta ilahduksesta.

 10. Sun äitis Says:

  Kiitos linkkiraposta! Siinä kävi niin, että kirjoittelin tuon alun wordillä ja se mokoma teki vääränmalliset lainausmerkit, jotka ei toimineetkaan linkissä! Nyt vaihdoin ja pitäis taas pelittää!

  Kiitos innostuneesta vastaanotosta. Lisää vinkkejä väreilevän hyvistä blogeista vastaanotetaan tässä lootassa ja toki myös blogeissanne!

 11. Helena Says:

  Minusta viime vuoden yksi ihastuttava tuttavuus, kaikkien muiden ihanien bloggareiden lisäksi, on tosi symppis Nikke. Meillä on varmaan ikäeroa reilut 30 vuotta minun tappioksi, mutta so what?

  Fiksu ihminen on fiksu, olkoon nuori, nuorempi tai ei enää niin nuori.

  Petihommat on ihan toinen juttu.

 12. Sun äitis Says:

  Kervån ja Niken jätin listalta ihan vain, jotta jollakulla muullakin olisi mahdollisuus täydentää. Lisäsin heidät kuitenkin pitkästä aikaa päivitettyyn linkkilistaani tuohon sivupalkkiin!

 13. kaura Says:

  Tietty olen himostuttava, kun julistan itseni vähän väliä mediakeksiksi ja esiinnyn blogissani aina ilman pimppariksia! Joka tapauksessa SÄ on hotti mama, kuten kaikki livenä tavanneet tietävät. Mut pelottavaa, että hyvässä listassa oli pari entuudestaan tuntematonta blogia itselleni ja listakiintiöni on ihan täynnä, tai okei, ylitsevuotavainen.

 14. minh Says:

  Mä jouduinkin sit feidaamaan, mut treffataan taas. ja tästä muuten blogataan vielä…!
  -minh-

 15. Qimki Says:

  Kiitos samoin!

 16. Alamäkeen Says:

  Oijoi, miten miellyttävä tunnustus! Nyt voinkin rauhallisin mielin lopettaa koko blogauksen.

  Omalta panetuslistaltani suosittelisin kaikille TTT:ä, jota tilataan aivan hävyttömän vähän suhteessa laatuun.

 17. Sami O Says:

  Tulin ihan tänne katsomaan, miksi blogini konehuoneessa kaikki lamput ovat punaisella. Hyökyaaltoina ihmiset ryntäilevät täältä sinne. Hienoa, jos olet sitä mieltä, että kirjoituksissani on särmää. Taas jaksaa huomiseen. Perustan huomenna neuleblogin.

 18. Helena Says:

  Ja, että sivupalkissa komeilee Helenakin. Aivan mahtavaa, olen otettu. Vuosi 2007 alkaa nousevissa merkeissä.

 19. Marinadi Says:

  Minä en periaattesta voinut mainita PA:ta, koska blogistani on löydettävissä mm. seuraava väittämiä: ”PA ei ole ikäisekseen älykäs, vaan hän on älykäs, ja äly on seksikästä.” Joku raja sentään PA:n kehumisella, niih.

  Ja Minh: Kiitos kommentista, oikein viehättävä (ja myös seksikäs!) olet sinäkin 🙂

 20. Vt Says:

  Minä haluaisin rakastella kaikkia bloggaajia. Blogin pitäminen on niin mielettömän seksikäs harrastus!

 21. statisti Says:

  Oli hauska päästä listalle, kiitos. Alamäkeenin toisen virkkeen sisältö kävi minunkin mielessäni. (Itse en kuitenkaan ihan välttämättä olisi polttomerkitsemässä blogiani tietyntyyliseksi.) Mutta minua ei pidä syytettämän sitten, kun joku ymmärtää valittaa harhaanjohtavasta markkinoinnista.

 22. Tc Says:

  Kviik. Hirveästi luettavaa 😮 Muutama tuttu, muta onneksi muutamia uudempiakin. Pitää tutustua heti, kun on aikaa lukea ”syvällisemmin”. Ihanaa, sainpas aikaan keskustelua 😀

 23. kervå Says:

  Hyvä, etten ole kummallakaan listalla. Eli siis: hyvä ettei mustanpuhuva kypäräni herätä sen kummempia joukkoihastumisia. Ja varmaa on että ilman kypärää meno olisi vielä hintsumpaa 😀

  Laskelmieni mukaan MitVit on noin kuusisataa kertaa pan.. pant…. en pysty edes kirjoittamaan sitä sanaa… no, enemmän sitä kuin minä.

  Vt: Siinäpä syy (seksikkyys) harrastaa sitä hieman useammin kenties?

 24. Sun äitis Says:

  Tästä upeasta kommenttitulvasta pomin äkkiseltään kolme kommentoitavaksi:

  Vt,
  puluseni, sainpas sut hereille! Kaikki menee suun

  Statisti,
  älä loukkaannu tyypittelystä, se vaan tuntui sopivan siihen ääntämisen puolesta (ja oottehan te kolme nuorta räväkkää mimmiä)

  Tc,
  kiitos provosoivasta postauksestasi, sohaisusi oli tervetullut. Ihan tervetullutta olisi, että ihmiset taas alkaisivat linkkailla uusiin tuttavuuksiin, ettei menisi homma kovin seisovaksi vedeksi.

  Kervå,
  tässä oli sellainen työnjako, että jätin suhun linkkaamisen Katalle.

  Ai miten niin ei ollu kolme?

 25. Helen Says:

  Tuolla oli kaksi minullekin ennestään tuntematon blogia listalla, molemmat alkoivat jotenkin ”ala”. Käyn tutustumassa.

  Ei kaikkien tarvi olla pantavia! Ja kuka nyt kaikkia ehtis panemaankaan?

 26. Petja Jäppinen Says:

  Miksi ei viiskymppinen nainen jolla on aikuisia lapsia voisi olla seksikäs? Viiskymppimen misu nyt ei välttämättä ole hyvä primäärilisääntymisstrategian kannalta, mutta sekundääristrategiana se on jo paljon toimivampi.

  Minulla on sellainen metka lisääntymis- ja turvallisuusstrategia, että nain mieluummin kavereitani, kuin vihamiehiäni. Jotenkin kuitenkin pääsee helpommalla tällä tavalla.

  Kvalitatiivinen lisääntymisstrategiani tekee älystä ja lahjakkuudesta erittäin seksikkäitä omainaisuuksia.

  Tämä saakin minut ihmettelemään miten joku voi naida kepulia?

 27. statisti Says:

  Tottahan se on – ässää ja teetä. En loukkaantunut.

 28. Miss Pligaa (ex Maurelita) Says:

  Oi Helenan kommentista hoksasin katsoa että minäkin olen sivupalkissa ! Sitten kauhukseni muistin että nUivan blogipalveluni java script on jo aikoja sitten syönyt SÄ-lätkäni ja tuli kauhia morkkis. Potkin itseni vielä joskus toimivaan palveluun – kiitos kunniamaininnasta !!! =D

 29. medis Says:

  Tämä keskustelu on minulle kyllä täysin vieras.
  Mutta samaa kuin Miss Pligaa tulin ihmettelemään ja kiittämään. Kiitos.

 30. Sun äitis Says:

  Pligaa (pitäis vissin vielä vaihtaa se linkkikin Pligaaksi, mutta kun alunperin aloin kutsua sua Maurelitaksi, niin pääsi taas nimenmuutos unohtumaan!) ja Medis,

  ei kestä kiittää. Puoleentoista vuoteen en saanut aikaan edes linkkilistan päivittämistä, kun koko ajan on ollut mielessä vähän isommatkin sisustelupuuhat. Siinä samalla voisi sitten. Paitsi kun sisustelusta ei koskaan näytä tulevan mitään, niin tempasin edes noita linkkirästejä vähempään.

  Mitä tulee tähän panokeskusteluun, minäkin putosin jo aika päiviä sitten kärryiltä. Ehkä jopa ihan heti, ainakin jos Tearcandy tekstissään sittenkin tarkoitti ihan oikeaa panemista!

 31. Miss Pligaa (ex Maurelita) Says:

  Ääh tiedä vaik vaihtaisin takaisin ; Medikseltä se onnistui niin kepeästi että ajattelin itsekin vaihtaa, mutta Miss Pligaa ei tunnu ottavan tulta. Uudella blogipohjalla on taas Maurelita eli anna olla vaan…

  *soutaa ja huopaa*

 32. Tc Says:

  Sun äitis taas laukoo jotain pelottavaa, mikä varmasti kymmenen vuoden sisällä käännetään absoluuttiseksi totuudeksi siitä, että minä panen jokaista blogaajaa 😉 Pelottavaa.

 33. Mrs Ruu Oh So Morbidi Says:

  Mä oon aina, siis rehellisesti, ajatellut että Sun Äitis blogi on älyttömän seksikäs. Hei, siis, älkää kukaan kuulkaa tulko mulle hei väittää siis yhtään vastaan tai täältä pesee!

 34. Tc Says:

  Olipas virkistävää vuosien jälkeen eksyä tähän 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: